League of Legends hogy jussak ki silverből adc-vel?
Elsőnek is szemelj ki 1-2 adc ami a main-ed lesz mint gosu-nak vayne mindenkit elver vele ha counterelik ah nem mert kib*szottul tud vele játszani. Menj normalokat az adc-del addig ameggid nemtudsz mindenkit elverni odavissza utánameg rangsoroltakon is sikerülni fog mert ha megvered ellenséges adc-t nálatok lesz egy hatalmas előny ha pedig el is feedeled magad lekéne hoznod. Persze nemtudsz minden meccset megynerni trollok lengyelek premade stb...
Mint adc-ként szoval legyen egy kettő amivel nagyon profi vagy ezeket javaslom ugy válasz, hogy jo adc-k legyenek, megtudják állnia helyüket(én Vayne Draven Kalista mondanám meg ashe-t mert nagyon tetszik amikor 5q jelzővel teletűzdeli az ellenséget :D)
Ha megvannak az adc-k csak normál meccseken told hogy neleygen tétje csak érezd át a hőst milyen cuccokat kell vegyél neki ezt nézhetsz neten is (mobafire) vagy magadnka is kitalálhatsz ahogy neked jolmegy kitanulod mit plusszolj neki pl van aki vayne-nek q-t maxol van aki w-t.
És ami a LEGFONTOSABB amit LCS-n is nemcseszhet el senki a FARMOLÁS nagyonnemszabad elcseszni hidd el, eldönti az egésze boton ha ellenfélnek van egy csákánya neked meg egy KN kard mert anniyval jobban farmolsz
Plussz még ha nagyon jo vagy és a supportod nemzudja mitis csináljon vagy defenziv supportod van akkor probálj taktikát kieszelni az ellenfél cseszegetésére én pl Vanye aztszoktam ellenfél adc megy leeütni a minont odamész autotámadás egy q rögtön lövi a másodikat és ha benne van a távban mégey autotámadás ha nincs akkor E rajta van a 3 jelző negyed/fél élete anniy és egyből félnifog tőled.
Ezt kikel ltanulni ha jol játszol ugyis fentebb just és pl Yasuo-t nagyon szerettem anno és még 3v5-öket is lehoztam vele ugy hogy nálam volt a csapatom összes killje. Szóval csak gyakorolj és menni fog akár nézhetsz profiakt is lehet onna is tanulni farmolásst mechanikát(pl vaynel odaflashelsz egy kedvező pozicioba ahonnan falhoztudod lőni az ellenséges adc-t és már nyerted is a párharcot) meg ilyenek. Sok szerencsét remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!