Gta 4 demo?
Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni2012. jan. 7. 09:50
41/126 anonim válasza:
Nekem kb. negyed óra volt, semmi extra, hagyod hogy megcsinálja és cserélgeted a lemezeket, ha kéri. Mint már mondtam is ügyelj arra hogy a Social Club mindenképp fent legyen a patcheléskor, és minden rendben lesz, és a patchelés előtt még semmiféle cracket na másolj sehova csak utána, ez minden amit tudnod kell.
42/126 A kérdező kommentje:
Kőősz ,holnap meglesz :)))))))))))))))))))
Am sokan mondják hogy sz*r játék de sztem nem sokat ujult a Sa hoz képest
2012. febr. 1. 13:38
43/126 anonim válasza:
Ja tényleg sokan mondják hogy szar játék, de közülük egy se jutott el addig hogy komolyabban tanulmányozza a játékot, vagy kicsit elmélyedjen benne. Nem tudják mit beszélnek :)
44/126 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés : A patchekhez külön külön kell crack?? :O
2012. febr. 1. 15:50
45/126 anonim válasza:
Nem a patcheket csak fel kell hogy rakd egymás után, és csak az 1.0.7-es patch-hez kell crack a telepítése után
46/126 A kérdező kommentje:
Na most az a helyzet hogy én csak 5 patchet rakok fel! Ugyhogy aakor nem kell crack?
2012. febr. 1. 17:16
47/126 anonim válasza:
Ne csak 5 patchet tegyél fel és minden patch-hez kell crack, amit utolsónak telepítettél fel, tehát a szám szerint utolsó patch-hez is kell crack, akármelyik is legyen az. De egyáltalán nem értem miért csak 5 patchet tennél fel, mikor a maradék kettő még legalább annyira fontos és megtalálni őket sem egy nagy kunszt.
48/126 A kérdező kommentje:
Jó de amikor letöltöttem , megnyitottam valami ultimat vagy mit tartalmaz nem patchet! És ez van a 6-7 patchnél!
2012. febr. 1. 17:49
49/126 anonim válasza:
Szerintem te a Title Update-re gondolsz ami gyakorlatilag semmit sem számít, az a patch maga, nem kell megijedni hogy nem úgy néznek ki mint a korábbiak...
50/126 A kérdező kommentje:
Ok mindegy!! De sajna még nincs meg mert amikor hawerom a 2. DVD-re irta vmi hiba volt,most az lesz ho délután egy 8GB-os Pendrive-ra rárakja a CD1-et,holnap meg a CD2-őt!
2012. febr. 2. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!