Korzika : kérdése:
Sajnáljátok Szíj Melindát, hogy így alázgatják? Pl. Hajdú Péter a frizbiben?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 11:20
11/22 anonim válasza:
Sajnálom,mert nem tudja kamatoztatni a tehetségét.Melinda nem tudja kezelni sem Hajdú,sem más beszólását.Nincs felvértezve sajnos semmilyen támadás ellen.Ő az a kivétel akitől a "sztárcsinálók"is távol tartják magukat.Kiváncsi vagyok rá,hogy a csupasz tehetség sztárallűrök nélkül mennyire lesz életképes nálunk? Én szoritok neki.
13/22 anonim válasza:
ha valakinek onbizalomhianya van, akkor nem kene elmennie a tvbe milliok ele
14/22 anonim válasza:
szerintem meg pont, hogy tele van sztárallűrökkel. Pont amiatt is csúfolják, mert tele van sztárallűrökkel, de nincs méltósága.
15/22 anonim válasza:
Hajdú Péter és Sarka Kata sokat gondol magáról, miközben mindenkit fikáznak. Prolik. Ott vannak mindenhol mert ők "celebek", de ennyi. Nem sok mindent tettek le az asztalra. Bulvár díszpintyek.
16/22 anonim válasza:
Szerintem is agy turkász kéne neki , hát senki sem cikizi csak ö saját magát . Ez az egész érthetetlen számomra , hogy miért csinálja. Hajdu Péter sem bántotta.Örülhetne , hogy megy a szekere és szeretik sokan , de ha így csinálja az már tényleg sok.
17/22 anonim válasza:
Nem sajnálom. Aki nem birja a meleget, ne menjen ki a napra. ennyi
18/22 anonim válasza:
Legalább annyira, mint Kelemen Annát !!!!!!!!!!!!!!!!
19/22 anonim válasza:
egy tehetsegtelen senki. miet kene sajnalni?
20/22 anonim válasza:
Szerintem nem tehetségtelen..bár nem ismerem csak hallottam énekelni.Most komolyan azért oltották le mert olyan csíkos szatyor van nála??..és mi ebben olyan vicces??én is szoktam használni és nem röhögnek ki az utcán.Hajdú bácsiról meg csak annyit hogy egy alpári suttyó:S...fura lett volna ha úgy sikerül neki hogy nem legyen sértő..mert ez szerintem sétrő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!