Mi ez a Tóth Lüszis dolog amivel tele van a net? A TV2 és Király család átverés (a Caramel, Radics Gigi, Fekete Dávid, Nguyen Thanh Hien, Friderikusz, stb. belekeveredésükkel kapcsolatban is) - a szervezett bűnözés leleplezése - Tóth Lüszi emlékére
Nekem ezt dobta ki erre:D Most olvasom h mi ez:D:D:D
néztem, beleolvastam. ez a cikk nem taglal mást, mint amit idáig is tudtunk. kereskedelmi tv, saját műsorokkal. az állami tv-nél az az elvárt, hogy olyan emberek legyenek ott, akik szimpatizálnak a kormányzó párttal, a kereskedelmi tv-kben pedig az olyanok, akik szórakoztatnak(na persze nem mi döntjük el, lenyomják a torkunkon). Ugyanez volt annak idején a megasztárral is, mint most az xfaktorral és hasonlókkal. általában az fog ezen kaszálni, akinek van ismeretsége, akinek meg nincs, annak nincs semmi esélye...ebben egyet is értek különben, mert igaz, viszont a cikk egyes részletei eléggé egyoldalúak és elfogultak.
szidja azokat az embereket, akik anno lüszi első klipjénél trollkodtak, annak idején én is jót nevettem, amikor írta az angol nyelvű sms-t, de a telefon nyelve magyar volt...ez igazán fail volt, akárki akármit mond...
végül ebből a szemszögből egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet.
bár nekem ők adnak munkát, de valamilyen szinten, így anonym módon elárulhatom, hogy egy "zenész" ott veszti el nálam a hitelességét, ha nem tud magától írni egy zenét vagy dalszöveget, és velünk íratják meg.
most csak hogy ezek közül a nevek közül kiemeljem Hien-t, aki maga írja a zenéit már, és értett is a zenéléshez. nyilván, amikor egy csatorna kiválasztja a tehetségkutató nyertesét, azt nézi, hogy eladható-e vagy a nyakukon marad. na most, ha rajtam múlt volna, én sem dobtam volna be Tóth Lüszit egy ilyen dologba...ilyen szinten annak idején még teljesen igazságos volt, ha nem is az sms-ek döntöttek valójában.
Ma már aki bejut egy élő show-ba, az celeb. meg lehet nézni a Voice-ot. Hány ember lett sikeres. Szinte mindegyik. Ebből legalább 5 embernek ugyanaz a szövegíró/zeneszerző páros készíti a dalait...és 1 év múlva sehol nem lesznek, mert nincs meg ahhoz a tehetségük, hogy egy önálló lemezt összedobjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!