szerintem meg mindketten azok voltak mivel Piton annyira szerelmes volt Lily-be hogy (kicsit erős megfogalmazás) rá sem tudott nézni más nőre
Voldemort meg soha nem szeretett senkit, és világéletében elvetette a szeretetet
Hát én imádom a Potter-történetet, de ezen még nem gondolkoztam :D Vicces kérdés.
Az előzőnek reagálnék, hogy igaza van abban, amit mond, de azt is tudjuk ugye, hogy szexelni nem csak szeretetből-szerelemből lehet.
A szex abszolút alkalmas a hatalom, a fölötte-állás megmutatására, így mondjuk én Voldemortról abszolút el tudom képzelni. Mondjuk inkább a korai éveiben, amikor még volt orra :D
Piton nehéz ügy. Ott valójában olyan elvakult volt a szerelem Lily iránt, hogy róla el tudom képzelni, hogy szűz volt.
És mit gondoltok Dumbledore-ról? :D
ezen a kérdésen szakadtam xD
de hogy "és mit gondoltok Dumbledore-ról?" ezen már teljesen kész voltam xDDDDDDD egyébként szerintem Piton az, mivel annyira szerelmes volt Lilybe, el tudom képzelni...Voldemort nehéz ügy. Egyrészt szerintem nem alacsonyítaná le így magát, mármint hogy foglalkozik egyáltalán ilyenekkel, viszont...nem tudom. erre kíváncsi lennék xD
Dumbledore meg szerintem nem az :PP
hejj: Piton szerintem nem kavart a mugliismeret tanárral, csak onnan ismerték egymást, hogy mindketten a Roxfortban tanítottak...de lehet, hogy van benne valami, bár nem hiszem :)
McGalagony? :DD Szerintem ő se az, bár sose említik, hogy lett volna férje, vagy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!