Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
 1191/1205 anonim ***** válasza:
Roro is udvozol mindenkit, regit meg ujat: "Greetings from hell".
2015. júl. 26. 03:18
 1192/1205 anonim ***** válasza:
100%

Huh, nos, most le fogok írni egy regényt, én szóltam. XDD

Szóval... Kezdjük ott, hogy életemben nem volt olyan időszakom, amikor egy huzamosabb ideig csak egy mangáról/animéről álmodoztamXD

Régebben utáltam a törit, de úristen, mennyire! Gyűlöltem, és minden órát úgy ültem végig, hogy majd' meghaltam. De a mangától jobb jegyeim is lettek, nem csak töriből, hanem még föciből is... És a németet is megkedveltem - pedig eddig is szerettem. Most minden nyelven meg akarok tanulni, de ilyen soha az életben nem leszXDD

Úgy találtam rá, hogy YouTube-on néztem valamilyen videót - amire már nem emlékszem -, és oldalt ajánlottak pár videót, és megakadt a szemem egy GermanyxItaly című videón (nah az már szóismétlés:'D). Ott csak ültem a székemben, és néztem, hogy mi a szar ez, és miért van a címében Németország Olaszországgal shippelve?! Akkor még nem néztem animéket, és ahogy belenéztem a videóba, és láttam katonaruhákban a karaktereket, abba is maradt a dolog. Pár évre rá kezdtem el animéket nézni, és aztán eszembe jutott, hogy ezelőtt mit láttam. Így hát újra rákerestem - nagy nehezen meg is találtam -, és a leírásban megláttam a Hetalia szót. Rákerestem, és voilá, ott van a manga leírása. Úgy gondoltam, hátha jó hatással lesz a töri jegyeimre. Hát, meg is vettük a három részt, és el is olvastam. Nagyon tetszett, és én is majdnem megfulladtam a röhögéstől. Egyszerűen zseniális! Lenyűgöző, hogy meg tudja változtatni az embertXDD Most ha töri órán ülök, és a tanár kiejti az egyik ország nevét, a karakterek jutnak eszembe, és az olyan jó érzésXDD

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egyszerűen különlegesnek érzem magam, hogy Magyarországot is beletették.

Na most a kedvenceimről fogok beszélni, mert az sok vanXDDD

Először is, Gilbert... Úr isten, meghalok Gilbirdtől, olyan aranyos! És amúgy is szeretem a szürke hajú anime fiúkat :3

Nah mindegy. Ő olyan AWESOME!!:D

Másodszor, Ludwig. Tudni illik, hogy alapból meghalok, ha az életben is meglátok egy zöld/kék szemű, szőke fiút. Hát, itt sincs másként. Imádom őt is, mert egy az, németet tanulok, a másik meg, amúgy is szeretem Németországot (mármint földrajzilag, nah értitekXDD).

Harmadszor, ugyanúgy meghalok Ivanért, Alfredért, Arthurért, és még van sok más is..xdd Jaj, kihagytam Romanot! Istenem, a kis tsundere<3

Amúgy nem is tudtam, hogy film lesz belőle:O

Röviden ennyi, lényegében ugyanazokat mondtam el, mint az előzők, de hát körülöttem senki sem szereti az animéket, akkor a Hetaliát sem (na meg a törit sokan nem szeretik, mint anno én). Szóval röviden: már rég ki akartam ezeket beszélni magambólXDD

2016. ápr. 15. 19:40
 1193/1205 anonim ***** válasza:

Az utolsónak: nagyon jó, hogy ezt leírtad részletesen, mert engem tényleg érdekelt! Én is úgy vettem észre, hogy akik elkezdték olvasni a Hetaliát, egyre jobban kedvelik a törit és föcit.

Amikor én iskolás voltam, a törit csak azért utáltam, mert a tanárnőt nem szerettük. Nem volt szimpatikus személyiség. Gimiben új tanárt kaptuk, őt nagyon megszerettük, ráadásul elég jól tanította az anyagot, mert olyan dolgokról is mesélt, amikről korábban nem hallottuk. A föcivel sosem voltak gondjaim.

2016. ápr. 16. 08:02
 1194/1205 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég jó hatással volt rám is.:) (előző vagyok:D)
2016. ápr. 16. 12:37
 1195/1205 anonim válasza:

Sziasztok! Lehet hogy egy kicsit későn írok,de eddig csak olvasó voltam,most írok ide először:D Meg fel is kéne éleszteni ezt a beszélgetést.Na mindegy. Úgy ismertem meg a Hetaliát hogy éppen egy Anime fórumot olvasgattam és valaki éppen megkérdezte hogy kinek mi a kedvenc párosa.Erre valaki odaírta hogy USxUK.Néztem is egy hatalmasat,nem gondoltam volna hogy már az országokat is shippelik egymással:D És hát rákerestem erre a bizonyos USxUK-ra.Kb.egy óráig nézegettem róluk képeket,amire eljutott az agyamig hogy meg kéne nézni miféle animében szerepelnek ők ketten.Ez eltartott még fél óráig.Másnap a suliban a barátnőm az animékről beszélt nekem ( szokása szerint:D) erre bevágtam neki hogy:Ismered a Hetaliát? Ő pedig csak vigyorgott.

Bocs hogy ilyen hosszú lett, nem szántam volna annak:D A kedvenceim pedig:

-Anglia

-Oroszország

-Poroszország :D

Mégegyszer bocsi hogy ilyen hosszú lett.

Szeretek írni:D

2016. szept. 15. 11:19
 1196/1205 anonim ***** válasza:
100%

Hellosztok :D van itt még valaki?

:D

1, nem emlékszek, pontosan hogy találtam rá, de valahogy youtubon :D

2, mindenkiben van valami szerethető, ezért nehéz dönteni, de ha mindenképp mondani kell valamit, akkor leginkább... na jó...tényleg nem tudok mondani, mindenkit szeretek :3

3, szerintem nagyon aranyos Hungary-chan, örülök, hogy ilyen jól megcsinálták a karakterét

X3

2017. márc. 5. 17:03
 1197/1205 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: én még itt vagyok. :D

Remélem, ebben az évben lesz új évada a Hetaliának és akkor fellendülne ez a topic

-inkredible

2017. márc. 6. 08:37
 1198/1205 anonim ***** válasza:

HELLÓ!

Valaki van még itt? xd

Az írjon már, herótom van, hogy senkivel nem beszélhetek a hetáliás agymenéseimről!

KÖNYÖRGÖÖMM!!!!

2017. szept. 3. 20:14
 1199/1205 anonim ***** válasza:

Utolsónak: az a probléma, hogy még nem jött ki új évad. Még a külföldi fórumokban is alig írnak valamit

-inkredible

2017. szept. 4. 17:45
 1200/1205 anonim ***** válasza:

Ohh értem.

Mikor jön ki az új évad? xd

2017. szept. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!