Én nagyon szeretem :) Nem is tudom, miért, csak egyszerűen szeretem Szabó Magda stílusát, érdekes ez a könyve is, tipikus lányregény :)
2011. aug. 27. 18:16
2/11 ava87 válasza:
Azért, mert jó :) Általában nem tudom megmondani, miért tetszik egy könyv, egyszerűen csak tetszik. Jó a történet, jó a stílus, bele tudom élni magam. Ennyi.
2011. aug. 27. 21:48
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!!:)
2011. aug. 28. 13:06
4/11 anonim válasza:
klasszik lányregény, tizenévesen 2x is elolvastam, és számtalanszor megnéztem a filmet.
jó a hangulata, izgalmas, bájos történet. hiteles képet ad arról a korról, amiben játszódik.
2011. aug. 28. 14:15
5/11 anonim válasza:
én utáltam, de én fiú vagyok
elviselhetetlenek az ilyen karaktereket, mint a főhős.
2011. aug. 28. 14:26
6/11 anonim válasza:
Én mind a mai napig imádom - és nem csak mert lány vagyok. Vőlegényemnek harminc éves korában mutattam meg, és bejött neki :)
2011. aug. 29. 18:44
7/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem a konyvet, de nem tudom megmondani miert. Talan azert, mert teljesen bele tudtam magamat elni a tortenetbe. Tobbszor olvastam mar, filmen is sokszor lattam. Kivalo mu:-)
L/17
2011. szept. 2. 09:24
8/11 anonim válasza:
Mindig is szerettem a bentlakásos, főleg leányiskolákban játszódó történeteket.
Nekünk sosem volt kötelező, de ha az lett, akkor is szeretném.
2011. szept. 2. 18:49
9/11 anonim válasza:
Az Abigélt én nembírom végigollvasni nemtetszik Szabó Magda fogalmazása és írási stilusa, marhára unalmas és fárasztó és a regénynek nincs vége rendesen csak utalások vannak benne mi történik . Dvd filmen végignéztem az Abigélt , azon tetszik de úgy tetszene igazán ahogy Mary silver folytatja mi lesz például Ginával mikor megszökik mert kuncz Feri átadná a németeknek ö írja az övé az tetszik csak Szabó Magda írási stilusát utálom !!! Mary silver írását is jobban látnám filmen olvasni nincs idöm nem érek rá mivel fenött vagyok munkahelyem van . Molnár Ferenc Pál utcai Fiúk könyvét elolvastam az ö fogalmazása tetszik abban mindenek rendessen végi van nincsenek benne utalások . Szabó Magda fogalmazása idegesit Elbaszot szar fogalmazás fújj .
2012. jan. 7. 08:15
10/11 anonim válasza:
én imádtam az egyik kedvencem:)) szerintem a stílus, a történet elbűvölő
először nekem sem tetszett, hogy csak utalások vannak a végén de lehet , hogy pont így követi hűen a cselekményt, ami meg tele volt utalásokkal és végülis megadja a lehetőséget, hogy saját magunk kreáljunk hozzá befejezést egy kicsit az olvasó fantáziájára bízza ami pont hogy jó hiszen kellenek ilyen történetek is melyek során nem rágja az olvasó szájába az író a történet végét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!