Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem sajnáljátok VV Esztert?

Nem sajnáljátok VV Esztert?

Figyelt kérdés

Én már nagyon sajnálom őt. Át tudom érezni a helyzetét, és nemcsak a villában. Ez a lány -a cikkek szerint- egy szigorú, elvárásokkal teli életet élt eddig, szigorú szülőkkel, akik elvárták a teljesítményt (nyilván jóakaratból, hogy boldoguljon). De már 29 éves, és sose "élt", ez látszik azon, hogy egyáltalán ezzel a játékkal kezdte a "lázadását", és kicsit el meri engedni magát, talán életében először. Az is ordít róla, hogy ilyen burokban nemigen csiszolódott hozzá az embertársakhoz, én simán értem, hogy mit hogyan szeretne, mit miért mond, de a lakók nagy része nem, és nem is bíbelődnek vele, hogy megértsék. Ilyen folyamatos támadásban csak a védekezéssel megy el az ideje, ráadásul szegény egy kis játékra, szabadságra vágyott, de amilyen "szerencsés", nagy árat fizethet érte, mint mindenért eddig: ugyebár veszélyben a praxisa is. A lázadást nyilván nem jó helyen kezdte, de szerintem van már benne akkor lelki görcs, hogy azt se tudta pontosan, hogy hol kezdje, ezért nyúlt mellé. Most csak tapogatózik, és próbálja fenntartani magát a többiek előtt, ami nagyon-nagyon nehéz.

Bocs a kisregényért, de ne mondjátok, hogy nem éri meg egy buta tévéműsort ennyire komolyan venni, mert hiába csak egy buta műsor, ha a szereplők benne valódi emberek, akik tutira sérülnek, ki jobban, ki kevésbé. Ez lényegében egy "játék" az emberi lelkekkel, érzésekkel, önbecsülésekkel.

2011. nov. 13. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
egy dagadt ringyó, akinek nyomi gyerekkora volt nagy elvárásokkal.
2011. nov. 14. 15:54
 12/21 anonim ***** válasza:

lehet úgy jár mint az éva a vv4-be ..kiküldik ..és visszamegy...

ezt vállalta..nem sajnálom..én is beköltöznék a villába ingyen kaja..számlák ohne..

2011. nov. 14. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem sajnálom :)

Remélem megnyeri, Pétert vinném ki a helyében.

2011. nov. 15. 11:28
 14/21 anonim ***** válasza:

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.

Kiváncsi lennék a külsődre, te szent ember...

Nem sajnálom, erős nő, simán győzhet is a végén.

2011. nov. 15. 13:16
 15/21 anonim válasza:

Tegnap 11:58!

Te meg irni nem tudsz.

Eszternek es peternek van szokincse a villaban. talan meg attilanak is. Nem ertem miert bantjak. nem csinalt semmit chrissel. kinga sokkal tovabb elment gergovel a bucsubulin. azt kene megmutatni a villalakoknak. szerintem 1-2ember kitalalta odabent hogy utaljak a kutyak meg kovetik oket

2011. nov. 15. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:
ő döntött így, gondolom 29 évesen már csak tud önállóan gondolkozni, és tudhatta, hogy mi lesz a vége ennek, és hogy mi fogja várni odabenn... gondolom nem hitte azt, hogy ha bemegy egyből mindenki imádni fogja és ő lesz ott a top kedvenc, hisz benne volt a pakliban, hogy pont nem így lesz, és nem is így lett... innentől kezdve vállalja a következményeket a tetteiért.
2011. nov. 15. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem sajnálom, mert ez benne van a játékban, tudtda, hogy mit vállal, amikor bemegy, de ettől függetlenül nekem a legszimpibb az összes közül.

A "jelszórást" viszont csak akkor tudná elekrülni, ha azok közül vinne valakit párbajra, aki rá rakták. Ha sikerülne győznie vmelyik ellen, akkor legközelebb kétszer meggondolnák a többiek, hogy kire tesznek, mert nekik ez így nagyon kényelmes.

Gergő vagy Fecó kiejtésének nagyon örülnék.

2011. nov. 15. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:

eszter bárkit kivisz,visszamegy!

csak kár hogy nem lehet kivinni a gagyi tuját!

2011. nov. 15. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem sajnálom, de nekem szimpatikus. Azért az átlag színvonalat inkább emeli, mint csökkenti a villában:)

Egyet értek azzal, hogy a közönség az ő visszajutását támogatta, mert ő a normális. A többiek között épp úgy tűnik, hogy nem az, de kint ez nem így lenne. A bent látott embertípusok után rá kell jönnünk, hogy az unalmas nem is olyan rossz!:) Ha választani kellene, akkor inkább Kinga lennél a kiélt-prosti-külsejével, vagy Gergő a sittes múltjával, esetleg Attila, aki iránt egyedül a kutyája táplál érzelmeket, és sorolhatnám... Nyilvánvaló, hogy Eszter sem egy példakép, de most milyen súlyos vádat lehet felhozni ellene azon kívül, hogy nem 90-60-90 a mérete?:)

Szerintem is ha már valaki nézi a VV-t, akkor inkább az embereket kellene egyéniségekként megfigyelnie, és nem azért nyáladzani a képernyő előtt, hogy veszekedéseket láthasson... Nekem sokkal jobban tetszenek azok a napok, amikor valami nyugis dolgot csinálnak, csak sajnos olyanból nem sok van, mert mindent szánt szándékkal botrányba fullasztanak..

2011. nov. 16. 02:11
 20/21 Falusi Gergő válasza:
Én sajnálom előző párbajt ő megnyerte és most is párbajozik
2011. nov. 19. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!