Ér valamennyit egy ilyen LoL-os account? Silver 4-es. (Többi lent)
IP-ért vett championok:
Amumu
Annie
Ashe
Cho'Gath
Gangplank - Alap riot által küldött Captain GP skinnel
Garen (Kóddal lett rárakva, ingyen)
Jax
Katarina
Lee Sin
Master Yi
Nasus
Riven
Ryze
Teemo
Tristana (Kódos ez is)
Tryndamere
Veigar
Warwick
Xin Zhao
Zed
RP-ért vett championok:
Yasuo
Gnar
Rengar
Draven
Vladimir
Kha'Zix
Ekko
Akali
Brand
Skinek:
Full Metal Pantheon
Primetime Draven
Guardian of the sands Kha'Zix
Sandstorm Ekko
Project: Yasuo
Soulstealer Vladimir
Headhunter Akali
Cryocore Brand
Silver 4 75LP
Ma lett silver 3-ból silver 4.
7W 15L van rajta, osztálytársam teamjében vagyok benne ami jelenleg B2. Van Pentakill ikon, TSM ikon és 2db bilgweather ikon. Dragonslayer ward skin is van.
Pantheon és Yasuo LVL 5, Ekko LVL 4, Rengar 2, Lee Sin 3 de majdnem 4, Xin Zhao LVL 3, Kata LVL 3, Teemo LVL 3, Leblanc LVL 3, Garen majdnem LVL 3. A többi LVL 1-2.
Azt szeretném megtudni, hogy mennyiért lehetne eladni egy ilyen accountot. Mivel ugye én költöttem rá "elég sokat", gondolom csak érhet mondjuk 10k-t.
Annyit ér amennyit adnak érte. Mondjuk a youtube-os feliratkozással kapható alistart skinnel rárakhattad volna.
Az a baj silver 4, skinek meg nem nagy durranások, ha jól tudom egyik se legacy (már nem megvehető). Ha adnak érte 10k-t akkor jó, de inkább 5-6k-t fognak ajánlani, esetleg csere valami más játékban lévő accra. 10ért már diamond 5ös accot veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!