Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 A kérdező kommentje:
www.youtube.com/watch?v=G9HBYWEkSWk
2012. febr. 12. 09:46
 92/126 A kérdező kommentje:
erről a videóról csinálta és most el se indul neki az egész játék..Lécci segits mit tegyen?
2012. febr. 12. 09:47
 93/126 A kérdező kommentje:
Lécci segits!!!
2012. febr. 12. 17:29
 94/126 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges azokat a lépéseket követni amiket a videó mutat, mivel nincs semmiféle XLive accountja feltéve ha csak nem eredeti vezióval játszik, de mivel ő adta neked a játékot (felteszem) így úgy sejtem ő is a feltörtet használja. Az egész teljesen egyszerű, nyilván csak letölti a fájlokat, és kitömöríti a mentések helyére, azokat előzetesen egytől egyig kitörölve, legalábbis áthelyezve. A cél helye még egyszer C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ de ez az XP esetében van így. Itt ha megtalálja a savegames mappát és beilleszt minden mentés a játék automatikusan felismeri, semmiféle komplikáció nem léphet fel, mivel csak helyi profilról beszélünk. A világ legegyszerűbb művelete, csakis a mentések hiánya gátolhatja meg ennek végrehajtását, vagy azok hibássága.
2012. febr. 12. 23:19
 95/126 anonim ***** válasza:
ja és azt elfelejtettem, hogy csak a magyar windows esetében ez az elérési út, természetesen angol verzióban mindezen mappák angol megfelelőjét kell keresni, remélem nem ez volt a korábbi probléma forrása...
2012. febr. 12. 23:21
 96/126 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálja kösz:)
2012. febr. 13. 14:46
 97/126 A kérdező kommentje:
Azt irja ki : Betöltés sikertelen , ellenőrizd a meghajtót! valami ilyesmit ír ki . Mit jelent ez?
2012. febr. 13. 15:26
 98/126 anonim ***** válasza:
Hát ha a maghajtót kell ellenőrizni akkor az a baja elvileg hogy azon a meghajtón nincs használható mentés. Elképzelhető továbbá az is hogy az illető, aki a mentését feltöltötte eredeti verziót használt. Nekem megvannak a mentéseim, amivel a story mód már ki van játszva már nem tudom hány százalékosan, esetleg ha kipróbálná hogy tudja-e használni hogy egyáltalán lehetséges-e és ha mondjuk az volt a célja vele hogy minden terület unlock-olva legyen az bőven megvan, úgyhogy ha erre kéne akkor még használhatná is. Szólj ha kellene.
2012. febr. 13. 15:41
 99/126 A kérdező kommentje:

De valahogy csak meg lehet oldani , 1 másik mentéssel , 1 olyannal ami működik. Vagy ha elmondanád hogy mit hova másoljon fájlnévvel együtt,vagy hogy honnan töltse le a jó mentést ,

Én se nagyon örülök kitörölte nekem is a mentéseket ugyhogy nem tom lehet én is mentést rakok be.

2012. febr. 13. 16:44
 100/126 A kérdező kommentje:
letöltött játékról van szó az én esetemben, ha ez segít valamit
2012. febr. 13. 18:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!