Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
 71/126 anonim ***** válasza:
De hát te mondtad hogy be akarja illeszteni a 100%-os mentést a sajátjaihoz, csak nem találja őket. Most nem értem hogy amúgy mi nem volt jó, mert ezzel a módszerrel igen is meg lehet találni a mentések helyét és ha megvannak, oda kell illeszteni a másikat. Ha meg mentésid sincsenek, kezdj új játékot és játszd végig. Ha nem akarod végigjátszani, tölts le egy mentést. Ilyen egyszerű, én már nem tudom tovább bonyolítani a dolgod.
2012. febr. 7. 22:05
 72/126 A kérdező kommentje:
Kösz , de olvastam egy olyat is hogy a mappa rejtett fájlait is meg lehet jeleníteni ezt hogy kell??
2012. febr. 8. 14:34
 73/126 anonim ***** válasza:

Ó bakk...! istenem hát ezért nem láttad... Jézusom... gondolom te nem XP-t használsz

[link]

ezt nézd meg és okulj!

2012. febr. 8. 15:31
 74/126 A kérdező kommentje:
XP-t használ !! De mégse jeleniti meg neki Megprobálta azt hogy a xlive.dll vagy mit berakta a Rockst.gamesba meg a gta 4 mappájába is és az eddigi mentései is elvesztek! Ugyhogy mostmár nem tud mit tenni.
2012. febr. 8. 16:09
 75/126 anonim ***** válasza:
Basszus hidd el hogy két perces problémáról van szó, de így olyan mintha morsén akarnék egy könyvet lediktálni valakinek, így nem lehet ezt csinálni. Hidd el csak a tapasztalatlanság miatt, mivel még nem találkozott hasonló esettel, nem tudja hol kezdje az egészet. Én nem tudok minden a fejemben lezajló gondolatot tesztelni, mert gyakorlatilag reménytelen ezen a médiumon keresztül. Bocsi, de én sem vagyok mindenható. Amúgy veled mi a helyzet, neked van problémád?
2012. febr. 8. 18:41
 76/126 A kérdező kommentje:

Nincs most járok ott hogy 1 Vlad általi küldetésben Ivant meg kell ölni de előszörre nem sikerűlt.De a lényeg amiért eddig játszottam megvan : Lehet használni a telefont,el lehet menni Romennel inni .bowlingozni stb... , lehet taxiban ülni utasként!Ez a lényeg!

De ha tudod lécci mond meg hogy mikor fogok új házat kapni??

2012. febr. 8. 19:20
 77/126 anonim ***** válasza:
XD hát igen, a tudás hatalma. Annyit elárulok, és ez még talán nem számit SPOILER-nek hogy nem sokáig kell tengetned életed Vlad csicskásaként, és nem sokáig maradsz még névtelen senki, lesz nagy leszámolás, menekülés másik városrészbe, nem is túl sokára tán, és akkor kapsz majd új lakást, és akkor asszem még hátravan 2 másik is. Olyan küldetések vannak, hogy én pl. 3 nap alatt játszottam ki mert nagyon rá voltam kattanva. Egyébként érdemes kivinned neked is, mivel jóval több barátod lesz még, akikkel mehetsz szórakozni, meg lesznek új szórakozási lehetőségek, na meg csajod is lehet.
2012. febr. 8. 21:28
 78/126 A kérdező kommentje:
Csajom már van Michelle vagy ki de ugyis ki fogom játszani márcsak Manhatten miatt is ,mert szerintem a 2. városrész az Manhatten.
2012. febr. 9. 13:42
 79/126 anonim ***** válasza:
Hát igen szerintem is érdemes bejárni az egész várost, én imádtam helikopterrel repülni ide-oda tök jó lett sztem. Hát hajrá csak sajnos a haverod baját nem biztos hogy tudom orvosolni, mivel kicsit több időt venne igénybe hogy minden lehetőséget számba vegyek, főleg ha nem ott ülök előtte.
2012. febr. 9. 15:42
 80/126 A kérdező kommentje:
Ok , megint elakadtam amikor megismerem Dimitrit aztán össze vissza kell autózni hogy a Tv-t szállitó furgont ellopjam...Ez a küldi nekem nem tetszik
2012. febr. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!