Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Avram Latosca könyve miért...

Avram Latosca könyve miért átverés?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩

Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.

2020. dec. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:
Milyen Andrea? Egyre homályosabb ez! Én úgy veszem észre itt másoknak is problémás ez a helyzet!
2020. dec. 25. 18:03
 42/80 anonim ***** válasza:
85%
Oh, akkor ezesetben tévedés történt, elnézést. Bizonyára rossz emberre gondolt, és emiatt rossz képeket is küldött el.🤦🏼‍♀️ Bocsi a félreértésért!
2020. dec. 25. 18:06
 43/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a szóban forgó személyt, de én olyat még egyszer sem hallottam, hogyha a fogyasztónak nem tetszik a könyve, akkor letiltja és nem válaszol. Meg olyat sem, hogy első könyvnek ilyen sokat kérnek el tőled. Gondolom, ez csak egy hobbi könyv akart lenni a hölgynek és a követőinek akart ezzel segíteni, még ha az eredmény egy nulla is (mármint abból amit eddig olvastam, hogy alig pár kérdés és tanács van benne, nem gondolom, hogy olyan sok munkájába került).

Kérdező és a kérdezőnek a szülei, sajnálom, de fogjátok visszakapni a könyv árát. Talán, ha a szerző hajlandó lenne veletek megbeszélni a dolgot, akkor talán megtudnátok egyezni abban, hogy a felét visszakapd, de még ha beszélni sem hajlandó, akkor veszett fejsze nyele... A rendőrségen meg egy ilyen ügyet le se sz@rnak, főleg egy ilyen (számukra) nevetséges összeg miatt.

Üdv, egy könyvkiadónál dolgozó személy.

2020. dec. 25. 19:36
 44/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogjátok*
2020. dec. 25. 19:37
 45/80 A kérdező kommentje:

Olyan privát üzeneteket kapok..

Már volt aki megírta, hogy feltette torrentre, ott keressétek! Ne írjatok, hogy kuldjem át. Mi nem játszunk illegális játékokat! Semmilyen gyűlölködésben nem veszek részt. Csak a hivatalos út, az ami másra vonatkozik, rá is. Úgy tűnik a karmája dolgozik rendesen. Ennyi gyűlölője keveseknek van.

2020. dec. 25. 20:34
 46/80 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Nem hiszem, hogy bármit is érne a feljelentés, hiszen az hogy nem tetszett neked a könyv, az egy szubjektív vélemény. Valakinek tetszik, valakinek nem. Nem vagyunk egyformák. Szerintem is elég drága a könyv amit kiadott, ezt én sem tudom hova tenni. De most legalább megtanultad, hogy nem kell mindent összevásárolni azonnal, inkább várj egy pár napot vele, olvass véleményeket, és miután megbizonyosodtál arról, hogy neked biztos kell a könyv, akkor megrendeled. Ahhoz, hogy a szüleid engedélye nélkül fizetted ki a 4 ezret a bankkártyájukkal, csak gratulálni tudok...

2020. dec. 25. 20:42
 47/80 anonim ***** válasza:
88%
itt egyébként nem érvényes a vásárlástól való elállás?
2020. dec. 25. 20:51
 48/80 anonim válasza:
64%

Szia!

Végigolvastam az összes üzenetet, szóval ne aggódj Kedves kérdező, mindennel tisztában vagyok. Először is, én teljesen megértem Avram kiakadását és letiltását, már ha történt ilyen, ugyanis név nélkül, bizonyíték nélkül könnyű vádaskodni és másokat rossz helyzetbe hozni. Ha teljesen normálisan írtad meg neki a problémádat, akkor tényleg egy mocskos húzás volt tőle, viszont ha nem, és így letámadtad, Őt okoltad mindenért és fenyegetőztél egyből a rendőrséggel meg minden nagyobb szervekkel, akkor tényleg jogos volt tőle. Hiszen ez azt jelenti, hogy mossa kezeit, neki a lelkiismerete tiszta. Ha eddig nézted a videóit és követted a munkásságát, (márpedig követted, hiszen honnan máshonnan jött volna számodra az ihlet a könyv megvásárlására) akkor hogy feltételezhetsz erről a csupaszív és életvidám emberről olyat, hogy “Ő csak le akar mindenkit húzni pénzzel.” Akik pedig válaszoltak, hozzáteszem borzasztóan ocsmány és undorító módon erre a kérdésre Avramról, azok mégis honnan tudták megformálni a véleményüket? Teljesen látszik, hogy égből kapott az egész. Az egyik a mellét bántja, a másik egy random videójával példálózik, úgy hogy a többit nem is látta és valaki még képes volt a férjét is felhozni. Undorítóak vagytok emberek, egy véleményt nem tudtok szépen személyeskedés nélkül megfogalmazni?

