Fallout 3 működése miért áll le állandóan?
Figyelt kérdés
Ha a mentést elakarom indítani, vagy új játékot kezdenék, egy ideig tölti, majd leáll a működése. Tört verzió, játszottam vele eddig legalább 50 órát, de kb. 2 hónapja elő se vettem. Lehet hogy hisztizik, amiért elhanyagoltam?2016. nov. 6. 11:37
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként már ezt többször eljátszotta az elmúlt 2 évben. Sose tudtam kijátszani emiatt. Pedig már minden dlc kész van, csak a nagy pályát szeretném bejárni.
Az működhet, ha a mentés fájlokat kimásolom, újratelepítem a játékot, és visszamásolom a mentéseket?
2016. nov. 6. 11:38
2/4 anonim válasza:
Azt is megprobalhatod. De mikor kapod a hibat?Mindig ugyanazon a helyen? Probald meg a jatekot kompatibilitasnak megfelelo modon futtatni rendszergazdakent. Ha ez sem megy, akkor rakd újra a menteseket pedig mentsd el
3/4 gerzulal válasza:
Nekem is fennáll ugyanez a probléma. Én már kivettem a mentéseket, és újratelepítettem, de semmit sem használ.
4/4 gerzulal válasza:
Amúgy a kompatibilitás sem old meg semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!