Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastad az alkonyatot, ha...

Olvastad az alkonyatot, ha igen hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Én nekem qvára tetszik! a filmből egy csomó mindent kihagytak ami bennevolt a könyvben! -.-
2010. dec. 29. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

valószínűleg azért hagyták ki,mert az film volt és nem könyv.és egy film másfél órás,600 oldalt kicsit néhéz annyiba bele tenni. Gondoljunk csak a HP-re.

nekem az alkonyat kimondottan nem tetszett.első könyvben nagy szerelem,mert szerintem egy vámpírba senki nem szeretne bele,és és ha vámpír lenne,akkor rendes embervért inna.második végig kesergett.hármas: ugyanaz mint az elsőnek a története.negyedik: érdekes,hogy hogyan lett terhes,mikor a vámpírok sírni se tudtak.

2010. dec. 30. 10:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem simán belelehetne szeretni egy vámpírba! a másodikban nem végig kesergett mert a jacobbal volt együtt és motoroztak meg ilyenek abban már farkasok is voltak -.- és ha szerinted a 3. ugyanaz mint az első else olvastad és megse nézted! mert összefognak a farkasok és a vámpírok harcolnak meg minden hát az elsőben semmi ilyen nem volt! a negyedikkel egyetértek ^^
2010. dec. 30. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:

megint én :

nem hinném ha találkoznál egy vámpírral(mintha léteznének haha)beleszeretnél,mert retegnél tőle. Meg szerintem ő se hagyna életben.motorozott akkor is Edwardra gondolt.

hármasban ott van a hasonloság,hogy megint együtt vannak,és ugyanaz akarja megölni.x

2010. dec. 30. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer olvasós könyv volt, de akkor tetszett. A történetben sok a cliché, a vámpírok kicsit vámpírtalanok ha világirodalmi szemmel nézzük, de mondom, egyszer elmegy:)
2010. dec. 30. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyooooooooooon tetszett és még annál is jobban:)

Sztem az első a legjobb:)

2010. dec. 30. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Az elsőt szeretem, bár hangsúlyozom, egyáltalán nem nagy szám egyik könyv sem, irodalmi szempontból. Azért lett ekkora sikere a könyvnek, mert 1. ezelőtt nemigen adott ki senki ilyen "csöpögős" vámpírkönyvet, 2. a csajok 99%-a imádná, ha valaki így körülrajonganá őket. Mint Bellát Edward. És még az a szerelmi háromszög! Ez kell a tizenéveseknek:D

A második tényleg elég unalmas(bár volt egy időszakom, amikor kifejezetten jó volt ilyen sivár hangú könyveket olvasni), 3. szintén nem nagy szám, 4.-be meg bele lett zsúfolva minden hülyeség, de anno azt is elolvastam. Hát, többször nem fogom:)

2010. dec. 30. 16:10
 7/14 anonim válasza:
Nem tetszett, nem is tudtam a végéig elolvasni, a felénél feladtam. Bugyuta történet hasonló kivitelezésben. Az irodalmi értéke semmi, ráadásul még unalmas is. Tényleg nem értem mit esznek olyan sokan rajta, amikor annyi jó könyv van.
2010. dec. 30. 16:19
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom nekem nem volt se csöpögős se unalmas! én alig tudtam lerakni! ja amúgy 23 éves vagyok nem tizenéves ^^

Köszi a válaszokat!

2010. dec. 30. 23:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 2. válaszolónak : én sem hiszem hogy beleszeretnék (mivel nemis léteznek) :P de mondjuk ha olyan lenne mint az edward,hogy nem bánt embereket, akkor mért ne? xD
2010. dec. 30. 23:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Az első rész nagyon tetszett. A többi már nem volt annyira jó, de azért azok iss tetszetttek, bár a negyedik rész néha kicsit unalmas volt.

A filmek viszont nagyon rosszak szerintem.

2011. jan. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!