Axis Powers Hetalia? :D
Hát, nekem volt egy Melegek Királysága meg egy Szombathely... :D
Dee Roronak elég sok van.
Jas~~
Egyik barátom mesélte hogy ez az egyetlen anime amit látott.
És hogy benne van Magyarország. Megkérdezdtem milyen erre azt válaszolta jófej csak néha palacsinta sütővel ütöget mindenkit. Na akkor tudtam hogy meg kell néznem.
Azért szeretem mert mindenki hülye. Majdnem felér a Gintamával.
Kedvencem Hungary, Prussia, Oroszország, Kína, Ausztrália és el ne feledkezünk Kanadáról. ;)
Hungary szerintem keveset szerepel. És nem értem miért szerelmes Ausztriába. (???) Aztán kihagyták a Szovietekkel való kapcsolatunk. :( Meg Romániával. :D Jó kis viccek lehetek volna belőle. (Vagy belerakták?? Nem úgy emlékszem... De lehet hogy rosszul emlékszem.) És sok helyen mondják hogy japán testvére de nem utaltak rá sehol. :(
Mint hetamán és északib*zi kötelességemnek érzem ezt akérdést itt megválaszolni, akármilyen régi is!
Tehát:
Deviantarton van egy ismerősöm, aki egy időben extrém hetamán volt és hát megfertőzött c: Azóta a hálálkodom neki.
Ez mellékes, de az első Hetalia mangát véletlenül találtam a Mamutban Budapesten egy eldugott Alexandra könyvesbolt leghátsó polcának legtetején. Az volt eddigi életem csúcspontja.
A kedvencem az mindig váltakozik négy karakter között: Poroszország, Svédország, Oroszország és Litvánia. Azon kívül még kedvencem a HO-KU-O-U FIIIIIVE~ Kedvenc női karakterem pedig Fehéroroszország.
Azért imádom ezt az animét, mert eredeti az ötlet, vicces és imádnivalóak a karakterek.
Hungary-chan tökéletesre sikerült. Egyszerűen tökéletesre, nem tudok mit mondani.
Érdekesség? Hát~ Úgy hallottam, lesz hatodik évad, de csak 2016-ban.
Vajon ez a leghosszabb topic eddig az oldalon?
Gyerekek, nem kén rekordot döntenünk?
De, szerintem is rekordot döntöttünk :DDDD
Még folytatódik a Hetalia. Csak tudnám, hogy Mo.-on mikor fog megjelenni a további kötet.
Na akkor már én is írok! :D Besegítek a rekord megdöntésében!
1. Hogyan találtam rá?
Igazából...puff...fogalmam sincs! Csak innen-onnan hallottam róla, aztán beütöttem, hogy "hetalia 1. rész" és azóta imádom az egészet!
2. Ki a kedvencem?
Azt hiszem, ez számomra a legkönnyebb kérdés. Igazából szerintem mindegyik karakter egy igazi egyéniség, szeretnivalóak, édesek, viccesek. Nem lehet őket utálni! Az én személyes kedvencem Amerika, de ő NAGYON! Ha meglátok egy McDonald's-os posztert, már énekelem a Maru Kaite Chikyuu-t, (aminek az amerikás változata le van töltve a telómra XD Rosszabb napokon kész gyógyír tud lenni!) és szegény mobilom memóriakártyáját is Alfred-es képekkel terhelem! :) Szeretem az egyéniségét, az egóját, kb mindent! :D Egyszer szívesen megismernék egy olyan fiút, mint ő!
3. Miért szeretem?
Egyszerűen MINDENÉRT! >< Kiváló humor, szépen megrajzolt képek, kidolgozott, érdekes történet, kreatív gondolatok!
4. Mi a véleményem Hungary-Chan-ről?
Mikor először megtudtam, hogy a japán animerajzolók beraktak minket, őrült ujjongásban törtem ki! Megtiszteltetés számomra, hogy ezt a kicsi, ámde bátor és kitartó országot egy ilyen aranyos karakterrel ajándékozták meg! :) Hungary lobbanékony természet, ebben különösen hasonlítunk. Na meg a palacsintasütő XDDDD
Nagyon szívesen leveleznék további hetáliásokkal, otakukkal, esetleg akik hasonlóan vélekednek erről az animéről... :) Ide írhattok:
hamaguchi.zakuro@gmail.com
Igyekszem minél hamarabb válaszolni a levelekre! Így utolsó szóként még köszönetet nyilvánítanék annak, aki létrehozta ezt a kérdést, és hogy megírhattam, mennyit jelent számomra ez az anime. Kissé megváltoztatta az életemet. A hamburgerekről való gondolkodást, ami eddig simán kaja volt, most meg szentség. Megszerettem egy csomó olyan országot, aminek addig nem is igazán érdekelt a kultúrája, történelme.
Az tetszik az egészben a legjobban, hogy mindenkinek vannak hibái, akárcsak nekünk, embereknek. Nem tökéletesek: veszekednek stb....épp ezek miatt az apró hibácskák miatt olyan szerethetőek!
EGY ÉLETRE A SZÍVEMBE ZÁRTAM A HETÁLIÁT! <3
Utóirat: AMERIKAAA! <3 <3 <3
Sayonara *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!