Hát szerintem Voldemort nem volt szűz,és Bellatrixxal tuti lefeküdt,a nő lehet azért volt úgy oda érte mert jó volt az ágyban.XD
Szerintem Piton tuti h szűz maradt...legalábbis sztem nem sok nőnek jöhetett be...
De Dumbledorról azt gondolom valamiért h Mcgalagonnyal összejött...Nem tom úgy összeillenek.:D
Én abból indulok ki, hogy Piton alapjáraton ember volt, és egy embernek vannak szükségletei. Igaz, hogy ott volt a nagy szerelme, de az inkább egy másik pasit választott. Ez tényleg nagy sokk lehetett, de gondoljunk csak bele...sokak ezután azért is átmennek jónéhány nőn, hogy valahogy enyhítsék a sérelmüket, vagy pont azért is, mert akit akartak nem lehetett az övéké. Persze ettől örökké vonzódhat ahhoz az egyhez. Mondjuk olyan verzió is lehet, hogy Piton épp azért sem feküdt le más nővel, mert neki tartogatta magát, de szerintem akkor sem volt ekkora mártír. Mint, ahogy írtam, pont azért is megdöngetett pár nőt, mert az az egy már nem lehetett az övé :D Kül nekem tetszett volna, ha Lilyvel lett volna egy közös gyerekük, merthogy a nő véletlenül félrelépett volna. Persze ilyen szappanoperába illó jeleneteket nem írt volna bele az írónő sem, mivel gyerekeknek is szól. :D De mondjuk akkor is lehetett volna valahonnan egy zabigyereke, aki oda járt volna a Roxfortba,de így meg lehet h túl lett volna bonyolítva.
Voldemortot meg nem tudom véleményezni..valahogy úgy képzelem el, hogy ilyen 'semmis' dolgok sosem jártak a fejében, mivel mindig ilyen világuraló pszichopata tervei voltak. Inkább gyártotta a horkruxokat, minthogy szexeljen :D Igaz, fiatalon lehetett jóképű meg menő, de akkor sem hiszem, hogy foglalkozott ezzel. Esetleg annyit tudok elképzelni, hogy lefeküdt vmi nővel, de aztán rögtön kinyírta és a holtestét felhasználta vmi mágikus kisérletre xD
Piton, hát nem hinném hogy szűz lett volna... Voldemort?...hát szerintem ilyen dolgokkal nem foglalkozott...
Szerintetek a diákok csinálták a suliban?...és vajon hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!