Cs go ban olyanokat kapok állandóan akik együtt játszanak és random kirúgják az embereket ok nélkül, én meg kapom az egyhetes eltiltásokat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 23:05
1/4 anonim válasza:
Ilyen az mikor megveszel egy cs go accot és semmit nem tudsz a játékról, ugyanez volt velem is.
2/4 anonim válasza:
keress egy ismerőst akivel 2-en tudtok menni.
2. Ne bénázz annyira, ne rohanj be 1v 5be, tanulj taktikákat, hova mit kell/érdemes rakni, dobni, lőni stb.
3/4 anonim válasza:
Ok nélkül maximum az óvodások meg a ruszkik szoktak kirugdosni, a legtöbb esetben az az ok, hogy nem játszol jól, és hátráltatod a többieket. Mondjuk én sosem használtam, mert értelmetlennek tartom, a kirúgástól senki sem lesz jobb játékos, a gyakorlástól viszont igen.
4/4 A kérdező kommentje:
Jól játszom, A múltkor 1. voltam, nem baszogatam senkit és a ruszkik random kirugtak.
2016. okt. 28. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!