Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Avram Latosca könyve miért...

Avram Latosca könyve miért átverés?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩

Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.

2020. dec. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
67%

Kedves válaszoló!

,, Anyameknak kifizettem a pénzemből, mert nagyon mérges lett, hogy szó nélkül lehúzattam a kártyájáról 4 ezret. Ők meg bennem csalódtak “ így már világos? Na megnéztem Avram videóját ,és ELMONDJA valamint BEMUTATJA ( megfogja a könyvet és a kamera előtt belelapozz, és mutatja hogy mennyi szöveg van, és hely ahol te tudsz válaszolni) direkt így tervezte. Mintha egy lányos beszélgetés lenne. Az árát én is sokallom, de mégsem kellene ezért ekkora felhajtást csinálni. Nem tudom, hogy a kérdező látta-e a könyv bemutatós videót mielőtt megrendelte. Ha látta, akkor tudta valószínűleg, hogy mire számítson.

2020. dec. 26. 10:24
 52/80 anonim válasza:
30%

Ha valaki sokallja az árát akkor nem kell megvenni:)

Pontosan nem olyanoknak szánta, mint ti akik sokallják érte a pénzt. Nem muszáj megvenni😃😃

2020. dec. 26. 12:01
 53/80 Szasza626 válasza:
29%
Beszéltem Avrammal, óriási nagy kamu az egész. Megint csak arról van szó, hogy pár unatkozó, irigy nőnek nincs jobb dolga így karácsonykor csak hazudozni gyakori kérdéseken. 😂😂😂 Jövőre remélem összejön nektek egy pali, hogy ne itt töltsétek az ünnepeket. 🙏😂
2020. dec. 26. 12:09
 54/80 anonim ***** válasza:
83%

Már egy ideje olvasom ennek a kérdésnek a válaszait, és le vagyok döbbenve, hogy mennyi ostoba ember van ezen a helyen. Most főleg az 53, 52 és társaira gondolok. Na de sebaj, mert most érzem elérkeznetek az időt, hogy lámpát gyújtsak azokban a kis fejekben. Eddig sajna nem volt rá időm, itt az ünnepek közben, DE most még egy pár videóját is megnéztem (jobban mondva 10) régebbiekből és újabbakból is, hogy ne mondjátok azt, hogy úgy kommentelek, hogy semmit sem tudok erről hölgyről SŐT, még egy ismerősömet is megkértem, aki megvette a könyvet (neki sem tetszett), hogy nézzek én is bele. Nos, erről egy picit később... Na de, kezdjük már! Tök hülyén fogok viselkedni, elnézést, de ezeken a kommenteken nagyon jókat röhögtem.

"így letámadtad, Őt okoltad mindenért és fenyegetőztél egyből a rendőrséggel meg minden nagyobb szervekkel, akkor tényleg jogos volt tőle."

Nos, mint ahogy a kérdező is írta, ő egy 17 éves lány, aki eddig kedvelte Avramot. Szerintem, nem beszélt vele csúnyán és nem fenyegetőzött azonnal rendőrséggel, csak dühős lett miután letiltotta, és gondolom ő sem gondolta komolyan a rendőrséges dolgot, csak csalódott volt, na meg gondolom a szülei is rágták a fülét emiatt, és mérges volt erre az egész helyzetre. DE még ha csúnyán is beszélt volna vele a csaj, Avramnak nem kellet volna kapásból letiltania, hanem próbált volna vele megoldást találni a dolgokra. Mint pl. azt, hogy csak a pénzt felét kapja vissza, vagy valami hasonló.

"akkor hogy feltételezhetsz erről a csupa szív és életvidám emberről olyat, hogy “Ő csak le akar mindenkit húzni pénzzel.”"

Nos, mint mondtam, egy kicsit tanulmányoztam ezt a nőt, és egy videójába (ne kérdezzétek melyikben, mindegyik ugyanolyan...), azt mondta, hogy régebben és még néha most is, szokott lopni energiaitalt, sőt, még mikor Pesten volt, valami táskát is talán. Ezek után, szerintetek egy icike-picike lehúzásra sem lehet gondolni?

"Akik pedig válaszoltak, hozzáteszem borzasztóan ocsmány és undorító módon erre a kérdésre Avramról, azok mégis honnan tudták megformálni a véleményüket?"

Már elnézést, de te honnan veszed azt, hogy senki semmit nem tud Avramról és "csak úgy" írja ki magából a dolgokat? Lehet, hogy nézték, vagy ők is mint én, ránéztem erre a nőre. Nos, csak azt tudom mondani, hogy aki őt tekinti példaképnek, ott elég nagy bajok lehetnek az életében. Mármint, mi a fene? Szerinted egy olyan ember, aki magabiztos, tudja hova tart az életben, annak szüksége van Avram könyvére? Na hagyjuk már. Ahogyan olvasgattam a kommenteket a videói alatt, nekem az jött le, hogy neki a célközönsége csupa instabil lelkiállapotú emberekből áll, és bizonytalan tinikből. De egy pillanatra se higgyétek azt, hogy neki nincsenek problémái! Amennyit kitudtam ebből az egészből hámozni, az annyi volt, hogy neki csak és kizárólag a pozitív kritika a megfelelő, ha pedig lát egy negatív kritikát, akkor idegbajos lesz. Szerintem elég nárcisztikus személyiség szegény...

