Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Piton és Voldemort szűz volt?...

Piton és Voldemort szűz volt? (harry potter)

Figyelt kérdés

2012. jan. 8. 18:38
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 20:27

Én is azt mondom, MI A?!?! Erre még én sem gondoltam, de egyébként tényleg belevág az egészbe...:OO

A Voldemort kérdés meg tényleg annyira nem egyértelmű...szóval én is két dolog között vacilálok, vagy tényleg úgy van, ahogy egy-kettővel előttem leírták, vagy lehet, hogy aszexuális volt, bár azt kétlem...

2012. márc. 29. 15:04
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok.

Bővebben az Umbridge-megerőszakolásról: nem találtam sem interjút sem videót, amiben konkrétan rákérdeznek Rowlingnál erre az ügyre, és megerősítené, de azzal érveltek emellett több cikkben is, hogy aki ismeri a mitológiát és a mitológiai lények történetét, az nagyon is tisztában van azzal, hogy a kentaurok nőket erőszakolnak, márpedig Rowling híres arról, h alaposan utánajár a dolgoknak, szóval valószínűleg nem véletlen, h pont kentaurok és nem a többszázféle lény egyike ragadja el Umbridge-et.

Egyébként minden ebben a cikkben van: [link]

Itt 5 beteg HP szexuális utalásról írnak...

Benne van még az is, h Voldemort anyjának Tom Riddle lényegében szexrabszolgája volt és az is, h Hagrid anyja óriás volt, de Hagrid ugyebár félóriás, tehát az azt jelenti, h valami őrült fickó felcsinált egy 6-7 méteres nőt... Fujj.

Szóval vannak ám a könyvben érdekességek, amire még a felnőttek sem jönnek rá, a gyerekek meg pláne nem... Szerencsére! :)

2012. ápr. 2. 18:02
 23/48 anonim ***** válasza:
62%
Hagrid??? xDDDD
2012. ápr. 13. 19:39
 24/48 anonim válasza:
100%
nem összejött a francia suli igazgatónőjével? :D szerintem simán csinálták ők is :D
2012. ápr. 14. 00:20
 25/48 anonim ***** válasza:
osztom az előző véleményét xD
2012. ápr. 19. 16:21
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha még érdekel, McGalagony tuti hogy nem szűz ugyna is volt férje, Elphinstone Urquart [link] itt a Family membersbe ott vannak a család tagjai. ALbus 100% meleg mert Gellert Grindelwaldba "túl közeli barát" volt.
2012. máj. 2. 15:14
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
ja ez a grindelwaldos igaz... egy interjúban mondta is rowling, h a gyerekek csak egy jó barátot látnak benne, de a felnőttek vágják, h mi a szitu
2012. máj. 2. 18:29
 28/48 Aliran válasza:
32%
Szerintem Voldemort és Piton már a mardekáros "hozzáállás" miatt sem maradhattak szüzen, kihasználhatták az alkalmat, ha éppen adódott. Főleg Tom Denemet, a jóképű prefektust, iskolaelsőt stb. zsonghatták körül a mardekáros leányzók... Ami Pitont illeti, éppen a különcködése, magányossága vonzhatta az anyáskodásra hajlamosabb csajokat.
2012. jún. 2. 04:14
 29/48 anonim ***** válasza:
68%
szerintem Voldemort pedig simán megerőszakolt bát nőt. De akár fiút is. Hahó! Bellatrix! Féregfark! Sőt, szerintem az összes Halálfalón végigment. Piton... én is kinézem belőle, hogy pár éves Halálfalóként szexelt. Hogy erőszak-e vagy csak úgy... Nem tom. Dumbledore pedig szerintem volt Grindelwalddal. Vagy akár más férfival is.
2012. júl. 2. 22:22
 30/48 anonim ***** válasza:

Dumbledore meleg.

McGalagony tényleg férjnél volt, így kötve hiszem, hogy az lenne...:D

Én Pitonról azt gondolom, hogy az volt. Csak az én személyes véleményem, de én biztos vagyok benne.

Szerintem Voldemort is az volt, de ez is csak az én véleményem.:) Tipikus pszichopata, aki szerintem nem bírná elviselni egy másik ember ilyen fajta közelségét (akár érzelemmentes szexről van szó, akár nem). De mondom, ez csak az én véleményem.

2012. júl. 20. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!