Hogyan jussak ki silver 2-ből?
Elakadtam. Eddig simán ment minden, de itt elakadtam.
2 promo-t vesztettem eddig silver1-be.
A lane-t már nem bírok olyan szinten hozni, hogy segítsek a többinek. Sokszor so-so jön csak ki.
Eddig 27 lp-t kaptam, mostmár csak 21-22-t. A mmr lassan 0 lesz, ha nem fejezem be a lose streaket.
Erre mondják, hogy gyakorlás. Egy lane-t kell gyakorolni 3-4 champion pool-lal és csak oda menni. Top-jungle amivel jól lehet hozni egy meccset.
Emellett ajánlott rögzíteni a meccseidet és visszanézni akár 1-2 nap után, kielemezni, mit hol rontottál el, hol lehetett volna jobban farmolni, hol kellett volna segíteni a csapatnak stb. Emellett nézz olyan streamet, ahol folyamatosan beszélnek, mit miért csinál, hova megy, annak mi az oka, mit remél tőle stb.
Illetve érdemes egy duo partnert keresni és együtt menni, ts-en pl gyorsabb az infócsere, de akár ő is segíthet rámutatni hibákra, amikről le kell szokni vagy kevésbé gyakran elkövetni őket.
Próbálkozhatsz még szabadidőben osu! játékkal, itt pontosan kell kattintani, mozgatni az egeret, segít jobban irányítani a karakteredet. több százezer zene van osu-ra portolva, kis kereséssel hamar megtalálni a legnépszerűbb számokat, van könnyebb-nehezebb verzió is a dalokból.
Annyira utálom a magyarokat.
Most probald kitalalni miert sok magyar szandekosan keruli a nagyobb magyar tomegeket jatekon belul...
Szerintem örökre silver2-es maradok.
A 3-4 champ maineléshez meg annyit, hogy legutolsó promo meccsen ki lett 4 champem bannolva 1-et meg elvitt az enemy. Adc toppot kellett játszanom.
Azért megpróbálom, amit a 2-es írt.
De innen már esélytelen idén a gold5.
Szerencsém nincs. A kérés kiírásása óta kb 8-at loseoltam folyamatosan és még tovább.
Nem értem, hogy mi a rákos isten f....nak engedett silver2-be, ha itt meg csak loseolok.
Szerintem idegösszeroppanásom lesz ettől a játéktól.
Billenytűzet megrepedt, mert földhöz vágtam...
Akkor megkerdeznem ugy atlagban mindenkitol, hogy mi a francert ultok le jatszani???
Miert kell rastresszelni egy virtualis listara, aminek a valo eletben 99,9% semmi haszna nincs?
Nem lenne 100x egyszerubb normal mecsben ELVEZNI! a jatekot?
Szar az életem nincs más ami boldogságot hozna.
A folyamatos lossel ez a kis öröm is elett véve tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!