"Az egyik a mellét bántja, a másik egy random videójával példálózik, úgy hogy a többit nem is látta és valaki még képes volt a férjét is felhozni."

Ebben az egy dologban egyet tudok veled érteni. Másik nőnek a testét csúnya dolog bántani és sosem fogom megérteni a nőket, hogy miért bántják egymást emiatt. De örülök hogy a férjét is felhoztad, mert ott sincs minden rendben. Itt GYK valaki írta, hogy volt egy videója szülés után, ahol beszélt és bemutatta a gyereket. Ott mondta, hogy a férje EGY napot sem volt képes a szétszakadt feleségével otthon maradni. Most komolyan, ettől a nőtől akartok párkapcsolati tanácsot kérni, aki még a saját életében sem tud rendet rakni? Ez most komoly?

"Avram csinált egy videót, ahol elmondja, hogy igen vannak ilyen részek, viszont teljesen látszódott a könyvön, hogy ez egyáltalán nem csak ebből áll."

Hát biztos volt benne több szöveg is, de mikor a barátom átküldte nekem azt a könyvet látszott rajta, hogy ez olyan mű, amit két pelenkázás közben dobott össze. Mármint, KI A FENE TESZI A KÖNYV/MUNKAFÜZET BORÍTÓJÁRA A SAJÁT KÉPET, AMIT A TELEFONJÁVAL CSINÁLT? Mikor megláttam a borítót nekem konkréten egy Play Boy magazin jutott eszembe.

"ugyanis posztolta az Író, hogy mennyi mindenkitől kapott szuper visszajelzést a könyvről, és érdekes az első 100db már el is fogyott."

Tudod... a mai napig vannak lapos föld hívők és vírus tagadók... ezen gondolkozz el kérlek.

"Nem értelek, ha neked ez csak szórakozásból jött, hogy jól kitalálsz egy kamu storyt a “szüleiddel” akiknek hihetetlen kapcsolataik vannak, akkor veled valami baj van és el kellene gondolkoznod az életeden."

Ajaj! Figyi, attól mert valakinek nem tetszik ez a....könyv (ezt olyan furi leírni), és elmeri mondani a véleményét a kis kedvencedről, az még nem jelenti automatikusan azt, hogy ő ezt kitalálta.

"Lehet beszélni kellett volna a szüleiddel erről, mielőtt leloptál anyukád kártyájáról 4000-et."

A kérdező már megmondta, hogy ő visszafizette a pénzt a szüleinek, csak kellet neki a kártya, hogy megtudja rendelni online. De hidd el bogaram, ez még a kisebbik baj.

"és semmilyen módon nem tudjátok elérni a könyvkiadót."

Ember, egy ilyen könyvel és nővel a kutya sem áll szóba. Szerintem nincs is könyvkiadó...

"Én ettől függetlenül, amint újra lehet rendelni fogok egy könyvet, mert bízok Avramban és a sok sok pozitív visszajelzésben."

Ezután a mondat után hogyan érezted magad? Te komolyan képes lennél kiadni pénzt egy olyan "könyvért" ami tele van olyan kérdésekkel, amiket te is feltudsz tenni magadba? Hát oké... :3

"Pontosan nem olyanoknak szánta, mint ti akik sokallják érte a pénzt."

Te remélem tisztában vagy azzal, hogy Avramnak a közönsége 75-80% tinikből áll, akik nem maguk keresik meg a pénzt, hanem a szüleik adnak nekik Ezeknek a fiataloknak az a 4000 ft pénz, amit összegyűjtöttek igen is sok. De képzeld magad a kérdező helyébe. 6 hónapig gyűjtöd a pénzt és lesz mondjuk 5000 ft. Avramnak kijön a könyve, te pedig elköltesz ebből 4000 ft és a végén kiderül, hogy egy nagy nulla az egész. Te nem lennél dühős?

"Beszéltem Avrammal, óriási nagy kamu az egész."

Igen, igen, mert Avram biztos olyan nagy kedvel leírja, hogy hogyan is volt a dolog. Ezt senki sem hiszi el 53!

"Jövőre remélem összejön nektek egy pali, hogy ne itt töltsétek az ünnepeket."

Egyeseknek meg remélem, összejön egy egészséges önbizalom, élet és barátok, mert akkor lehet, hogy egy picit felnyílik majd a szemük és rájönnek, hogy mekkora hülyék voltak, hogy ezt a nőt valaha is nézték.

