Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
 1161/1205 anonim ***** válasza:
100%

Most én álmodtam valami nagyon furát! xDDD

Valami világuralomról szóló álom lehetett. Oroszország a testvéreivel együtt akarta összegyűjteni a többi országot. Finnországot foglyul ejtik és túszként tartják. Finnország többször is próbált megszökni, de mindig elkapták. Emlékszem (valami villamosos jelenetre is). A végére csak arra emlékszem, hogy Finnország rájött, hogy Oroszország terve nem gonosz, mert ő senkit nem akar bántani, csak azt akarja, hogy uralmuk alatt éljenek, és ő ezt nem tudja, hogy ez nem helyes dolog, ezért úgy döntött, hogy inkább megpróbálja meggyőzni őt, hogy mondjon le a tervéről.

Hát, ennyi.

inkredible

2013. szept. 7. 09:50
 1162/1205 anonim ***** válasza:
100%
hehe hát Oroszországról könnyen el tudnám képzelni ezt :D
2013. szept. 7. 11:44
 1163/1205 anonim ***** válasza:
100%

Lengyel-magyar barátság - doujinshiben! xD

[link]

inkredible

2013. szept. 15. 09:59
 1164/1205 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nemrég találtam rá a kérdésre, és gondoltam szólok, hogy Himaruya nemrég újra elkezdte rendszeresen frissíteni a blogját, és egy újabb Halloween "event"-be (bocsi, de nem tudom úgy lefordítani, hogy ne hangozzon iszonyat hülyén :D) is belekezdett még november 1-jén (ez egyébként még mindig nem ért véget), amit itt találhattok meg:

[link]

(Ez az oldal a legkönnyebben átlátható, itt érdemes visszaolvasni az eddig megjelent dolgokat.)

Ha pedig már elolvastad, ami eddig megjelent, akkor a leggyorsabban itt jelennek meg az új oldalak, blogbejegyzések:

[link]

(Az emberek itt jelzik a kommentekben, ha Himaruya valami újat töltött fel, és a fordítók is ide töltik fel először a munkájukat, ami később a Hetarchive-ra is felkerül.)

A fordítók legújabb oldalakat van, hogy a megjelenés után fél órával már fel is töltik angolul, viszont magyar fordítás szinte kizárt, hogy lesz. Szerencsére alap angoltudás Google fordítóval kiegészítve teljesen megfelel a feladatra :)

Himaruya azt is megígérte, hogy idén folytatni fogja a 2011-es befejezetlen karácsonyi "event'-et is.

Egyébként a hetalia.livejournal.com oldalon Hima összes blogbejegyzését (nem csak a Haloweennel kapcsolatosakat) kiposztolják és gyorsan le is fordítják, szóval érdemes követni az oldalt. Ha valaki tagként jelentkezik be, akkor pedig hamarosan már a manga nemrég megjelent 6. kötetének a fordításait is megtalálhatja, amin már el is kezdtek dolgozni a fordítók.

Bocs, hogy csak így bepofátlankodok a beszélgetésbe, de gondoltam, vannak itt olyanok akiket ez érdekelne :D

Egyébként a karakter CD-kből is nemrég jelent meg egy teljesen új sorozat. Youtube-on mindet könnyen meg lehet találni, ha úgy keresel rá, hogy "Hetalia Character CD II" és utána az ország neve (most is a 8 főszereplő kapott 1-1 CD-t).

2013. nov. 12. 18:57
 1165/1205 anonim ***** válasza:

utolsó válaszadó: én is tudtam erről a hírről, és azért nem szóltam senkinek itt, mert feltűnt, hogy szeptember óta senki nem írt...

És ahogy láttam, az eddigi legklasszabb Halloweenes sztorit rajzolta meg! Míg az utóbbi egy jelmezverseny volt, a mostaniban mindenki beöltözött szellemnek, akik a saját otthonukban legendásak. Pl. Magyarország Báthory Erzsébet szellemének öltözött. (úúúúgy örültem ennek, mert NAGYON illik rá!!!) Biztos tanultatok róla :) Ukrajna meg a szellemvasút vezetője. Tök aranyosan néz ki :D

Remélem, hogy Himaruya újabb szereplőket talál majd ki, mint pl. Horvátország, Szerbia, Szlovénia...

inkredible

2013. nov. 13. 10:01
 1166/1205 anonim ***** válasza:

A Halloweent én is láttam és nagyon jó! :) És Magyarország Báthory Erzsébet szellemének öltözött? Mindenhol kerestem, hogy kinek, de nem találtam, csak a képet :D Az oldalt, meg köszönöm, hogy megosztottad ide, szerintem máris bepakolom a könyvjelzőim közé :)

(És olyan rossz, hogy mostanában nem írunk... :( )

2013. nov. 13. 15:09
 1167/1205 anonim ***** válasza:

Ezt meg mindig lehagyom... Szóval

Lizzie P.

voltam :)

2013. nov. 13. 15:10
 1168/1205 anonim ***** válasza:

Lizzie P: Tényleg nem volt odaírva, de a külföldi oldalakon erre tippeltek. Én is azért erre gondoltam, mert egyrészt illik rá; másrészt meg elég ismert volt. Mondhatnánk, hírhedt, mert fiatal lányok vérében fürdött, hogy megfiatalodjon. Volt, aki magyar vámpírnak nevezte Báthory-t.

inkredible

2013. nov. 13. 22:46
 1169/1205 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint nem én hagytam valamit végzetesen figyelmen kívül :)

Lizzie P.

2013. nov. 14. 13:24
 1170/1205 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy nagyon kihaltunk, úgyhogy kérdezek, hátha ír valaki:

Valakinek vannak OC-i? Nekem régebben egész sok volt :)

Lizzie P.

2014. jan. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!