41/48 anonim válasza:
Biztos a lány wc-ben, Hisztis Myrtil szeme láttára.
42/48 anonim válasza:
McGalagonynak férje volt, Dumbledore pedig meleg.
43/48 anonim válasza:
Én mindig Hagridon filóztam. Persze miután megismerte a francia nőcit, biztos voltak kellemes pillanatai, de előtte? Félóriások szerintem nem nyüzsögnek a nagyvilágban (egyrészt, mert már ők ketten is "nagy számnak" számítanak, másrészt azért nem sok ember huncutkodna egy több méteres óriással), és valahogy teljesen ember nővel sem tudnám elképzelni. Mondjuk nem is akarom elképzelni>.<
44/48 netti.:)) válasza:
azt nem tudom...hogy hagrid apja,az óriás nővel....ráadásul az öreg alapjáraton[emberméretben] is kicsi voltXDDD
45/48 anonim válasza:
Hogy a diákok hol? Hát a szükség szobájában! XD
46/48 anonim válasza:
Voldemort biztos kikezdett Bellatrix Lestrange-el, valamint a könyvben mintha lett volna utalás arról, hogy Hugrabug kupáját (amit később horcrux készítére használt fel) úgy szerezte meg, hogy egy kövér nő szoros bizalmába férkőzött.
Szóval Tom Denem jóképű volt, és ezt ki is használta.
Piton pedig szerintem senkivel sem volt, így még nagyobb az áldozat (és volt egy rész, ahol megtudjuk, hogy Piton soha életében nem szeretett mást Lily-n kívűl).
47/48 anonim válasza:
Szerintem mindketten azok voltak, hiszen Piton örök szerelme Lily volt, sohase szeretett mást. Voldemort pedig túlságosan el volt foglalva a világuralmi tervével ahhoz hogy ilyen dolgokkal foglalkozzon. Dumbledore nehéz eset, hiszen meleg volt. Nem tudom, Grindelwald is az volt-e (belé volt szerelmes) de lehet hogy vele esett pár aktus. Vagy mással az évek során.
48/48 Avox válasza:
MOST KÉPZELJÉTEK MÁR EL MEKKORA F**SZA LEHET HUGRID-NAK XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!