Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Avram Latosca könyve miért...

Avram Latosca könyve miért átverés?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩

Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.

2020. dec. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
26%

Ráírtam, majd meglátjuk, hogy reagál.

Egyébként gondolkodtam. Avram miért nézné meg az üzeneteit ünnepekkor? Egyáltalán nem szokta megnézni, főleg, ha a visszajelzés aznap érkezik. Az én múltkori üzenetemet is csak pár hónap múlva nyitotta meg, arra sem válaszolt semmit. Akkor meg mi ez a letiltogatós dolog? Gondolod, hogy Avram megnyitná karácsonykor az üzenetedet és még le is tilt? Nem hiszem, hogy ilyen történne.

2020. dec. 25. 08:02
 22/80 A kérdező kommentje:
Sajnos, a mi ügyünk azóta sem változott 😩😔 Ugyanúgy le vagyok tiltva instán és az e-mailekre sem reagáltak 😔
2020. dec. 25. 08:09
 23/80 A kérdező kommentje:
Apummal próbálunk nyomozni. Ki az, akinek a neve alatt fut ez az egész. Nézzétek meg a honlapon alul az impresszumot. Nem ismerőse neki, Apum szerint fiktív személy. Könyvelői rendszerben nem található.
2020. dec. 25. 08:22
 24/80 A kérdező kommentje:
A videóban hajléktalanoknak ajánlja a bevételt, ha nem is az ő neve alatt fut a vállalkozás, hány kézen megy keresztül, hogy odajusson? Egyáltalán mína garancia, hogy odamegy?
2020. dec. 25. 08:28
 25/80 anonim válasza:
65%
Nem hiszem, hogy azért meg kell kövezni, mert a saját szórakozására írt egy könyvet. Az meg hogy neked nem tetszett, az egy szubjektív vélemény és nem az író bűne. A letiltást tényleg nem kellett volna,az igaz. De ha bementek a rendőrségre azzal, hogy szerinted nem jó a köny és ezért be akarod perelni, akkor körberöhögnek.
2020. dec. 25. 10:03
 26/80 A kérdező kommentje:
Nem tudom te milyen saját szórakozásról írsz! Kereskedelmi céllal született. Minden termékre van olyan lehetőség, hogy eldöntheted tetszik vagy sem. Ebook esetében bele lehet lapozni jobb helyeken és máris látszódott volna mennyire hézagos, nívótlan, összecsapott "munka" ez. 4 ezer forintot elkérni ezért arcátlanság! Letiltani és nem válaszolni még inkább gerinctelen dolog. A fiatalokat behülyítő influencereknek pedig gátat kell szabni. /Gyerek szülei/
2020. dec. 25. 10:15
 27/80 anonim ***** válasza:
96%

Én elhiszem neked hogy átverés az egész. Sajnálom, remélem megoldódik.

Viszont az oldalon szereplő személy (Ó.N.) szerintem nem fiktív. Szerepel a nyilvántartási száma is az oldalon, az egyéni vállalkozók nyilvántartásában rá lehet keresni ezzel a számmal, ott a könyvkiadás szerepel mint tevékenységi kör. Valószínűleg rajta keresztül tudta megvalósítani a magánkiadást. Mivel nem itthon laknak, egyszerűbb lehetett neki így megcsinálni, mint saját néven egyéni vállalkozást indítani/céget alapítani csak emiatt. Mindezektől eltekintve szerintem sem etikus ez amit csinál... ez egyébként nem ismeretlen, egyre népszerűbb a magyar influencerek közt. Tudnék még pár példát mondani rá...

2020. dec. 25. 12:12
 28/80 anonim ***** válasza:
99%
Itt vegul is nem a 4000 ezer ft -rol van szó; de mindenki maga dönti el; hogy mire sok és miért éri meg. Ez esetben neki nem tetszett. Igazából tényleg annyira hülye ez a nő; hogy arra képtelen volt; hogy kis áttekintést mutatott volna a könyvből. Most; ha nem látom; honnan tudjam; hogy pár olyan oldalból áll; amiben kérdésekre kell válaszolni! 🤣🤣🤣 Sok ész kellett ehhez a könyvhöz. Én is csinálok már :)))) Tényleg valakit megismernek az emberek; esetleg bírják is és ugye a videókért már nem tudott pénzt kérni; ezért osszehányt egy könyvet a szánalmas tanácsaival és kérdéseivel; amit igazából magadnak is feltehetsz és nem értem azt sem; hogy miert másnak kell növelni az önbizalmat. Avram is magának teszi... Sajnalom azokat a felnőtteket is és azokat a tiniket is; akiknek annyira nincs egyeniseguk; hogy pont egy ilyen emberre akarnak hasonlítani; aki összevissza csinal mindent; értékek nélkül; csak azert; hogy pénze legyen belőle. Aki meg olvassa a könyvét; hát gratulálok! 😆😆
2020. dec. 25. 13:04
 29/80 anonim ***** válasza:
98%

Jaj emberek, hagyjátok már, hogy 500 ember így meg úgy. Már az tény, hogy valakit letilt mert nem tetszik neki a könyved, az pofátlanság. Meg hát az a 4000 ft egy ilyenért egy picit sok.

Amúgy meg, én pont nem ennek a nőnek adnák a véleményére, aki ötleteket osztogat a neten, hogy hogyan kell okosan energiaitalt/ruhát lopni. Ezek után ti most komolyan azt hiszitek, hogy a pénzeteket, amiket a könyvért kap, majd jó célra fogja felhasználni? Szálljatok le a földre, nyissátok ki a szemeiteket és kezdjetek el gondolkozni. Nehogy már egy ilyen okádék embernek a véleményére adjatok, aki egy nagy nulla volt egész életében és ha nem vette volna el a kőműves pasija, akkor az utcán lenne.

2020. dec. 25. 13:08
 30/80 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Az a helyzet, hogy Avram válaszolt az üzenetemre. Esetleg el tudnád küldeni itt üzenetben az email címedet, hogy elküldhessem a beszélgetésünkről a képernyő képeket? Előre is köszi!
2020. dec. 25. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!