Szent Johanna gimi 5-Olvastad? Hogy tetszett?
Sziasztok. :)
Szent Johanna gimi a kedvenc könyvsorozatom,eddig az összes részt végig izgultam,de az 5.-et sajnos csak jövő héten kapom meg.Addig is irnátok róla véleményeket,hogy legalább azt olvashassam?
Tetszett?Olyan jó volt,mint az eddigiek?Melyik a kedvenc részetek?
Köszönöm szépen előre is. :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Annyira várom,már,hogy megkapjam,hogy egész nap szinte csak ez jár a fejemben.A többi könyvvel is pár óra alatt végeztem,mert nem birtam letenni annyira jó,de ahogy olvasom az ötödik részben se fogok csalódni. :)
Köszi a választ,én is ettől féllek,hogy gyorsan elolvasom 1nap alatt,aztán várhatok rá megint fél évet. :/
Na mind1,nagyon várom már,hogy megkapjam,mert már annyira kiváncsi vagyok.Remélem Reni és Cortez összejönnek végre!♥
Elolvastam :)
Húú,hát nagyon-nagyon tetszett.Kedvenc részem egyértelműen amikor összejönnek,szünet előtt. :)
Alig várom,hogy megjelenjen a 6os,bár van egy olyan érzésem,hogy szétfognak menni Reni állandó féltékenykedése/aggódása miatt. :/ Mind1,majd meglátjuk. :)
Melyik rész a kedvenced az 5-ből?
Mit gondolsz a karakterekről?
Mi lesz a 6.részben szerinted, szerintetek,
Szia.Kedvenc részem amikor összejönnek,szünet előtt. :)
Kedvenc szereplőim:Cortez és Kinga.Renit is birom,de néha kicsit idegesitő,amikor mindenen kiborul és idegeskedik,de szerencsére ott van Kinga,hogy helyre tegye. :D
Szerintem a hatodik részben szakitanak Cortez és Reni. :/
És neked kedvenc részed,szereplőd?:)
Szerinted hogy folytatódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!