Axis Powers Hetalia? :D
Lizzie: LOL!!! Nagyot mosolyogtam rajta, amikor elolvastam xDDDDDD
Szerintem azért Hollandiáról álmodtál, mert be voltál szívva xD Van otthon marihuánás füstölőd? xD
inkredible
Gyerekeek.
Spoiler: USCAN:DD
Amúgy..Mivel Én divat.zi vagyok, ismeritek Cara Delevigne-t? Ő egy nagyon felkapott modell mostanában, nem mellékesen angol, és a szemöldökéről ismert..Azzal szoktam viccelni, hogy tuti Ő Anglia lánya, mert hát a drága Iggy punk volt, és mint tudjuk, groupie-k náluk jönnek-mennek...Cara anyja pedig nem egy öhm...hercegnő:DD
Itt egy kép róla:
Arthurral el tudnék beszélgetni a zenei ízléséről. Jaj, de szívesen tenném.
A lányka pedig csinos az első képen. Az anyját nem ismerem.
:DD Ez a kééép :D Ez nem UsCan, ez már CanUs :DD
Lizzie P.
csak hogy feléledjen ez a topic: egy nagy baromságot sikerült álmodnom :D
azt hogy ott voltam egy világkonferencián.
fagyit ettünk és minden jó volt de amikor mindenki majdnem befejezte a fagyit akkor (dél)Korea (aki kövér volt O_o)neki támadt Amerikának és akkor mindenki elkezdett veszekedni és verekedni és akkor még Franciaország is üvöltött Amerikával és hát izé.. én a végén mindenkit kibékítettem és szépen hazamentünk hozzám °3°
Írországból én is láttam már lányt is, fiút is, sőt még úgy is, hogy külön Észak, külön Dél, aztán a nemük nekik is változó :D Wales viszont szinte mindenki fantáziájában lány :D
Lizzie P.
Bocsánat, ha egy kicsit eltérek a témától. Nem tudjátok véletlenül, hogy Hollandia miért lett kapzsinak megalkotva? Honnan jött ez a sztereotípia (ha az)? Én nem ilyennek ismerem a hollandokat, amikor kint voltam még gyerekkoromban.
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!