Boldog Új Évet mindenkinek!

2020. dec. 26. 13:41
 55/80 Szasza626 válasza:
33%
Hál'istennek Avram könyve nem nekem szól, mert önbizalmam, férjem, gyerekeim és barátaim is vannak. Pont ezért tudok jókat nevetni a videóin. Mondjuk ettől függetlenül megveszem, mert szeretek könyveket gyűjteni és ezt is szívesen látom majd a polcon. De, neked a többi negatív kommentelőnek és a kérdés írójának is tényleg szívből kívánom, hogy találjátok jobb időtöltést annál, mint más nőket leszólni azért mert sikeresebbek ( vagy annak gondoljátok ), mint ti. 🙏 ( 53. )
2020. dec. 26. 14:00
 56/80 anonim válasza:
78%
Köszönöm a választ a hosszú üzenetemre (54). Elfogadom a véleményedet, viszont nem tudok egyetérteni, ami szerintem nem is nagy baj. Én is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok neked és a többieknek is:)
2020. dec. 26. 14:16
 57/80 anonim ***** válasza:
97%
55. Miért kell azonnal arra gondolni, hogy csak és kizárólag azért írom ezt, mert biztos irigy vagyok. Nem vagyok irigy. Miért lennék az? Nálam ez a nő egy cseppet sem sikeresebb, sőt, amennyit kitudtam hámozni az annyi, hogy otthon ül egész nap és semmit sem csinál a gyerek nevelésen kívül. Szerintem ez a könyv is inkább azért született meg, mert unatkozott otthon. De azért köszönöm, hogy kulturáltan válaszoltatok. Azt hittem, hogy letépitek a fejemet... :(
2020. dec. 26. 14:46
 58/80 anonim ***** válasza:
95%
Ezt az irigy dolgot én sem értem. Miért is lenne az irigy; aki kifejti a nemtetsző véleményét róla. Nem vagyok irigy; mert van egy gyönyörű kislányom; grafikusként dolgozom otthonról :) Nem kell azon agyalnom; miből csináljak pénzt magamnak. Minden otthon ülő anya vagy unatkozó nő csinálhatná ezt. Avram annyit jól csinált; ahogy berobbant a videókkal a közzudatba. De inkább ez volt ő! Ilyen videóival lennének egyre többen a csatornáján. A könyv? Én nem tudom; de itt irta valaki; hogy ugye lopott is; én köszönöm; de elégedett vagyok magammal; és ha fejlesztésre van szükségem; az én érzem mikor és milyen módszerekkel. Abban igaza van az egyik hozzászólónak; hogy önbizalmat csak saját magad által nyerhetsz. Az pedig; hogy a könyvet elolvasod; vagyis egy olyan személy; aki instabil. Az kap persze biztos egy hirtelen löketet; deee ez egy hirtelen löket és csak te tudsz magadon és a problémáidon segiteni; nem az avram. De ha valaki olvasni akarja hát olvassa. Engem az borít tényleg ki; hogy Avram mindig arra hivatkozik; hogy ha valaki negatív kritikával illeti az irigy. Az a baj; nem lát túl magán; ez tényleg nárcizismura utal. És ezáltal azt gondolja; hogy másnak nem lehet jobb élete mint neki. Lehet valaki háttér munkásként keresi degeszre magát... És senki nem is ismeri. Nem hiszem; hogy az az Avram életét akarná. Tudjátok kik néznek fel rá? Azok az emberek; akik olyanok mint ő. Nincs kiforrott egyéniségük; nem tudják igazából merre tartanak. Avramnak egyszerűen szereplési vágya van. Megmutassa magát; hogy ő valaki; mert valószínű; hogy otthon nem ezt érzi... Szerintem egy nagyon magányos ember és ha őt ez viszi előre és ez ad neki is önbizalmat; hogy ti vagytok neki legyen. De számomra rengeteg hülyeséget képes összehordani. Alig várja a videózásokat is újra. Pedig ott van a nagyon cuki kislánya. Akivel tolthetné az idejét! És nem... Erre koncentrál leginkább; hogy ő mindig képben legyen. És ez számomra szomorú; mert ő már nem az aki volt! Ő már egy anya! És ahogy mindig hangoztatja tele vannak :))) akkor miert van szükség erre??? Miért nem a gyerekével tölti inkább azt az időt; amit azzal tölt; hogy a telefont bujja; ki ajnározza? Hihetetlen mennyire nárcisztikus szegény! És ugye fogalma sincs róla; mert ez van neki megszokva
2020. dec. 26. 23:29
 59/80 anonim ***** válasza:
61%
A korodra azért kíváncsi lennék, Szasza.
2021. jan. 3. 16:56
 60/80 anonim ***** válasza:
90%
2/ annyira röhögök!!! Nekem is a kívánd akard tedd jutott eszembe! Brian 3 óra alatt összedobta 😀😀
2021. jan. 5. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!