Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 A kérdező kommentje:
Menteni hogyan lehet meg a a telefonba chet-elni mert nincs ott hogy cheat
2012. febr. 4. 16:23
 62/126 anonim ***** válasza:
Nem nincs ott tényleg hogy cheat, azt a mobilodba kell beírni, úgy hogy kétszer felfelét nyomsz. A mentéshez meg le kell feküdni az ágyba :D Amúgy grat, megcsináltad, most már megérdemled hogy élvezhesd! :DDDDD
2012. febr. 4. 22:46
 63/126 A kérdező kommentje:
De a Games For Windows Live be sehogyse tudok regisztrálni.Küldj egy normális linket ahol lehet lécci!
2012. febr. 5. 09:03
 64/126 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy ez még egy probléma forrása lehet, mivel ez az egyetlen dolog amire még én sem tudtam magamtól rájönni. A lényeget egyszer már leírtam, de most azért leírom egyszerűbben is, mivel látom nem volt teljesen tiszta. Na szóval a lényeg, hogy sehova se regisztrálj (feltéve ha valóban feltetted minden patchet, mert csak úgy működik) a játékon belül a főmenüben ahol el is tudod indítani a játékot van egy LIVE menü. Abba ha belépsz felül megjelenik egy szürke ablak ahol van egy Craete Account menüpont. Oda ha belépsz lesz egy legörgethető írás aminek a legalján kék színű hivatkozás: create a local profile. Oda megadsz egy akármi nevet, és ezzzel már enged menteni majd, és többet nem is fogja kérni hogy beírd. Remélem ismét tudtam segíteni, és sose ess kétségbe, mindenre van megoldás! :)
2012. febr. 5. 12:24
 65/126 A kérdező kommentje:
Igen már megvan de még egy kérdés: a 100 os mentést howa kell rakni mert állitólag az egyik barátomnak nincs a Dokumentumok-Rockstargamesbe Save mappája.Hova rakja?
2012. febr. 5. 13:21
 66/126 anonim ***** válasza:

A mappa neve: savegames, és csak akkor jelenik meg ha már legalább egy mentésed van. Az elérési útja : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\

Ha még nincs ilyen mappa akkor is szerintem ha bemásolod a mentéseket mappástól, akkor fel kell hogy ismerje. A savegames-en belül még van egy összefüggéstelen karaktersorozatból álló mappa ami mindenkinél változó nálam pl. user_e0000021264bbd80 úgyhogy azért lehet hogy előbb mindenképp meg kéne nézni a saját mappája nevét mert random mappa tartalmát elképzelhető hogy nem értelmezi.

2012. febr. 5. 14:14
 67/126 A kérdező kommentje:
Már van mentése de mégse jelenik meg,csak user music meg videos van,de majd megmondom neki hogy mappástól másolja be !
2012. febr. 5. 16:53
 68/126 A kérdező kommentje:
Nem megy neki ! Más megoldás?
2012. febr. 6. 14:52
 69/126 anonim ***** válasza:
Igen, most csináljon egy mentést, keressen rá bármilyen fájlra a keresőben, lényeg hogy idő szerint, és a legfrissebb lesz a mentési fájl, akkor meglesz az elérési út, és bemásolhatja a mentéseket. Én is így találtam meg annak idején a saját mentéseim helyét.
2012. febr. 6. 15:24
 70/126 A kérdező kommentje:

Nem jóó!esetleg valahonnan nem lehet letölteni külön a savegames mappát

??

2012. febr. 7. 14:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!