tegnap 20:27
Én is azt mondom, MI A?!?! Erre még én sem gondoltam, de egyébként tényleg belevág az egészbe...:OO
A Voldemort kérdés meg tényleg annyira nem egyértelmű...szóval én is két dolog között vacilálok, vagy tényleg úgy van, ahogy egy-kettővel előttem leírták, vagy lehet, hogy aszexuális volt, bár azt kétlem...
19-es vagyok.
Bővebben az Umbridge-megerőszakolásról: nem találtam sem interjút sem videót, amiben konkrétan rákérdeznek Rowlingnál erre az ügyre, és megerősítené, de azzal érveltek emellett több cikkben is, hogy aki ismeri a mitológiát és a mitológiai lények történetét, az nagyon is tisztában van azzal, hogy a kentaurok nőket erőszakolnak, márpedig Rowling híres arról, h alaposan utánajár a dolgoknak, szóval valószínűleg nem véletlen, h pont kentaurok és nem a többszázféle lény egyike ragadja el Umbridge-et.
Egyébként minden ebben a cikkben van: [link]
Itt 5 beteg HP szexuális utalásról írnak...
Benne van még az is, h Voldemort anyjának Tom Riddle lényegében szexrabszolgája volt és az is, h Hagrid anyja óriás volt, de Hagrid ugyebár félóriás, tehát az azt jelenti, h valami őrült fickó felcsinált egy 6-7 méteres nőt... Fujj.
Szóval vannak ám a könyvben érdekességek, amire még a felnőttek sem jönnek rá, a gyerekek meg pláne nem... Szerencsére! :)
Dumbledore meleg.
McGalagony tényleg férjnél volt, így kötve hiszem, hogy az lenne...:D
Én Pitonról azt gondolom, hogy az volt. Csak az én személyes véleményem, de én biztos vagyok benne.
Szerintem Voldemort is az volt, de ez is csak az én véleményem.:) Tipikus pszichopata, aki szerintem nem bírná elviselni egy másik ember ilyen fajta közelségét (akár érzelemmentes szexről van szó, akár nem). De mondom, ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!