Avram Latosca könyve miért átverés?
Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩
Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.
Kedves kérdező!
Ebből mostmár elegem van. Nincs válasz? Avram képernyőképeket küldött arról, hogy elküldött neked egy választ emailben. másolom.
"Ahhoz, hogy megoldást találjunk a problémára, mindenképpen szükségünk van arra, hogy lássuk, önök véglegesítették a megrendelést és az utalás megtörtént. Mint mondtuk, rendszerünkben nem található megrendelés *a kérdező neve* néven, és az eBook-ok kiküldése email-ben automatikusan működik, minden fizetés után. Várjuk a bizonylatot, vagy képernyő fotót arról, hogy megtörtént a megrendelés, és amint megkaptuk, megoldhatjuk a problémát.
Köszönjük!
Avramlatosca csapata"
Az pedig nem pálya, hogy a szülők nem hajlandóak meghallgatni Avramot, hanem már mindjárt "hivatalos úton" akarnak eljárni. Akkor a kérdező kedves gyermek mégis miért publikálta a kérdést, ha semmiféle megoldásra vezető utat nem hajlandóak elfogadni?
Előbb győződjenek meg róla, hogy leadták a rendelést, aztán reklamáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!