Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Piton és Voldemort szűz volt?...

Piton és Voldemort szűz volt? (harry potter)

Figyelt kérdés

2012. jan. 8. 18:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%
lehet nem véletlen hogy a bálon is vele táncolt stb xD de tudtommal Dumbledore meleg volt.. xD
2012. jan. 25. 15:13
 12/48 hejj ***** válasza:
23%
ezt honnan veszed??xDD
2012. jan. 25. 19:08
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Rowling nyilatkozta...
2012. jan. 27. 00:53
 14/48 anonim ***** válasza:
21%
Piton tuti nem szűz. Ne viccelj, egy ilyen pasi? :)) Úgy kell kirugdosnia a nőket az ágyából. :)) Egyébként, tuti, hogy halálfaló korában elkapott egy-két nőt, szó szerint. Hiszen, mikor is állt be Voldihoz? Tizenhat évesen már ezért "szakítottak" Lilyvel, tehát... Meg, szexszelni nem csak szerelemből lehet...
2012. febr. 18. 19:36
 15/48 anonim ***** válasza:
93%
előző..."egy ilyen pasi"? ez irónia, vagy komolyan mondtad? o.O zsíros hajú, béna ruhájú, szó szerint nyomi gyerek volt, aki állandóan olvasott...úgyhogy no comment...kevesebb fanficet olvass! ;) vagy ne a 7/2 film alapján ítéld meg...
2012. márc. 5. 00:14
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Dumbledore meleg, bár a könyvben nincs ennek jelentősége és nem is derül ki. (Rowling akkor nyilatkozta ezt, amikor a forgatókönyvbe beletettek egy olyan sort, amiben Dumbledore utal valami gyerekkori lány szerelmére, ő meg kihúzta és odaírta, h Dumbledore meleg).

Szerintem teljesen oké, hogy meleg, de én (és szerintem a legtöbben) aszexuálisnak képzeltem el, és nem hiszem, h valaki azon gondolkozik, h egy több mint 100 éves varázsló kivel kavar/kavart...

Egyébként persze, hogy egy gyerekkönyvben nem az a fő téma, h ki-kivel, de akkor is az a helyzet, h a Roxfort tanárai leginkább egy csapat "forever alone" :)

Eleve, ott élnek a suliban, már ez is furcsa... Hogy lehetne családjuk, hogyha az év nagy részét az iskolában élik le? A Roxfort meg messze van mindentől. Max. az lehetne, hogy a család Roxmortsban él. Akkor talán megoldható.

De egyik tanárnak sincs senkije, legalábbis sosem említi a könyv, és pl. akik jönnek sötét varázslatok kivédését tanítani, azok is mind egyedülállók...

Olyan ez kicsit, mintha egy zárda lenne, ahol papok és apácák a tanárok :)

Egyébként szerintem, a kérdésre válaszolva: egyikük sem szűz.

Voldemort népszerű és jóképű gyerek volt fiatalkorában, aztán Voldemortként is népszerű volt, szerintem döglöttek utána a halálfaló csajok :)))

Aztán miután 13 évig test nélkül élt, gondolom, h elég durván ki volt éhezve mindenre, amihez test kell, h az ember csinálhassa, szóval tuti jól megünnepelte a visszatérését :)) A halálfalóknak tuti megtiszteltetés, ha a Sötét Nagyúr ágyában köthetnek ki. hahaha :) de beteg ilyeneken gondolkozni.

Piton se szűz, gondolom, viszont szerintem élete utolsó 10-20 évében nem hiszem, h volt valakije. Szegény :(

2012. márc. 28. 15:13
 17/48 anonim ***** válasza:
93%
Voldemortról valahogy nem az jött le nekem h túlzottan érdekelték volna a nők, de céljai elérésének érdekében, vagy hatalom gyakorlás céljából lehetséges
2012. márc. 28. 16:42
 18/48 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 28. 18:03
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze h "nem az jön le", nem fog ilyenekről írni egy gyerekkönyvben...

Egyébként azt tudtátok, h Umbridge-et amikor elviszik a kentaurok, akkor valószínűleg sorra megerőszakolják őt? Mármint a kentaurok.

Ezt múltkor olvastam, és eléggé ledöbbentem, mert nem jutott volna eszembe, de végülis megmagyarázza, h miért került tiszta sokkos állapotba, és miért nem látszott rajta semmi sérülés.

2012. márc. 28. 20:27
 20/48 A kérdező kommentje:

tegnap 20:27

MI A ????????

2012. márc. 29. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!