Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends. Hogy...

League of legends. Hogy jussak ki silverből?

Figyelt kérdés

B4-ből S3-ig sikerült feljutnom, de itt elakdtam. Jg-zni szoktam. Wardolok, próbálok gankelni, ahova csak tudok, sarikat elvinni meg ilyenek, de a win valahogy mégsem jön össze soha. Mindig az van, hogy bármennyire nyerjük az early gamet, egy ponton túl az van, hogy az enemy 3v5-be ace-l.

Valami tippet adhatnátok, mert elakdtam. Próbálok meta jg-kkel játszani.

2018. jún. 11. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak rajtad múlik... Nagyon sokat számít, milyen emberekkel dob össze, sőt... Inkább csak az számít, elég ha egy béna genyót kifogsz. :D Kiegyensúlyozott meccsek ezért nincsenek. :) Egy lane-n elfeedeli egyik a másikat és meg is borult az egyensúly. Onnantól kezdve meg annyi volt. 10 emberből minimum 1 halál béna vagy nem érdekli az egész és széttrollkodja más játékát..
2018. jún. 12. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy. Nincs már Solocarry, főleg alacsonyabb divekben, ezt már a Riot is elismerte. Lényegében szerencsejáték lett a játék, ha olyanokkal dob össze, akkor esélyed sincs már nyerni.
2018. jún. 12. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:

"Hogy jussak ki silverből?"

Ugyan úgy, ahogy a többi ligából is, folyamatos fejlődéssel.

Ez mit jelent? Játékról játékra javítani a hibáidat, javítani a stratégiádon, kereseni, hogy hogyan tudod jó irányba befolyásolni a játszmát.

A legfontosabb mutatója annak, hogy hol érdemes javítani az, hogy folyamatosan előjön egy szituáció a játékban, aminek az eredménye vereség.

Te észrevetted, hogy sokszor veszítesz, ha a csapatod 3v5-ben harcol. Ez jó, mert megvan hol lehet javítani.

Két dolgot tartok lehetségesenk, de lehet mind a kettő segíthet neked.

1. Érzelmileg befolyásol, ha vezetésből rosszabbra fordul a játék, eldobáljátok az előnyt. Ha ez a helyzet, akkor egyszerű. Az ellenfél is hibázik és a te csapatod is hibázik. Az, hogy legutóbb ki hibázott nem kell, hogy befolyásoljon a játékban. Ha a csapatod veszített egy 3v5-öt és egy sarit attól még nem kell jobban játszanod, nem kell jobban carryzned, csak folytatni azt amit csinálsz és ha hibázik a zellenfél, akkor bűntetni.

2. Makró játékban rossz döntéseket hozol. Ha a csapatod 3v5özik akkor mit csinálsz? két lehetőség van. Vagy csatlakozol amint lehet, és reménykedsz, hogy nem hal meg mindneki mire odaérsz, vagy keresel hozzád közel és a harctól távol valamit amit megszerezhetsz (torony, sari, buff).

Ha nem 3v5-van hanem 2v4 vagy 3v4 akkor jön harmadik opció, hogy leszeded 1v1-ben azt aki még nem csatlakozott az ellenfélhez.

Ezek közül kell választani, hogy éppen mi a jó. Silver környékén van egy tipikus hiba, hogy egy harcot addig folyatatnak, amedddig annak nincs vége és nem addig, ameddig érdemes.

Ha pl van egy 3v3 nyertek loptok sárkányt, akkor legjobb elpucolni, mert az ellenfél 2-je hamarabb lesz ott mint a ti 2-tök(ha loptátok, akkor az ellenfél kezdte el és az ő 2-jük hamarabb látta, hogy hova kell menni, mint a te csapatod)

Ugyan ez hosszú harcoknál. Gyakran látni oylat, hoyg az emberek harcolnak a pálya egyik részén akrá percekig, folyamatosan megy az utánpótlás, aki meghal megint odaér és megy a végtelenségig.

Szóval érdemes megtanulni, hogy hogyan kell csatát bontani és kihátrálni azzal amit addig szereztél.

A másik, hogy egy csata sokáig folyhat és lehet, hogy odaérsz átforddítani.

Ez egy példa. A lényeg, hogy figyeld meg milyen hibákba esel bele és keress rá megoldást. Pl ha minden játékban ugyan azokat a tárgyakat veszed, vagy sokszor ellopják tőled sarit/nashort.

2018. jún. 12. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:

en silveres voltam es bannoltak flame miatt csinaltam egy uj accot es kijutottam egybol barmi fele problema nelkul platba

amit megtanultam silverbe azt hasznaltam a teljesen kezdok ellen es nem jatszottam senkivel goldba 2x div ugrast csinaltam

azota 3 seasonon keresztul hardstuck plat vagyok :(

2018. jún. 12. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Kösözönöm a válaszokat. Visszaestem ma 2 divíziót. Erre a seasonra azthiszem el is ment a kedvem az egész rankedtől.

Szoptam a nagy semmiért kb eddig . Keret meglesz, de innentől én nem fogom felb..szni magam ezzel a szarral.

Majd kövi seasonba.

2018. jún. 12. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves #4! Hát igen, a bann-nak van egy ilyen szívó része. Ha kapod a reportokat akkor bekerülsz hasonlóan toxikus emberek közé aztán beletelik egy jó időbe ameddig kijössz a bannolt meg chatbannos emberek társaságából.
2018. jún. 12. 16:44
 7/8 anonim válasza:
0%
Úgy hogy ne legyél fos ,engem bronze 4 be dobott a trollok miatt és kisolocarryztem magam plat 1 be
2018. jún. 14. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Solo lane. Mid vagy bruiser top. Majd G3-tól visszatérhetsz a jungle-höz, ha annyira tetszik a szerep.
2018. jún. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!