Avram Latosca könyve miért átverés?
Figyelt kérdés
Megrendeltem, kifizettem, letöltöttem, olvasom. Csupa üres lap az egész, amit magadnak kell megválaszolni. Ezért fizettem karácsony előtt 4000 forintot 😩
Vissza lehet kerni a pénzt?😩 Hiába kaptam meg, de ez egy nulla.
2020. dec. 23. 21:54
11/80 A kérdező kommentje:
Apum kérdezi, honnan veszed hogy 500 embernek működött? Vagy te magad vagy a csaló?
2020. dec. 24. 15:03
12/80 A kérdező kommentje:
A szüleim szerint gyanús az időzítés. Ünnepek után felszívódnak a pénzzel.
2020. dec. 24. 15:04
13/80 Szasza626 válasza:
Milyen érdekes, hogy anyád sz.ros négyezer forintért rinyált, de apád a NAVnál meg a gazdasági versenyhivatalnál IS dolgozik 😂😂
14/80 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ott dolgozik. A szüleim tenni fognak, mert van ismerettségük. Jó, hogy neked ez ennyire vicces. Az en gyűjtött pénzem engem bánt. 😔
2020. dec. 24. 15:43
15/80 anonim válasza:
Itt most még nem is a pénzről van szó (annyira). Hanem effektív a tény, hogy letilt és nem akar veled kommunikálni erről az egész szituról. Én szégyellném magam a helyében! Eddig sem volt róla jó a véleményem, de ezek után lenézem a sárga földig.
16/80 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom 😔
2020. dec. 24. 20:51
17/80 anonim válasza:
A weboldalon a képen egy vastag könyv van és mikor mutatta alig 50 oldal lehet. Hat grat neki..
18/80 anonim válasza:
Amúgy, kérdező, ha megkérhetnélek, akkor megmondanád, hogy hogyan alakulnak a dolgok a könyvel kapcsolatban. Kíváncsi ennek az egésznek a végkimenetelére!😂
19/80 anonim válasza:
kíváncsi vagyok* (este már nem megy az írás)
20/80 anonim válasza:
Honnan veszem, hogy 500 embernek működött? Avram mindenkinek a köszönő posztját kitette insta sztoriba. Azok a lányok videókat is csináltak arról, hogy milyen jó az a könyv. És nem csak egypár, hanem elég sokan. Sőt, csomó ismerősöm is meg tudta nyitni az e-bookot, nem értem, miért van ennyire üldözési mániád.
De csaló vagyok, amiért vannak érveim, nyilván. Miért is nem gondoltam erre? Megyek meggyónni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!