Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoLban hogyan jussak ki Platból?

LoLban hogyan jussak ki Platból?

Figyelt kérdés

Gyorsan felmentem platig de most megállt a tudomány,

folyamatosan P5 0lp boosolt agyhalottakat kapok, a csapatom nem tud farmolni, és ami a legidegesítőbb, minden meccsen ugyanazok a champek vannak, ww,jhin,kata,thresh, unalmas az összes mert mindenki meta slave

Nyílván erre a kérdésre nincs helyes válasz , hogy hogyan jussak ki, ezért örülnék ha egy plat-dia JUNGLER MAIN írna , szívesen duoznék ( ha értelmes champ poolod van.. heca,vi,stb.)

2017. febr. 12. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
És gondolod, hogy feljebb majd nem lesznek idióták? A logika és a szabályok szerint nem juthatnának fel ilyen magas szintre, de a gyakorlat azt mutatja, hogy mégis.
2017. febr. 13. 07:25
 2/2 anonim válasza:

Haverom adc main volt és ő sem bírt kijutni platból. Elkezdett supportot tanulni és soraka, tresh, nami az a 3 champ amivel játszott és felverekedte magát. Utána ismét folytatta az adc-skedést. (Egyébként miden is verhetetlen Syndrás volt ameddig ki nem jött az assasin frissítés)

Nem tudom hogy igaz-e!!! Csak hallottam ezt a módszert is:

Játszol 1-2 rankedet és ha nyersz menj és játsz 1-2 normál gamet ahol nem adsz bele apai anyait így és kicsit pofozd lejjebb az elo-t. (nem azt mondom hogy feedelj szándékosan, hanem hogy próbálj ki új champeket mondjuk)

De mint mondtam ezt csak hallottam. Én heti 1-2 meccset játszom és csak silver 1 volt a max ameddig el tudtam jutni, így én csak a barátaim beszámolóit tudom mondani.

2017. febr. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!