Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek a Szent Johanna...

Szerintetek a Szent Johanna Gimi tucatkönyv? ( idősebb, nem elfogódott emberek véleményére vagyok kíváncsi )

Figyelt kérdés
Ugyanolyan kamaszkönyv,, mint a többi, némi humorral fűszerezve? Vagy nem?

2013. febr. 2. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
bocs mindenkitől, akit ismételtem, de ki kellett írnom magamból :)
2013. febr. 7. 16:34
 42/53 A kérdező kommentje:
Hát 14 pluszosokra gondoltam :) most ez nem feltétlenül az idős kategória, de mivel az SzJG olvasók zöme nincs még tizenhárom, és ők alkotják azt a bizonyos fanatikus rajongótábort, talán érthető, mire gondolok.
2013. febr. 7. 16:45
 43/53 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy a 13-14-15-16 évesek szeretik nagyon a sorozatot, legalábbis a környezetemben így van, 11-12 évesek nem is hallottak róla... Persze mindenhol máshogy van. :)
2013. febr. 7. 18:01
 44/53 anonim ***** válasza:

Oké, bocsi rajcziz, most már tényleg látom..csak siettem, és átfutottam a válaszokat.

Na akkor én már az "idősebb" korosztályhoz tartozom :D

Amúgy ha megnézitek az SzJG facebook oldalán a képeket, van olyan, hogy SzJG-s torta, egy 12 évesnek..akkor valószínűleg kb 11 évesen kezdte el. Na ez a könyv nekik nem való-szerinteme.

Igen, aki művelődni akar, annak nem ajánlom ezt a könyvet, de szórakozásra nagyon jó :))

(06. 20:26 és tegnap 15:33 voltam)

2013. febr. 8. 15:32
 45/53 A kérdező kommentje:
Na igen, az SzJG facebook fotók tényleg sokat elárulnak. Komolyan nem árt megnézni a mappákat, a legjobb az "Olvasóktól" meg a mindenféle játék. Az SzJG rajongók - nem olvasók, rajongók! - nagy része nincs tizenhárom, vagy épp csak túllépte. Magyarán mondva a legtöbb rajongó kislány, nem pedig tini, akiknek Laura elvileg szánta a könyvet. Nondjuk ez biztos bosszanthatja őt, én pl. nagyon ideges lennék, ha nem találnám el a célközönséget.
2013. febr. 8. 16:36
 46/53 anonim ***** válasza:
22%
Tucatkönyv is meg nem is. Az idősebb, elfogódott embereknek nem lesz annyira jó, és érhető mint a mi korosztályunknak, mivel tele van olyan poénnal mint például az msn beszélgetés amit nem hiszem, hogy a felnőttek tudják értékelni, viszont a mai tinik pont olyaok, amiket laura a könyvben ír, tele hangulatjelekkel, röviditésekkel. Persze én ajánlom a aaz idősebb embereknek is, de nem fogják annyira szeretni, mint mi, akik értik miről van szó és velük egy időben növünk fel
2013. febr. 8. 17:24
 47/53 A kérdező kommentje:

46-os, neked megrázó élményeid lehettek a felnőttekkel kapcsolatban. Kommented többi részére pedig - már ne is haragudj - de csak ennyit tudok reagálni:

??????????????????????? MI VAN?

2013. febr. 9. 16:30
 48/53 A kérdező kommentje:

Ajánlanám figyelmetekbe az alábbi kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3986674-s..

( remélem, működik )

2013. febr. 10. 10:47
 49/53 anonim válasza:
Nem egy nagyon eredeti könyv, a valóságtól nagyon messze áll, de vannak benne (szerintem) nagyon jó poénok.
2013. febr. 27. 12:28
 50/53 anonim ***** válasza:

Nos, én nem tartozom az idősebb korosztályhoz. Nagyon nem. (12 vagyok) mégis nagyon tucatkönyvnek érzem. A szereplők nem változnak (kiv. Virág, amikor átalakítják), és ezek az msn részek kissé irritálóak.. Mert ekkora probléma nem lehet, hogy Cortez AFK-ol, vagy kiírja, hogy ne zavarjatok. Volt barátnőm, aki belebetegedett, és amikor legutoljára chateltünk, már csak Reni-Cortez szerelméről tudott írni. Olyan édesek, nem igaz? (Sztem nem...) Rengeteg könyvet olvastam. Csak 10 éves koromig (kb.) 100 könyvet olvastam el (plusz-mínusz egy-kettő), azóta amikor csak tudok, olvasok és olvasok. Lehet Fairy Oak, Egri Csillagok (különösen tetszett), Einsteinnel a holdra, vagy akár Agatha Christie.

Ezért remélem az én véleményem is számít. Nem értem, mit eszik rajta az én korcsoportom..

2013. ápr. 24. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!