Szerintetek a Szent Johanna Gimi tucatkönyv? ( idősebb, nem elfogódott emberek véleményére vagyok kíváncsi )
Oké, bocsi rajcziz, most már tényleg látom..csak siettem, és átfutottam a válaszokat.
Na akkor én már az "idősebb" korosztályhoz tartozom :D
Amúgy ha megnézitek az SzJG facebook oldalán a képeket, van olyan, hogy SzJG-s torta, egy 12 évesnek..akkor valószínűleg kb 11 évesen kezdte el. Na ez a könyv nekik nem való-szerinteme.
Igen, aki művelődni akar, annak nem ajánlom ezt a könyvet, de szórakozásra nagyon jó :))
(06. 20:26 és tegnap 15:33 voltam)
46-os, neked megrázó élményeid lehettek a felnőttekkel kapcsolatban. Kommented többi részére pedig - már ne is haragudj - de csak ennyit tudok reagálni:
??????????????????????? MI VAN?
Ajánlanám figyelmetekbe az alábbi kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3986674-s..
( remélem, működik )
Nos, én nem tartozom az idősebb korosztályhoz. Nagyon nem. (12 vagyok) mégis nagyon tucatkönyvnek érzem. A szereplők nem változnak (kiv. Virág, amikor átalakítják), és ezek az msn részek kissé irritálóak.. Mert ekkora probléma nem lehet, hogy Cortez AFK-ol, vagy kiírja, hogy ne zavarjatok. Volt barátnőm, aki belebetegedett, és amikor legutoljára chateltünk, már csak Reni-Cortez szerelméről tudott írni. Olyan édesek, nem igaz? (Sztem nem...) Rengeteg könyvet olvastam. Csak 10 éves koromig (kb.) 100 könyvet olvastam el (plusz-mínusz egy-kettő), azóta amikor csak tudok, olvasok és olvasok. Lehet Fairy Oak, Egri Csillagok (különösen tetszett), Einsteinnel a holdra, vagy akár Agatha Christie.
Ezért remélem az én véleményem is számít. Nem értem, mit eszik rajta az én korcsoportom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!