Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/126 anonim ***** válasza:
Minek a demo? Még nem döntötted el hogy tetszik-e a játék? Valószínűleg láttál már belőle részleteket, mert másképp nem érdekelne, de ha már érdekel, miért nem akarod inkább a teljes játékot leszedni? Ha kell a gamma, csak írd be a the pirate bay oldalán és tőccsed lefelé torrentről
2012. jan. 8. 17:20
 2/126 A kérdező kommentje:
Tetszik a játék meg minden!Csak a teljes verzió letöltése (16GB) túl sokáig tartana,igy a demót szeretném.
2012. jan. 9. 14:20
 3/126 anonim ***** válasza:
Hidd el egy olyan kaliberű játékért mint a GTA 4 bőven nem sok az, főleg hogy van 14 gigás verzió is, és persze az élvezhetőség kedvéért mind a 7 patchre is szükség van (+Crack, és ez nem csak úgy kell, hanem nélkülük szinte játszhatatlan), amit a Razor csinált, úgyhogy szerintem áldozz rá időt és GB-ot! Ha meg csak demo kéne, akkor valahogy úgy keresném meg hogy GTA 4 beta version, de ez csak tipp
2012. jan. 9. 16:00
 4/126 A kérdező kommentje:
Linket tudnál küldeni,én nem találok!
2012. jan. 11. 16:10
 5/126 anonim ***** válasza:

[link]

De én semmi jót nem tudok előre mondani, szerintem mindenképpen érdemes lenne mégis a teljeset választanod, de nem szólok bele

2012. jan. 11. 16:13
 6/126 A kérdező kommentje:
Jó,én is tudom de nem olyan jó a netem egy sec-be 500kb jön le.Töb héti/hónapig tartana
2012. jan. 11. 17:53
 7/126 A kérdező kommentje:
Egyébként mi a külömbség a demó meg a full között?
2012. jan. 11. 17:56
 8/126 anonim ***** válasza:
Az hogy (gondolom mivel én csak a teljs verziót használom), hogy a beta-verzióban nincsenek küldetések, és le van butítva, éééés, te magad is láthatod hogy a kutyának sem kell már semmiféle demó verzió, ezért ha kéred tudok linkelni teljeset is, amit seedel is egyáltalán valaki, a letöltési sebesség pedig vagy azért akkora mert a te internet-előfizetésed kerete csak annyit enged, vagy mert nincs elég seed. Megjegyzem a torrent nem azt jelenti, hogy vársz 20 percet, és már kész is az áldás (legalábbis nem mindenkinek), hanem igenis hagyjad azt a szerencsétlen torrentet akár órákig is, mert te sztem nem vagy tisztában azzal hogy ez nem kívánságműsor. Ahogy jön úgy jön, ha lassú többet vársz, ha gyors kevesebbet. Az én linkem kb 3.5 GB-os, amit 500 kb/s-el leszedsz pár ór alatt, hol itt a probléma?
2012. jan. 11. 19:33
 9/126 A kérdező kommentje:
Küld el légyszives a TELJES játék linkjét.Köszönöm
2012. jan. 12. 14:00
 10/126 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam a teljeset de egy csomó JÓ játék van a gépemen és már nincs 13 GB se igy marad a beta,de az a link amit küldtél nem jó.kérlek 1 másikat küldj én nem találok!:(
2012. jan. 12. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!