Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4: Silver Shroud...

Fallout 4: Silver Shroud quest bug. Hogyan jussak tovább?

Figyelt kérdés

Megnéztem a küldetés szakaszait és arra lettem figyelmes, hogy:

Megkapom a küldit, elviszem a srácnak a cuccot, megkapom, hogy járjam az utcákat és hallgassam a rádiót, meg is kaptam az első célpontot és itt a hiba: Kendra lett volna az első akit ki kell nyírni, nekem Wayne Delancy-t adta ki. A küldetés állapota 400 után rögtön 500-ra ugrott kihagyta 410-től 480-ig a lépéseket.

Ha visszaállítom 400-ra consol commandban a setstage segítségével az állapotot, be fog e kavarni, hogy már megöltem Wayne-t, vagy őt is visszaállítja eredeti helyzetébe?

A küldi egyébként nem megy tovább, hallgatnom kell a rádiót, de nem ad új célpontot, már 2-3szor végig hallgattam az epizódokat.

2016. nov. 29. 14:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Kérdés továbbá, ha ez így bebukna, mivel próbálkozzak?
2016. nov. 29. 14:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Szóval ezt most nagyon elvágtam. Az első célpont Wayne, megöltem, kiraktam a testére a kártyát és innentől nem történik semmi.
2016. nov. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!