Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 A kérdező kommentje:

Légyszives segiits!!!!!!!!!!!4

A Pendrive-os verzió sem működik igy megbeszéltem a szüleimmel hogy éjszakai mennyen a gép.

A kérdésem az lenne hogy ami a Dokumentumok mappába van a Downloads , nem-e lehet áthelyezni a D-meghajtóra mert a C-n 11 GB van és nem tudok többet felszabadítani.

Segííts!!

2012. febr. 2. 18:17
 52/126 A kérdező kommentje:
*Hogy éjszaka mennyen a gép hogy le tudjam tölteni )
2012. febr. 2. 18:18
 53/126 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ezt írom, tényleg nem akarlak megbántani, de irtózatosan kezdő vagy. Azt még értem hogy nem tudod használni a Daemon-t meg esetleg a nem túlzottan könnyű műfajba tartozó GTA 4 telepítésének metódusának ismeretével sem születtél egyszerre, de azért néha tájékozódni is lehet. Továbbra is szívesen segítek, csak tudod nagyon alap dolgokat nem tudsz. A lényeg hogy letöltésnél azt a mappát adod meg amelyik csak jól esik. Alaphelyzetben gondolom a te böngésződ nincs átállítva, hogy kérdezze az elején hova mentsen, de ettől függetlenül még a jobb gomb cél mentése másként ugyanúgy funkcionál. Ha azt akarod hogy azonnal megkérdezze hogy hova mentsen a böngészőben állítsd be a beállításokban, hogy a letöltés helyét mindig kérdezze meg, gyakorlatilag bárhova menthetsz, bármelyik meghajtóra (most már értem hogy miért volt probléma a helyhiány, mert azt hitted hogy csak a Letöltések mappába lehet tölteni, ami a C-n van és ott neked kevés a hely). Remélem a torrentet legalább tudod használni, mivel ötletem sincs hogy hogy máshogy jutnál a játékhoz, de ez ott is ugyanúgy működik. Letöltöd a torrent fájlt (ODA AHOVA AKAROD!!!) aztán megnyitod a uTorrnettel, majd megvárod míg lejön. Ennyi az egész, minden közül amit kérdeztél eddig ez a legtriviálisabb.
2012. febr. 2. 18:59
 54/126 anonim ***** válasza:
Amúgy ha Szegeden laksz átmegyek és helyreteszem a dolgokat :D
2012. febr. 2. 19:00
 55/126 A kérdező kommentje:
Sajna megközelíthetőleg sem Szegeden lakom hanem Szfváron.És nem vagyok kezdő,csak általában minden játék elfér nekem a C-n ennyi .De köösz
2012. febr. 2. 19:19
 56/126 A kérdező kommentje:
megoldottam partition nevű progival a D-ről vettem le 8 gb -ot és 20 lett a C igy nem lesz gond
2012. febr. 3. 15:22
 57/126 anonim ***** válasza:
De egy winchesteren van a C és a D? Mert akkor most nem igazán értem mit csináltál, mivel partíciót csak formázott lemezzel lehet készíteni, különben nem is tudom mi van... És ha nem adtad hozzá azt a 8 gigát a C-hez, akkor nem változott semmi, de nem is lehet a C-hez adni úgyhogy végképp nem értelek. De mondtam hogy megadhatod az elérési utat, és azt is hogy hogyan. Nem értem miért csináltad, mivel egyszerűen csak a D-re kellett volna mentened...
2012. febr. 3. 15:46
 58/126 A kérdező kommentje:

Azért csináltam mert a C-n amugy se volt csak 12 Gb.

A partition vagy mi a neve a programnak azt irják hogy helycsináló és erről az oldalról néztem hogy hogyan kell használni.Csakk anyit tudok hogy a D-ről levettem 8 GB-t és a C-re raktaam

2012. febr. 3. 16:06
 59/126 anonim ***** válasza:
Hát ez elég érdekes, az eddigi tudásom alapján ez lehetetlen művelet úgy hogy a C-n levő aktív windows fut, valószínűleg arról van szó, hogy a D-ről átcsoportosít tárhelyet, bár ez tényleg érdekes
2012. febr. 3. 16:09
 60/126 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet Mediumon fut a játék ugyhogy tényleg nagyon kösz!
2012. febr. 4. 15:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!