Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 4 demo?

Gta 4 demo?

Figyelt kérdés
GTA IV játéknak van DEMO-ja ,ha igen honnan lehet letölteni
2012. jan. 7. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 A kérdező kommentje:

Kösz,és a Game for windowsal mi a helyzet ?

Meg láttam videót hogy Daemoon Tools is kell de nem nagyon értem hogy hogy kell használni mire szükséges?

2012. jan. 30. 17:52
 32/126 A kérdező kommentje:
Inkább azt ird le hogy hogyan kell használni!
2012. jan. 30. 18:08
 33/126 A kérdező kommentje:

Meg azt hogy a patcheket sorrendbe kell berakni a játékba?

Mert már várom a hétvégét és előre le is töltöm a magyarosítás + a patcheket.:)

2012. jan. 30. 18:17
 34/126 anonim ***** válasza:

Jaja a patcheket sorrendben kell mindenképp felrakni, mivel egyes patchek is tartalmaznak hibát, amit a későbbiek javítanak (pl. a 4. patch lehetetlenné teszi a sztori kijátszását, mivel elrontja a játékban az internet rendszert, ami szükséges lesz egy küldetés végigviteléhez). Szóval ez fontos, a Games for Windows gyakorlatilag lényegtelen, nem kell törődnöd vele, semmit nem is kell vele kezdened, magától felrakja, de ne is piszkáld, mivel ez a rendszer teszi majd lehetővé az offline bejelentkezést, ami elengedhetetlen a játékhoz. A Daemon Toolsról meg csak annyit: - most idézek, mivel ezt már valaki másnak is leírtam részletesen, mindenekelőtt installáld a Daemont, és kövesd a lépéseket -

" 1: Az ISO fájlokat ahhoz hogy telepíteni tudd a rajtuk lévő játékot a Daemon Tools segítségével létrehozott virtuális meghajtókba be kell helyezned. Megnyit Daemon, létrehoz virtuális meghajtó, képfájl (ISO) hozzáad, megnyit commander vagy sajátgép, rámegy virtuális meghajtó, installál. (a virtuális meghajtó olyan mint egy CD-DVD meghajtó, és úgy is viselkedik, ebbe helyezzük be a lemezképfájlokat, amiket a gép szintén lemezként kezel, innen is a név)

2: amikor a telepítő kéri hogy tedd be a másik "lemezt" akkor a Daemonban leválasztod a lemezképfájlt, és a másik ISO-t nyitod meg, és a telepítőben rámész a tovább-ra (ez a művelet több telepítő esetében több alkalommal is végrehajtandó)."

Ezek után jön a patchelés és a crackelés, és a játék

2012. jan. 30. 20:06
 35/126 A kérdező kommentje:

KÖSZ, csütörtökön vagy pénteken biztos jól fog jönni :)

A Daemonrol még annyi kérdeznék hogy ahol van a parancsikonja jobb klikk :Virtual Cd/DVD és kiválsztom a GTa 4 Dvd képét ??

Enyi lenne?

2012. jan. 31. 16:07
 36/126 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne gond örülnék ha el tudnád küldeni sorrendbe a patcheket mert én csak össze vissza találtam meg meg nincs is meg mindegyik úgyhogy lécci küld el őket sorrendbe! :)
2012. jan. 31. 16:09
 37/126 A kérdező kommentje:
Ja és megmondani hogy el e indul az ismerősöm gépén:(nem az enyém): 2GHZ,2GB RAM, 2 MAGOS PROCI ,512 MB RAM??
2012. jan. 31. 17:10
 38/126 anonim ***** válasza:
Elindulni elindul, de vissza kell majd egy kicsit vennie a beállításokból. Az a probléma viszont az, hogy a patchek mérete betömörítve fél giga (együttesen) ezért nem negyan tudom elküldeni, mert nem tudom hova feltölteni, a levelezőrendszer meg nem enged 100 Megánál nagyobb fájlokat küldeni. De figyelj én beírtam a Google-ba hogy GTA 4 1.0.1... 1.0.7 és sorban ki is adta mindegyiket, úgyhogy nem lehet gond a megtalálásukkal. Csak keress rá megvannak.
2012. jan. 31. 17:24
 39/126 A kérdező kommentje:
KŐŐSZ , ketőő már megvan az 5 meg a 2 asszem. MÉG lécci irj infókat a telepítésről(mennyi idő stb)
2012. jan. 31. 17:26
 40/126 A kérdező kommentje:
KB Mennyi idő a telepítés??
2012. jan. 31. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!