Hogyan jussak ki silver 2-ből?
Elakadtam. Eddig simán ment minden, de itt elakadtam.
2 promo-t vesztettem eddig silver1-be.
A lane-t már nem bírok olyan szinten hozni, hogy segítsek a többinek. Sokszor so-so jön csak ki.
Eddig 27 lp-t kaptam, mostmár csak 21-22-t. A mmr lassan 0 lesz, ha nem fejezem be a lose streaket.
Visszaestem silver3-ba.
Innen kívánom, hogy kapja meg az összes rákot ami csak létezik a drága afk adc-m.
20 eve jatszom, ezalatt nem tudott egy jatek sem ugy felhuzni mind teged...
Egy napra kapcsold ki a geped, es maris lesz lehetoseged valtoztatni a xar eleteden.
Pont az ilyen ragek miatt vagy ott, ahol. Inkább bele se merek gondolni milyeneket tiltelsz játék közben.
Meg amíg ADCt pickelsz topra, stb, ne is várj többet a silver 2-től. Hiába bannolják ki mind a 4 mainedet, akkor is bőven lett volna olyan topos, akivel tudtál volna menni.
Az meg már könyörgöm kismilliószor le lett írva egy csomó helyre, hogy szokj hozzá, hogy lesznek, trollok, afk csapattársak, feederek a csapatodban. Nem divtől függ ez, mumus100 challengeres, mégis fogott ki olyan csapattársakat rankeden, akiknél felmerült egyáltalán miként tudták bekapcsolni a gépet.
Van 21 champem, abból 5 db toppos.
Sokkal jobb ragelni, mint intelni,afkolni, trollkodni én úgy gondolom. Inkább anyázok a chaten, minthogy alt f4-eljek.
Nem hiába bannolták 5 accom eddig.
Na az ilyenekkel mind te folosleges vitaznzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!