Avram Latosca könyve miért átverés?
Figyelt kérdés
Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩
Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.
2020. dec. 23. 21:54
71/80 anonim válasza:
Amúgy miért van férfi neve? Az Avram az Ábrahám egyik formája 😅
72/80 anonim válasza:
az avram akkor is ferfinev, ha lepontoztok hülyek.
73/80 anonim válasza:
Ez olyan mintha nm tetszene a moziban egy film és visszakövetelnéd a pénzed.
74/80 anonim válasza:
Ebben van némi igazság, 73, de azt ne felejtsük el, hogy a filmeknek van előzetesük. Avram, igaz, bemutatta a könyvnek a borítóját, de a videóban tökéletesen látszik, hogy úgy lapozgatja, fordítja, hogy ne nagyon lássuk mi van benne. Na meg hát... 5100 ft első könyvért kérni az NAGYON sok. 2500 ft már veszel egy sokkal jobb és tanulságosabb könyvet.
75/80 anonim válasza:
Akkor is igaz ha lepontoztok xd amugy en szeretnem a konyvet megveszem toled ha meg nm irtal bele
76/80 anonim válasza:
Tarha királynőt jól szetoltottak youtubon, kíváncsi leszek mikor törli a kommenteket. Mindenért pénzt kér, fizess hogy liveozzak veled. Nagy a pofád, dolgozni menj te gyerekkel haknizó dilis pofátlan paraszt.
77/80 anonim válasza:
Mit vartal tole?? Avramlatosca cigany. Ennek megfeleloen le is huzza az emberekwt,h ures lapokat ad el konyv jogcimen.
78/80 anonim válasza:
Azért annyit elért jó pár ember, hogy fel lett jelentve és nem árulhatja a könyvét. :) Nem kevés ember vette volna még meg, amiből még jó sok bevétele lett volna. Akár csak az e-book verzióból, még nyomtatni se kellett volna. Természetesen ő úgy állítja be, hogy ez nem igaz. De mi tudjuk, hogy igaz, ugyanis ha nem vonatták volna be vele és nem büntették volna meg, azóta is élné világát és szedné belőle jogtalanul a pénzt. Hisz olyan pénzéhes, hogy hihetetlen, az Attila szarvasmarha kőmíves gyerek és ezért kell, hogy kitartsa. De ahogy a bóvli bögreket se vette senki, a kínai vacak kifestős táskát se fogja tőle senki venni, meg a bizsukat sem. Annyira próbálkozik, izzad izzad. De ezt az energiát beletette volna normális munkába, már rég a többszörösét megkereste volna. Ilyen az mikor valaki nulla végzettséggel, nulla szaktudással van. Csak szenved és izzad. Az igás szamár meg már teljesen le van épülve a fizikai munkába. :P:D
79/80 anonim válasza:
engem is átvert anno 😨 írta privátba hogy lesz könyv lesz könyv, aztán cseszett lenni.. vszeg tényleg betiltották csak nem volt arca felvállalni
80/80 anonim válasza:
Vigyázzatok nagyon vele, már izzítja a következő követő lehúzó bizniszt. Ócska kamu rapper bizsukat fog árulni, gondolhatjátok, hogy két nap alatt be fog feketedni és megint felszívódik a cég és az egész eladás, mint a könyvnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!