Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends hogy jussak...

League of Legends hogy jussak ki silverből adc-vel?

Figyelt kérdés
Utálok más posztra menni, de adc-vel nagyon nehéz feljebb jutni.Mondanátok pár tippet hogy mit csináljak?

2015. szept. 14. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Elsőnek is szemelj ki 1-2 adc ami a main-ed lesz mint gosu-nak vayne mindenkit elver vele ha counterelik ah nem mert kib*szottul tud vele játszani. Menj normalokat az adc-del addig ameggid nemtudsz mindenkit elverni odavissza utánameg rangsoroltakon is sikerülni fog mert ha megvered ellenséges adc-t nálatok lesz egy hatalmas előny ha pedig el is feedeled magad lekéne hoznod. Persze nemtudsz minden meccset megynerni trollok lengyelek premade stb...

Mint adc-ként szoval legyen egy kettő amivel nagyon profi vagy ezeket javaslom ugy válasz, hogy jo adc-k legyenek, megtudják állnia helyüket(én Vayne Draven Kalista mondanám meg ashe-t mert nagyon tetszik amikor 5q jelzővel teletűzdeli az ellenséget :D)

Ha megvannak az adc-k csak normál meccseken told hogy neleygen tétje csak érezd át a hőst milyen cuccokat kell vegyél neki ezt nézhetsz neten is (mobafire) vagy magadnka is kitalálhatsz ahogy neked jolmegy kitanulod mit plusszolj neki pl van aki vayne-nek q-t maxol van aki w-t.

És ami a LEGFONTOSABB amit LCS-n is nemcseszhet el senki a FARMOLÁS nagyonnemszabad elcseszni hidd el, eldönti az egésze boton ha ellenfélnek van egy csákánya neked meg egy KN kard mert anniyval jobban farmolsz

Plussz még ha nagyon jo vagy és a supportod nemzudja mitis csináljon vagy defenziv supportod van akkor probálj taktikát kieszelni az ellenfél cseszegetésére én pl Vanye aztszoktam ellenfél adc megy leeütni a minont odamész autotámadás egy q rögtön lövi a másodikat és ha benne van a távban mégey autotámadás ha nincs akkor E rajta van a 3 jelző negyed/fél élete anniy és egyből félnifog tőled.

Ezt kikel ltanulni ha jol játszol ugyis fentebb just és pl Yasuo-t nagyon szerettem anno és még 3v5-öket is lehoztam vele ugy hogy nálam volt a csapatom összes killje. Szóval csak gyakorolj és menni fog akár nézhetsz profiakt is lehet onna is tanulni farmolásst mechanikát(pl vaynel odaflashelsz egy kedvező pozicioba ahonnan falhoztudod lőni az ellenséges adc-t és már nyerted is a párharcot) meg ilyenek. Sok szerencsét remélem segítettem.

2015. szept. 14. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél, köszönöm! :)
2015. szept. 14. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
De így sem tudok kijutni! :/
2015. szept. 17. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
De, igen csak igy lehet kijutni.
2015. szept. 18. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha teszem fel Gosu unranked to Diamond streamet csinál akkor ő miértjut ki bronzbol silverből? Nem azért mert megvan bundázva csak egyszrűen jobban játszik mint ők ha te is jobban játszol fentebb jutsz ha nem akkor meg tanulsz a játékokbol és egy idő után azértfogsz fentebb lépni nem azért mert ugyálssz hozzá ez sz*r meccs lesz counterpickvan enemynél hozza le a csapatom vagy kikapunk, azért nyersz mer mindent megteszel a győzelemért és kész ha ellenségnél is van ilyen gondolkodású ember akkor meg az dönt kijátszik jobban ezek tények nem valami varázslat aki goldos goldban lesz aki bronzos nemfog kijutni onnan egszerű.
2015. szept. 18. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megvettem Lélekőr Udyrt nagyon akartam vele játszani nyerni és 7 meccs sorban win aztán tegnap egy dolog nagyon letört és leszartam az egészet ki is kaptam az összes meccsemet, ugyhogy mentalitás szerintem az egész.
2015. szept. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!