Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastad az alkonyatot, ha...

Olvastad az alkonyatot, ha igen hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Én nekem qvára tetszik! a filmből egy csomó mindent kihagytak ami bennevolt a könyvben! -.-
2010. dec. 29. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

kedves kérdező :

feltételezzük,hogy léteznek.akkor ők vért fogyasztanak,nem csak vannak.Másik nem ember,hanem vámpír,akinek muszáj innia.Tehát nem lehet olyan,mint Edward.

2011. jan. 1. 14:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Lezártad végre a témát? mivel nemis léteznek jobblenne ha nem magyarázkodnál itt nekem! Amúgy meg az edward is iszik Vért! akkor meg mi bajod?

2011. jan. 1. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
az előző(nem az első),te kérdezted,hogy mi a véleményünk,akkor hol a probléma? x
2011. jan. 1. 21:13
 14/14 anonim válasza:
Pongyola módon megírt regények (szóismétlések, egyszerű fogalmazás stb.), amelyek ráadásul gyakorlatilag semmiről nem szólnak (az első részben lényegben nincs klimax, mert a mesélő ájult állapotban fekszik, és nem tud beszámolni a történtekről); a hab a tortán pedig az, hogy egy abuzív kapcsolatot mutatnak be úgy, mintha egy tündérmesében lennénk. Kedves 23 éves, olvass normális regényeket.
2011. jan. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!