Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Avram Latosca könyve miért...

Avram Latosca könyve miért átverés?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩

Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.

2020. dec. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim válasza:
30%

Tekintve a kérdés kiírásának dátumát egy picit késve irok, de gondoltam én is megosztanám a véleményem. Körülbelül 1 éve nézem Avram videóit, és én eléggé megkedveltem. Nem vagyok fanatikus rajongója, de szinte az összes videóját láttam.

Kezdeném a dolgott ott, hogy szerintem ha valaki meg akar venni egy könyvet, utánanéz a dolgoknak...miről szól a könyv, milyen a formátuma stb. Avram videójában elmondta, hogy ez a könyv olyan lesz, mint egy csajos beszélgetés, plusz bele is lapozott. Innen kezdve 2 választásunk van. Vagy megvesszük, vagy hagyjuk a francba. A kérdező úgy döntött, hogy megveszi, és érdekes módon akkor még nem sokalta azt a 4000 forintot. Erről az összegről csak annyit mondanék, hogy egy 17 éves embernek nincs jövedelme, ezért vagy megveszi zsebpénzből, vagy megkéri szüleit, hogy vegyék meg. A kérdező a zsebpénzes megoldást választotta, úgy, hogy a szülei kártyájával fizetett.(?) És itt jön a kérdésem, hogy az emberek mégis miért Avramot hibáztatják azért, mert egy 17 éves lány elvette a szülei kártyáját, hogy kifizessen egy könyvet, amiről ebben az esetben gondolom ők nem is tudtak? (megjegyezném, hogy 4000 forint egy saját könyvért nem is sok, több youtuber van, aki ilyen dolgokért 10ezer forintot kér el) Jó, semmi baj, a kérdező megtette, később saját pénzéből visszafizette.

Szóval nem értem, miért a könyv íróját kell hibáztatni azért, mert nem tetszik a vásárlónak. (Ha elmész a boltba veszel egy baracklekváros pogácsát, majd rájössz, hogy te neked nem ízlik ez a baracklekvár, és mondjuk a szilvalekváros jobb lenne, akkor visszamész az üzletbe reklomálni?) Nem értem, hogy az emberek miért ilyen mocskos módon mondják el a véleményüket Avramról, aki egyébként az én saját véleményem szerint csodás anyuka, és le a kalappal előtte, hogy még egy könyvet is össze tudott rakni.

Nos, nem azt mondom, hogy a kérdező 100 százalékban hibás, de eléggé furcsa, az egész szitiáció nekem.

Üdv: egy 16 éves lány, akit nagy valódzínűséggel szidni fognak

2021. jan. 24. 01:54
 62/80 anonim ***** válasza:
82%

Látszik, hogy kislány vagy még. Itt a vásárló alapos megtévesztése történt. Még egy része rohadt oldal számot sem tüntetett fel, sem tartalom jegyzéket és direkt úgy forgatta a könyvet, hogy ezek és hogy milyen kevés az írás benne, ne látszódjon. Én post it szoktam venni, ha kitölthető üres lapokra van szükségem, fillérekért.. na mindegy, ezekről és még sorolhatná, nem kell hogy fogalmad legyen.

A lényeg, hogy a segg műtét árát osszatarhalta edzés helyett a nagy önbizalom királynő..

