Hogyan jussak ki Silver I -ből?
Silver I még istenes, gold 4-5höz képest :D de lehet, h oda való vagy most, majd ha fejlődsz, akk kijuthatsz, nekem bronz I-ből sikerült feljutnom gold 3-ig.
Nem játszok sokat és jól se, csak tudok alkalmazkodni és kezdeményezni Jungle és Support a legjobb carry :D de hülyékkel nem mindig lehet mit kezdeni
Odavaló?:DDD
legutóbbi 3 vesztett rankedem : 3/9 fiddlesticks,0/5 fiora,6/13 kayle... voltam 90 lp felett silver 1 be azt bedobott 1 ilyes sorozatot...én supp main vagyok legutolsó meccsen 25-30 perc körül nyerhettük volna mondom pusholjanak ,de inkább felmegy topra 3 ember 2 csoport mobra,meg 4 -en futnak 1 teemo után,amíg az eltűnik 2-3 percen keresztül futkosnak jungelben míg teemo lehozott 1 tornyot 2 nexust ,57 percig csinálták ezt 0 pushal és teemo lehozta ,engem reportoltak és jött a cb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!