Olvastad az alkonyatot, ha igen hogy tetszett?
valószínűleg azért hagyták ki,mert az film volt és nem könyv.és egy film másfél órás,600 oldalt kicsit néhéz annyiba bele tenni. Gondoljunk csak a HP-re.
nekem az alkonyat kimondottan nem tetszett.első könyvben nagy szerelem,mert szerintem egy vámpírba senki nem szeretne bele,és és ha vámpír lenne,akkor rendes embervért inna.második végig kesergett.hármas: ugyanaz mint az elsőnek a története.negyedik: érdekes,hogy hogyan lett terhes,mikor a vámpírok sírni se tudtak.
megint én :
nem hinném ha találkoznál egy vámpírral(mintha léteznének haha)beleszeretnél,mert retegnél tőle. Meg szerintem ő se hagyna életben.motorozott akkor is Edwardra gondolt.
hármasban ott van a hasonloság,hogy megint együtt vannak,és ugyanaz akarja megölni.x
Nekem nagyooooooooooon tetszett és még annál is jobban:)
Sztem az első a legjobb:)
Az elsőt szeretem, bár hangsúlyozom, egyáltalán nem nagy szám egyik könyv sem, irodalmi szempontból. Azért lett ekkora sikere a könyvnek, mert 1. ezelőtt nemigen adott ki senki ilyen "csöpögős" vámpírkönyvet, 2. a csajok 99%-a imádná, ha valaki így körülrajonganá őket. Mint Bellát Edward. És még az a szerelmi háromszög! Ez kell a tizenéveseknek:D
A második tényleg elég unalmas(bár volt egy időszakom, amikor kifejezetten jó volt ilyen sivár hangú könyveket olvasni), 3. szintén nem nagy szám, 4.-be meg bele lett zsúfolva minden hülyeség, de anno azt is elolvastam. Hát, többször nem fogom:)
Hát nemtudom nekem nem volt se csöpögős se unalmas! én alig tudtam lerakni! ja amúgy 23 éves vagyok nem tizenéves ^^
Köszi a válaszokat!
Az első rész nagyon tetszett. A többi már nem volt annyira jó, de azért azok iss tetszetttek, bár a negyedik rész néha kicsit unalmas volt.
A filmek viszont nagyon rosszak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!