Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Avram Latosca könyve miért...

Avram Latosca könyve miért átverés?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩

Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.

2020. dec. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd fel imgurra, képkezelőre, és küldd el neki privát üzenetben itt.
2020. dec. 25. 13:35
 32/80 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igazából nek muszáj email cím, adj meg egy olyan profilt, ahol tudok neked képet küldeni. Nem akarom leírni ide, mert ez másra nem igen tartozik+ ha csak szimplán bemásolom, azt úgysem fogod elhinni, hogy Avram írta, így inkább képet küldenék, ha lehet.
2020. dec. 25. 13:36
 33/80 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de mire fel adjuk ki mi a családunk adatait? 2 emailről írtunk, nincs válasz. Instan letiltotta a gyereket. Hivatalos úton folytatjuk tovább. Nekem elég szégyen így is, de ennyi éves tini még nem tudja, hogy a felnőtt világ tele van szelhamosokkal! Biztos más szülőt nem érdekli, mi nem tehetjük meg, hogy 4ezret kidobjak az ablakon! Részünkről lezártuk. Máshol folytatjuk ezt. Remélem mások körültekintőbbek lesznek!
2020. dec. 25. 14:25
 34/80 anonim válasza:
89%
Én nem Awram Latoscat akarom "védeni" én csak egyszerűen nem gondolom, hogy itt erről lenne szó, hogy árverés, meg pénzkicsalás meg stb. Ő nem egy író, semmi ilyen képzettsége nincs, szóval saját szórakozására írta, amit meg akar osztani. Jogi útra meg felesleges terelni, mivel ez akkor is egy szubjektív vélemény, és ezzel nem fognak foglalkozni a rendőrök, főleg nem ilyen 'kis összegben' (nekem is sok 4000 ft, de a rendőrségen ez nem összeg). Az tényleg furcsa, hogy letiltott, sőt felháborító, de szerintem ő szimplán csak egy "unatkozó háziasszony" aki ki akarta próbálni magát itt is és ismétlem, SZERINTEM senkit nem akart átverni.
2020. dec. 25. 15:43
 35/80 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező!

Ebből mostmár elegem van. Nincs válasz? Avram képernyőképeket küldött arról, hogy elküldött neked egy választ emailben. másolom.

"Ahhoz, hogy megoldást találjunk a problémára, mindenképpen szükségünk van arra, hogy lássuk, önök véglegesítették a megrendelést és az utalás megtörtént. Mint mondtuk, rendszerünkben nem található megrendelés *a kérdező neve* néven, és az eBook-ok kiküldése email-ben automatikusan működik, minden fizetés után. Várjuk a bizonylatot, vagy képernyő fotót arról, hogy megtörtént a megrendelés, és amint megkaptuk, megoldhatjuk a problémát.

Köszönjük!

Avramlatosca csapata"

Az pedig nem pálya, hogy a szülők nem hajlandóak meghallgatni Avramot, hanem már mindjárt "hivatalos úton" akarnak eljárni. Akkor a kérdező kedves gyermek mégis miért publikálta a kérdést, ha semmiféle megoldásra vezető utat nem hajlandóak elfogadni?

Előbb győződjenek meg róla, hogy leadták a rendelést, aztán reklamáljanak.

2020. dec. 25. 17:12
 36/80 A kérdező kommentje:
Ez mi?
2020. dec. 25. 17:20
 37/80 anonim ***** válasza:
32%
Ez egy emailbeli válasz, amit Avram küldött el neked.
2020. dec. 25. 17:56
 38/80 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, hogy segíteni akarsz, de én ezt az e-mailt nem is tudom értelmezni?! A mi postaládánk üres még mindig!
2020. dec. 25. 17:58
 39/80 anonim ***** válasza:
92%
Én nem értem. Hiszen a kérdezőnek nem az a baja, hogy nem kapta meg a könyvet, megkapta és egy nagy nulla az egész. Nem elégedett és szeretné visszkapni a pénzét (gondolom én). Szóval ez a válaszemail vagy egy sablon dolog, vagy nem a kérdezőnek lett szánva 🤷🏻‍♀️
2020. dec. 25. 17:59
 40/80 anonim ***** válasza:
24%
Te vagy Andrea, nem?
2020. dec. 25. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!