Kérdező, az még bennem nagy kérdés, hogy hogyan értetted azt, hogy nekünk kell válaszolni a könyvben mindenre. Avram csinált egy videót, ahol elmondja, hogy igen vannak ilyen részek, viszont teljesen látszódott a könyvön, hogy ez egyáltalán nem csak ebből áll. Ha esetleg tényleg megrendelted, nem csak hoax az egész és nem csak be akarod mocskolni a nevét, akkor nálad lesz a probléma, ugyanis posztolta az Író, hogy mennyi mindenkitől kapott szuper visszajelzést a könyvről, és érdekes az első 100db már el is fogyott. Nem értelek, ha neked ez csak szórakozásból jött, hogy jól kitalálsz egy kamu storyt a “szüleiddel” akiknek hihetetlen kapcsolataik vannak, akkor veled valami baj van és el kellene gondolkoznod az életeden. Ha pedig rossz az e-könyv amit rendeltél, akkor így jártál. Lehet beszélni kellett volna a szüleiddel erről, mielőtt leloptál anyukád kártyájáról 4000-et. Jogos a felháborodásuk, ha tényleg üres az egész, viszont nagyon maradiak lehetnek, hogyha komolyan fenyegetéssel kell egyből letámadni Avramot. Forduljatok a fogyasztóvédelemhez, vagy a rendőrséghez tényleg, hogyha ennyire zavar ez titeket, és semmilyen módon nem tudjátok elérni a könyvkiadót, de komolyan kicseszett 4000forint miatt ti járni akartok a bíróságra?

Én ettől függetlenül, amint újra lehet rendelni fogok egy könyvet, mert bízok Avramban és a sok sok pozitív visszajelzésben.

2020. dec. 26. 03:16
 49/80 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező nagyon buta lehet. Elkövetett egy hibát ( szülei kérdezése nélkül húzott le 4000-et a számlájukról egy könyvre) , és most azzal próbálja jóvátenni a hibáját, hogy fenyegetőzik és feljelentést tesz? Azért mert nem tetszett neki egy könyv? Feldobtad a napom köszi, amikor csak rossz kedvem lesz rágondolok arra, hogy mennyire buta ember van ezen az oldalon, és mindjárt jobb lesz a kedvem. De most komolyan, hogy gondoltad? Te jó ég, nagyon nevetséges. Szürreális. És most nem Avramot védem, mert nem is ismerem. De egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet valaki olyan buta, hogy feljelentést tesz mert nem tetszett neki a könyv. Nekem is volt, hogy nem tetszett egy könyv, de nem tettem feljelentést, hogy vissza kapjam azt a pénzt amit rá áldoztam. Kész vicc. Szépen a zsebpénzedből fizesd vissza a pénzt amit elloptál, hogy ha nincs , akkor majd ha dolgozni mész akkor az legyen az első dolgod, hogy visszafizeted. Ne égesd itt magad tovább.

Ui: úgy is tudom, hogy le lesz pontozva a válaszom, mert ahogy olvastam itt a válaszokat, akik megmondták az igazat, vagy nem melletted álltak, le lettek pontozva. Szánalmas. További kellemes ünnepeket kívánok. A könyvön meg ne ràgódj rajta tovább, csak elrontod a kedved, és a szüleidét is.

2020. dec. 26. 09:51
 50/80 anonim ***** válasza:
21%

De ti honnan szeditek hogy lehúzta a szüleit pénzzel, meg lopott tőlük, meg az engedélyük nélkül használta a kártyájukat? Leírta egy kommentben hogy a saját összegyűjtött pénzéből vette.

Igazából mindegy is, főleg hogy nem arról volt szó hogy szimplán nem tetszett neki, hanem hogy gyakorlatilag egy félig üres munkafüzetről van szó, erről pedig a kérdező nem tudott. Én nem láttam a bejelentő videót szóval azt már nem tudom hogy ez mennyire jogos, szóval Avram elmondta-e hogy ez egy munkafüzet jellegű kiadás, belelapozott-e stb. Egyébként szerintem is drága az árazása, még akkor is sokallnám ha nem munkafüzet lenne.

2020. dec. 26. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!