Igen, Dumbledore meleg, bár a könyvben nincs ennek jelentősége és nem is derül ki. (Rowling akkor nyilatkozta ezt, amikor a forgatókönyvbe beletettek egy olyan sort, amiben Dumbledore utal valami gyerekkori lány szerelmére, ő meg kihúzta és odaírta, h Dumbledore meleg).
Szerintem teljesen oké, hogy meleg, de én (és szerintem a legtöbben) aszexuálisnak képzeltem el, és nem hiszem, h valaki azon gondolkozik, h egy több mint 100 éves varázsló kivel kavar/kavart...
Egyébként persze, hogy egy gyerekkönyvben nem az a fő téma, h ki-kivel, de akkor is az a helyzet, h a Roxfort tanárai leginkább egy csapat "forever alone" :)
Eleve, ott élnek a suliban, már ez is furcsa... Hogy lehetne családjuk, hogyha az év nagy részét az iskolában élik le? A Roxfort meg messze van mindentől. Max. az lehetne, hogy a család Roxmortsban él. Akkor talán megoldható.
De egyik tanárnak sincs senkije, legalábbis sosem említi a könyv, és pl. akik jönnek sötét varázslatok kivédését tanítani, azok is mind egyedülállók...
Olyan ez kicsit, mintha egy zárda lenne, ahol papok és apácák a tanárok :)
Egyébként szerintem, a kérdésre válaszolva: egyikük sem szűz.
Voldemort népszerű és jóképű gyerek volt fiatalkorában, aztán Voldemortként is népszerű volt, szerintem döglöttek utána a halálfaló csajok :)))
Aztán miután 13 évig test nélkül élt, gondolom, h elég durván ki volt éhezve mindenre, amihez test kell, h az ember csinálhassa, szóval tuti jól megünnepelte a visszatérését :)) A halálfalóknak tuti megtiszteltetés, ha a Sötét Nagyúr ágyában köthetnek ki. hahaha :) de beteg ilyeneken gondolkozni.
Piton se szűz, gondolom, viszont szerintem élete utolsó 10-20 évében nem hiszem, h volt valakije. Szegény :(
Persze h "nem az jön le", nem fog ilyenekről írni egy gyerekkönyvben...
Egyébként azt tudtátok, h Umbridge-et amikor elviszik a kentaurok, akkor valószínűleg sorra megerőszakolják őt? Mármint a kentaurok.
Ezt múltkor olvastam, és eléggé ledöbbentem, mert nem jutott volna eszembe, de végülis megmagyarázza, h miért került tiszta sokkos állapotba, és miért nem látszott rajta semmi sérülés.
tegnap 20:27
MI A ????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!