Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
 1121/1205 anonim ***** válasza:
namtom, én még mindig a magyar feliratot várom.. XD az angolból nem értek semmit hiába vagyok 5ös ^^
2013. júl. 4. 13:59
 1122/1205 anonim ***** válasza:

Angolul is elkezdték? Basszus, mennyit aludtam...?

Szoni

2013. júl. 4. 16:29
 1123/1205 anonim ***** válasza:

Jé, egy internet O.o *bottal piszkálgatja a számítógépet* Jé, egy Gyakori kérdések. Jé, egy Lizzie! :D Amúgy én az új részekkel valahol a hatodik rész körül leálltam, mert nem találtam meg tovább feliratosan ^^Angolul nem tudok, japánul tudok vagy két mondatot, és ki van fulladva a nyelvtusásom, németül meg nem tudok olyan jól. (Tényleg, egyáltalán van hozzá német felirat? O.o)

Lizzie P.

2013. júl. 7. 23:26
 1124/1205 anonim ***** válasza:
Most nem annyira idevágó de nézzétek mit találtam! http://www.youtube.com/watch?v=O_Di6rKpLoU
2013. júl. 10. 14:25
 1125/1205 anonim ***** válasza:

Hú, az a videó tetszik nekem! :D

Végre találtál olyat, amivel összehasonlíthatom a Hetás szereplők ruháit a valós öltözékkel!! Én hiába kerestem a neten ilyet, de nem találtam és ez idegesített. Ha ismerném az ilyen ruhákat (meg a korokat), akkor lenne könnyebb keresni! Egyszer pl. véletlenül rátaláltam a norvég haditengerészeti ruhára. Az érdekes az, hogy az fekete, míg a Hetás Norvégia lila színűt visel.

inkredible

2013. júl. 10. 17:00
 1126/1205 anonim ***** válasza:

az uncsi növérem hetásat álmodott :D ( pedig utálja ezt animét)

minden ország 1 szobában aludt.. mindenkinek fehér volt a takarója és párnája.... és akkor hírtelen.. FRANCIS ELKEZDETT HISZTIZNI.O.O hogy ö piros takarót akar xd Iggy meg olaszországgal ordibált hogy adjon már egy rühes piros takarót :D

Mao. kötött egy piros takarót de kékké változott xD és egészen hajnalig ez ment

2013. júl. 24. 11:46
 1127/1205 anonim ***** válasza:
100%

elfcsaj: LOL!! Ezen röhögtem!!!! xDDDD

Francis tényleg nagyon hisztis tud lenni! xD

Nekem is volt egy Dennoros álmom, de nem írom le, mert túl.. hmmm... hogyismondjam.... felnőtt tartalmú XDDD

inkredible

2013. júl. 24. 14:01
 1128/1205 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én tegnap előtt egy morcona Skóciával bandukoltam egy cseszetthideg hágón, és hagyott volna megfagyni.
2013. júl. 24. 14:03
 1129/1205 anonim ***** válasza:
Én meg azt álmodtam egyszer, hogy Hungary-chan yanderévé változik és megöli Kumajirout (Kanada macija), aztán megkérdezi Kanadától: "Akkor most én kérdezem meg: Ki vagy?" Erre Matthew átlép snapped! módba és egy hokiütővel nekiesik kicsiny hazánknak, aki viszont nem hagyja magát, egy palacsintasütővel lép be a küzdelembe. Nem rövid úton legyőzi az északi országot, és... bevallja, hogy mindig is szerette, megcsókolja. *Itt kezdtem elorrvérezni, két kedvenc karim* Természetesen akkor lép a képbe Francis-niisan (erősen érdekelt az ügyben, Kanada az öccse, drága Erzsibe pedig szerelmes), elkezd hezitálni, melyiket nyírja ki, végül Kanadának esik neki a rózsaostorával (asszem, előző nap túl sok Yu Yu Hakushot néztem). Amit persze Magyarország nem néz tétlenül, és mert nehogy már itt legyen vége, valamiért megjelenik Amerika, természetesen ő is vágyakozik Európa legszebb (és többé-kevésbé egyetlen) leányzója után. Heves harc kerekedik a kegyeiért, és épp, amikor eldőlt volna a küzdelem (Francis vs. Alfred, Kana-chant eléggé elintézte Erzsi, hogy ne tudjon beszállni), apám bejött megkérdezni, mit kérek reggelire. Csodálkozott azon, mennyire nem vagyok éhes :D
2013. júl. 30. 14:19
 1130/1205 anonim ***** válasza:

Hát ezek nagyon tetszenek XDD Kanada és Magyarország? *orrvérzés* De cukik lennének! :D

Lizzie P.

2013. júl. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!