Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
 1151/1205 anonim ***** válasza:

Lizzie: LOL!!! Nagyot mosolyogtam rajta, amikor elolvastam xDDDDDD

Szerintem azért Hollandiáról álmodtál, mert be voltál szívva xD Van otthon marihuánás füstölőd? xD

inkredible

2013. aug. 13. 20:40
 1152/1205 anonim ***** válasza:
Varázsló Artival még nem álmodott senki? Nem? Csak én? Awww. xD
2013. aug. 13. 20:48
 1153/1205 anonim ***** válasza:

Gyerekeek.

Spoiler: USCAN:DD

[link]

Amúgy..Mivel Én divat.zi vagyok, ismeritek Cara Delevigne-t? Ő egy nagyon felkapott modell mostanában, nem mellékesen angol, és a szemöldökéről ismert..Azzal szoktam viccelni, hogy tuti Ő Anglia lánya, mert hát a drága Iggy punk volt, és mint tudjuk, groupie-k náluk jönnek-mennek...Cara anyja pedig nem egy öhm...hercegnő:DD

Itt egy kép róla:

[link]

[link]

2013. aug. 21. 20:07
 1154/1205 anonim ***** válasza:

Arthurral el tudnék beszélgetni a zenei ízléséről. Jaj, de szívesen tenném.

A lányka pedig csinos az első képen. Az anyját nem ismerem.

2013. aug. 21. 20:14
 1155/1205 anonim ***** válasza:

:DD Ez a kééép :D Ez nem UsCan, ez már CanUs :DD

Lizzie P.

2013. aug. 23. 21:32
 1156/1205 anonim ***** válasza:

csak hogy feléledjen ez a topic: egy nagy baromságot sikerült álmodnom :D

azt hogy ott voltam egy világkonferencián.

fagyit ettünk és minden jó volt de amikor mindenki majdnem befejezte a fagyit akkor (dél)Korea (aki kövér volt O_o)neki támadt Amerikának és akkor mindenki elkezdett veszekedni és verekedni és akkor még Franciaország is üvöltött Amerikával és hát izé.. én a végén mindenkit kibékítettem és szépen hazamentünk hozzám °3°

2013. aug. 30. 11:07
 1157/1205 anonim ***** válasza:
Kár, hogy azért ezeken a világkonferenciákon nem minden ország jelenik meg. :) Apropó, kaphatnánk már a pixives skótunkhoz egy Walest és egy írt is. Írországra már láttam pár példát, mind a két nemből, de Wales /tényleg/ nagyon kevés van. Nem, gyerekek?
2013. aug. 30. 15:28
 1158/1205 anonim ***** válasza:

Írországból én is láttam már lányt is, fiút is, sőt még úgy is, hogy külön Észak, külön Dél, aztán a nemük nekik is változó :D Wales viszont szinte mindenki fantáziájában lány :D

Lizzie P.

2013. aug. 31. 14:56
 1159/1205 anonim ***** válasza:
Bennem őszintén mondom, csak a Histeria rajzolójának Írországa maradt meg. De aztán van a HurrHurrr-féle változat Észak és Dél változattal. Jah, plusz ott Wales férfinemű, és a legidősebb. Érdekes belenézegetni a csak tumblrjébe, velem megkedveltette Walest.
2013. aug. 31. 15:08
 1160/1205 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ha egy kicsit eltérek a témától. Nem tudjátok véletlenül, hogy Hollandia miért lett kapzsinak megalkotva? Honnan jött ez a sztereotípia (ha az)? Én nem ilyennek ismerem a hollandokat, amikor kint voltam még gyerekkoromban.

inkredible

2013. aug. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!