Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy jussak ki CSGO-ban...

Hogy jussak ki CSGO-ban silverből?

Figyelt kérdés
Háát ma mentem 3 MM-et és mindegyiket buktam, már azon is gondolkoztam, hogy csalok.

2017. dec. 29. 10:35
 1/7 anonim válasza:
Csalni semmi értelme, sikerélményed lehet hogy lesz pillanatnyilag,de rá kell jönnöd, hogy azok nem a te képességeid, és emiatt semmit sem ér.Rengeteg gyakorlás,sok dm, fejleszt a reflexeid senki sem kezdi profiként,Kodiak csatornáján pedig találhatsz pár úgymond oktató videót.Ui.A Cs go nem kod,itt más a szórás,fejleszd a spray controlod
2017. dec. 29. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:

A csalással csak kitiltatod magad. A kudarc is feszültséget okoz, ezért játszol rosszabbul. Tanuld meg kezelni a dühöt és a játékra koncentrálni, és megtanulni a mechanikáit (hogy kell lőni, hogy kell csapatban játszani).

Miért akarsz ennyire görcsösen kikerüli silverből? Szerinted más minőségű lesz a játék mert más ikon van a neved mellett? Ugyanúgy tele lesz a Nova csoport is smurf, csaló, troll játékossal, plusz még jobban stresszel mert félsz hogy szintet fogsz esni vissza Silverbe, amitől szarabbul játszol.

A megoldás hogy nem kell ennyire komolyan venni a játékot, mert tökmindegy hogy Silver, Nova, Master, Eagle vagy akármicsoda vagy, a játék ugyanaz marad.

2017. dec. 29. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Van egy nagy igazság: ha nem tudsz kijutni az adott divízióból, akkor nem vagy feljebb való. Igazságtalannak tűnhet, mégis igaz. Mindenki azt hiszi, hogy ő ennél sokkal jobb játékos, de higgyétek el, a Valve sokkal jobban tudja nálatok. A fiam és a haverjai egyszerre kezdtek el CS:GO-zni, de ő már Legendary Eagle, a többiek meg képtelenek kijutni Novából. Sőt, az egyikük 600 óra után is még Silverben kínlódik- na, ő sohasem fog tovább jutni.

Persze, bénák a csapattársak, csal az ellenfél, satöbbi, de ha valaki jó, az tovább fog jutni.

2017. dec. 29. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
#2: Ott a lényeg.
2017. dec. 29. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Töröld le és játssz valami értelmes játékkal.
2017. dec. 29. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. :D

Fejleszd a movementedet (DM-ben); fejleszd az aimod (pl. AimBotz workshop pálya); tanulj smokeokat és spotokat (YouTube videók); fejleszd a spray controlod (pl. Recoil Master workshop pálya).

Nem tudom milyen crosshairt és viewmodelt használsz, de azok mindenképpen a sajátjaid legyenek, ne másolj videósoktól stb... CrashZ-nek vannak a crosshair és a viewmodel beállításához jó pályái.

Nagyjából ennyi lenne :D

Egyébként anno én is bekerültem silverbe, nem tudtam kijutni. Az accot odaadtam haveromnak, úgyis kellett neki egy silver smurf acc, én pedig vettem egy másikat, hogy ott majd nem silverbe dob. És bumm, mikor meg lett a 10 win: Kala 2. :)

Sok sikert, ne add fel :D

2017. dec. 30. 08:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és próbálok tanulni amúgy most dobott fel s4-be :)
2018. jan. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!