Korzika : kérdése:
Sajnáljátok Szíj Melindát, hogy így alázgatják? Pl. Hajdú Péter a frizbiben?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 11:20
1/22 anonim válasza:
nem, martir k*rva. ha nem viselkedne igy, akkor senki nem bantana.
2/22 anonim válasza:
De én erről a frizbis dologról lemaradtam pedog hallottam hogy hogy kiakadt Melinda. de mit mondott neki Hajdú Péter?
3/22 anonim válasza:
Nem.Magának kereste a bajt.Maradt volna a traktorgyárban,ahhoz biztosan van tehetsége.
5/22 A kérdező kommentje:
végülis, lehet csak amiatt vált alázgatássá, mert lehet tudni, hogy lehet tudni, hogy Sz M úgy éli meg.
mással csinálnának hasonlót csak röhögne rajta, vagy poénosan visszavágna.
2011. febr. 3. 12:34
7/22 anonim válasza:
Miért kéne sajnálni?
Sose bírtam azt a nőt! Lehet, hogy előítélet, de egy volt kollégámra emlékeztet. Annak is lételeme volt a szenvedés, meg hogy sajnálják. Minden alkalmat megragadott, hogy mártírt csináljon magából.
Annyi a különbség, hogy Szíj Melinda celeb lett, tehát ha valaki fingik egyet, akkor már perrel fenyegetőzik. Tisztára mint Kiszel Tüncike.
Szánalmas...
8/22 anonim válasza:
az a helyesebb kifejezés, hogy lesajnálom.
9/22 anonim válasza:
Szíj Melinda sajnálja magát bőven helyettem is.
DE ez a Hajdú Péter egy überkretén szar, nem tudom kinek hiszi magát, személy szerint hánynom kell tőle.
10/22 anonim válasza:
Én picit sajnálom,mert rettentő önbizalomhiánnyal küzd,ezért érzi úgy, hogy mindenki utálja őt. Egy agyturkász kellene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!