2021. jan. 24. 06:51
 63/80 anonim ***** válasza:
80%
Gratulálok mindenkinek, aki befizette rá, igazán felesleges és veszélyes dologra költi a penzetek, lusta disznó soha nem fog sportolni és értelmes dolgot véghez vinni. A birkák meg támogatják!
2021. jan. 24. 06:55
 64/80 anonim ***** válasza:
100%
de mi volt a baj a fenekevel vagy a szulesi szakadasok miatt kell a mutet?
2021. jan. 24. 07:29
 65/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól tudod 61-es! Ha a netről rendelsz valamit 8 vagy 14 napod van rá, hogy eldöntsd, hogy megtartod vagy sem! Ebook esetében nem tudom hogy van, de ha neten rendelsz könyvet 100% hogy így van. Már én is küldtem vissza könyvet, mert nem tetszett! De igaz ez egy kipróbált porszívóra is!
2021. jan. 24. 08:11
 66/80 anonim ***** válasza:
100%
Segg nagyobbitos műtétre megy 🤣🤣🤣🤣 azért nem elég neki a sport (mellesleg nagyon formás, nőies csinos fenék edzos oldalak vannak instan is) mert addig addig beszélt Nicki Minajrol és Cardirol míg ezek a full amorf testű remuletek megtetszettek neki. Minaj koncertjen is azt ordította, hogy nézzétek mekkora P. Ja van. Már akkor ez volt neki beakadva. Csak a kis hülye egy dolgot felejt el hogy ők folyamatosan leszivatjak a zsírt a hasukrol derekukrol, X havonta. Na most ha ő ugyanígy hízni fog ezekre a részekre mint eddig is ugyanúgy visszamegy rá és marha hülyén fog nézni. Ezek az amorfok folyamatosan műtéti beavatkozásban vesznek részt ezért a deform formaert, ami lehet most felkapott de összességében a J Los alkat szerintem, aki sporttal érte ezt el, ennek a gusztusos hosszú távon kozeputat képviselő példája. Majd megtanulja a saját karan. Én sajnálom azt a sok szülőt, aki ezért kereste órabérbe a pénzt, hogy a gyereke ennek a nagyobbítós műtétjét állja. Felelmetesen elvetemültnek kell hozzá lenni, ha rakerestek, hogy néznek ki a műtéti asztalon ezek a hassal lefordított testek. Kar hogy nem a gyerekére költötte, akar egy bankbetétbe. Remélem hogy a hülye anyja túléli ezt és nem lesz árva az a kismano, tényleg nagyon edes.
2021. jan. 24. 09:00
 67/80 anonim ***** válasza:
60%
Hát gyönyörű! A seggnagyobbítós műtét megy, de egy Insta képen a gyerek mezítláb van TÉLEN a -x fokban. Szégyellje el magát! A műtét az rendben van, de kitartással edzeni, egészségesen étkezni, akár egy kis segítséget kérni már nem megy, mi? Remélem, hogy túlfogja élni, mert akkor szegény gyerek egyedül marad, mert hogy a kőműves palija nem fog rá figyelni az is biztos!
2021. jan. 24. 19:11
 68/80 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó ennek fontosabb, hogy az ő körme rendbe legyen, mint az hogy az a kislány lányos legyen. Szegény hajába egy kislányos csatot nem tesz, fülbevaló is a minek, fekete baba kocsi, csoda hogy nem fiú ruhát ad rá. Szegény kislány akinek az anyja elnyomja a női mivoltjat. De rajta minden ótvar gagyi ekszernek nem nevezhető dolog van... Tipikusan olyan anya aki jobb akar lenni a lanyanal. Ő smink meg filter nélkül meg van halva, a kislany természetesen is tündérke.

Avram túltolta hollywoodot, azért kell neki musegg. Akkor már vett volna két ezerért alirol.. :)))) Ha meg kitartó lenne és nem egy lusta bálna, akinek az evés az élete, már rég olyan formás, kerek feneke lehetne hogy még. Én szívesen adnék neki az enyembol. Majd rájön milyen szar az hogy nadrágot nem talál magára normálisat.. de eszembe nem jutna megmutetni, és szerintem az onszeretet pont itt kezdődik. Orokosen lehetne mit műteni. Pici cicim van, nem akkora mint neki széles.csipo nagy fenék de a fiúm imádja mint a Gundel palacsintat;)

2021. jan. 24. 19:54
 69/80 anonim ***** válasza:
64%

Én szerintem nem is ott kezdődik a baj, hogy nem egy csillámpóninak öltözteti fel a lányát. Majd a kicsinek igyis-úgyis ki fog majd fejlődni a maga stílusa, és lehet, hogy pont fiúsan fog öltözködni. Az én anyukám sajnos olyan volt, hogy egy lányos-lányt akart és minden sz@r rózsaszín ruhát/játékot megvett nekem, viszont én ezeket utáltam, és inkább a fiús dolgokat szerettem. Szóval, szerintem az nem baj, ha nem egy hercegnőt varázsol belőle (habár, egy fülbevalót tehetne neki, hogy majd ne később kelljen fúrni a fülét).

A baj ott kezdődik, hogy abszolút nem öltözteti fel! Se fiúsan, se lányosan! Ott voltak egy áruház kellős közepén TÉLEN, mínusz fokokban és szegény gyerek lábán EGY ZOKNI SEM VOLT. De az k/rvára fontos volt, hogy Insta storyba röhögje ki az eladó nőt, aki éppen a ruhákat pakolta és posztoljon Instára, ahol tökéletesen látszik, hogy mennyire nagy hasa van.

Hát komolyan mondom!

Amúgy meg, várom, hogy mikor fog jönni a hír, hogy megy zsírleszívásra az önbizalom királynőnk. Higgyétek el az az idő is el fog érkezni egy nap. Csak remélem, hogy az anyka hülyeségeit nem a pici fogja megszívni... :/

2021. jan. 24. 22:06
 70/80 anonim ***** válasza:
85%
Olyan jókat nevettem, ahogy itt olvasgattam :))) Avramnak toka műtétre lenne szüksége. Most pedig várom, mikor jelenti be, hogy arra is megy. :)))) Szegény full beteg.
2021. jan. 26. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!