Ismeritek fatimapanka youtuber?
70-es vagyok.
Fatit követtem korábban.
Hogy mi az ami megbotránkoztat? Az, hogy átveri a nézőit és mást mutat, mint amilyen ő valójában, ráadásul ami elvek mellett elköteleződik szavakkal, teljesen nem önazonos az életmódjával.
Mivel a legtöbb influ törölni szokta, ha számára kellemtlen dologra hívjuk fel a figyelmet, vagy kérdezünk rá a videói alatt, ezért jó, hogy itt legalább van lehetőség ezeket tisztázni.
Ha őszinte lenne és önmagát adná akkor erre nem volna szükség. Bár az meg a másik... ha elmondaná, hogy ő is és a férje is, a nagy bolygóvédők, anyukája vállalkozásából élnek ilyen nagy lábon, ami főként műanyag csomagolóanyagokkal foglalkozik... Vagy hogy miért tűnt el mellőle Petra a bébiszitter, mindenese?
Gondolom, akkor nem lenne ennyi követő. Jobban tenné, ha a valódi életére, személyiségére koncentrálna, nem azon fáradozna, hogy nagy energiával ápolgassa az "online személyiségét", ami nem a valóság, hanem egy álomvilág.
A jó tulajdonságait elmondtam már korábbi bejegyzésben.
Azt is, hogy a kérdező rosszindulatú megjegyzéseitől elhatárolódom, viszont van olyan bejegyzése, aminek a tartalmi részével egyetértek.
Már én sem követem őket, átlátszóak, és számomra nem ők a példa akiket érdemes követni. Tipikus mai 30-as dolgozni nem akaró generáció, csak nőket lányokat hülyítenek, meg legfőképpen önmagukat.. a mű negédes stílusuktól már én is frászt kapok. Mindent is csinálnak "munka" címszóval, csak ne kelljen a valóságba beilleszkedniük. Julie-nak már esküszöm szurkoltam hogy összejöjjön a gyerek, nehogy belehaljon a semmittevős depresszióba, meg a végtelen öngondoskodásába.
Tudjuk hogy a legtöbb influencer átverés, olyanok mint a reklámtáblák, csak más stílusúak. Van ez a "szupertudatos", de közben brutál naív kategória a fiatal nőknél, ők kajálják őket. Nem látnak mögéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!