Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 A kérdező kommentje:
Lécci irj vmit ! :)
2012. jan. 29. 16:51
 22/126 anonim ***** válasza:
Basszus az a baj, hogy én tényleg megpróbálok segíteni, de az hogy a teljes város fel van építve, minden autó szerepel a játékban, a textúrák is a helyén vannak, az a játék méretének 80%-áért felelős. A maradék 20-at teheti ki a küldetések menetének beprogramozása és a videók szkriptelése, úgyhogy gyakorlatilag ha egy 3-4 gigás változata lenne, abban nem is tudom hogy a játék képének milyen elemei hiányoznának. Gyakorlatilag azok, amikért a GTA 4 gyönyörű, jól felépített mestermű. Semmi nem maradna amiért akár még tetszhetne is valakinek. Én meg sem próbáltam még keresni, mivel tudom hogy ami tökéletesen és hibátlanul fog működni az a teljes változat. Sőt a eljes változathoz is nem kevesebb mint 7 patchet adtak ki, mert rengetek súlyos hibát tartalmazott, ami a béta verzióban szintén jelen van, amihez nyilván valóan senki nem csinált lévén hogy gyakorlatilag nincs rá kereslet, mert mindenki a teljes verzióval játszik. Én tényleg rendkívül sajnálom, ötletem sincs hogyan tudnám orvosolni a problémád. Hidd el hogy használtan tudnál venni tökéletes állapotban lévő winchestert, amin bőven elférne, és akkor tudnék segíteni a játék tökéletes futtatásának elérésében, de elhiheted, hogy nagyon speciális a te problémád. Mondom ne érts félre én szívesen segítek.
2012. jan. 29. 17:54
 23/126 A kérdező kommentje:
..Azért köszönöm!Még abban esetleg tudnál segíteni,hogy hol tudom megvásároni akár használtan a lególcsobban a játékot.-
2012. jan. 29. 18:11
 24/126 A kérdező kommentje:
A winchester már nem lenne gond ha meg lenne Cd-n,mert akkor a telepítésnél ki tudnám választani hogy a D meghajtóba telepítse:)
2012. jan. 29. 18:13
 25/126 anonim ***** válasza:
De van egy olyan meghajtód ahol elég a méret? Bocs de ezt valahogy nem tudtam kivenni a szavaidból. Töltsd le a D-re, majd minden lemezt (lemezképfájlt) külön-külön írj ki DVD-re, majd ha csak ennyi a kapacitás akkor utána le is törölheted onnan. Lemezekről telepítsd fel, a D-re és töltsd le hozzá a kiadott 7 patchet, és a 7. patch-hez tölts le egy razor cracket (1.7-eshez) Ezután tudsz vele játszani, és ajánlom hogy sztorizz is mert az az igazi + azé baromkodni is jó néhanapján
2012. jan. 29. 21:49
 26/126 A kérdező kommentje:
És patch nélkül nem jó :o ? Játszhatatlan ? MIÉRT ?
2012. jan. 30. 15:13
 27/126 A kérdező kommentje:
Am a D meghajtón legalább 180 GB áll a rendelkezésemre :)
2012. jan. 30. 15:14
 28/126 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyértelműen szedd le a D-re, és igen patch nélkül szinte játszhatatlan. A szint csak azért van ott, mert a játékból ki még nem vág, de az első beakadó kamera, beragadó ajtó, átlátszó fal, szobor-gyalogos, piszkos textúra, hatalmas pixelfoltokból felépülő árnyékok után az ember azért meggondolja hogy a patch nem lehet olyan vészes, hogy feladjuk érte a teljes játékélményt.
2012. jan. 30. 17:15
 29/126 A kérdező kommentje:

Nem kell leszednem legkésöbb péntekre egyik hawerom kiirja ,ez nem gond.Am a 7 patch együtvéve menyit foglal?(lehet hogy hülye kérdés de lécci mond meg ha tudod)

És még anyit hogy ezeket a Rockstar Social Club meg a Games for windows-ot kötelező telepíteni/regisztrálni rá ??

2012. jan. 30. 17:31
 30/126 anonim ***** válasza:
Ja jó hogy megkérdezted, el is felejtettem volna szólni. Mindenképpen tedd fel a játékot, ami közben vagy automatikusan kérdezni fogja hogy installálod-e a Social Clubot, vagy nem, de ez lényegtelen, miután fent van a játék először mindenképpen tedd fel a Social Clubot is, mivel a patchelés anélkül nem fog működni. Asszem vagy a 6., vagy a 7. patch uninstallálni fogja a SC-ot így utána már semmi dolgod nem lesz vele, vagy ha nem uninstallálja (amire elég kicsi esély van) akkor a 7-es patch után mindenképpen megteheted. Ekkor írd felül az 1.7-es patch crack-fájljaival az eredeti fájlokat, és be is léphetsz és játszhatsz. (ajánlatos a magyarítást is megkeresni) Ezután a játékon belül írni fogja hogy ha nem vagy regisztrálva, akkor a játékot nem mentheted majd el, de nem kell megijedni. Ahol majd kiírja a Create accountot, ott majd ha végig görgeted az írást lefelé, lesz egy opció hogy Play offline, és create offline account vagy hasonló, még az is lehet hogy magyarul lesz, már nem emlékszem, de miután ezt megcsináltad már soha többet nem kell foglalkoznod semmilyen regisztrációval, a játék teljesen játszhatóvá válik. Aztán ha tetszett a GTA4 akkor mindenképp ajánlom az Episodes from Liberty City-t ami a 4 sztorijának két mellékszereplőjének életét mutatja be, és a három ág össze is kapcsolódik, lesznek dolgok amik csak az egyes ágakban derülnek ki majd, nagyon érdekes. Úgyhogy ha kell még segítség csak írj :)
2012. jan. 30. 17:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!