Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece
hármas közül és miért?
Figyelt kérdés
Most végeztem a Dragon Ballal és valami hasonló műfajút akartam. Ezt a hármat írták a műfaj legjobbjainak. Mindegyik tetszett ránézésre és mindegyiket meg akarom nézni, de a legjobbal szeretném kezdeni. Szóval ezek közül melyik a legjobb és miért?
Amúgy szerintem a legjobb anime a Full Metal Alchemist Brotherhood (ez nem a "sima" Full Metal Alchemist) ez az eredeti manga alapján készült, fillermentes és nagyon jó! Jobb grafikával készült (2011 -es) mint az itt felsorolt bármelyik anime és a story is sokkal jobb! Sajnos csak 65 részes, de legalább nem az van, hogy csak a rajongók kedvéért és a pénzért tolják ki több 100 részig mint pl a Bleach és a OP esetében. Nézz bele tényleg a legjobb!
2013. aug. 19. 16:21
52/61 anonim válasza:
Az FMA az összes ilyen csicska Naruto, Bleach, Fairy Tail ...stb. shounent kenterbe veri könnyedén. Talán az One Piece-t nem.
2013. aug. 19. 18:51
53/61 anonim válasza:
Igen, csak ne keverjük az Fma-t a Full Metal Alchemist Brotherhood dal mert az utóbbi készült a Manga alapján és sokkal jobb is lett, story, gráf... minden 10/10. A "sima" FMA se rossz, de vannak benne hülyeség.
2013. aug. 20. 14:26
54/61 anonim válasza:
A sima FMA (ami NEM a Brotherhood), az is sokkal, jobb mint a Naruto, Bleach, Dragon Ball ...stb.
2013. aug. 20. 15:16
55/61 anonim válasza:
Tudom hogy kicsit későn írok "megjegyzéstc de végigolvastam és úgy éreztem írnom kell. :D
Ugyan abban a cipőben jártam mint a kedves kérdező és e 3 anime közül akartam választani végül a Narutoval kezdtem (korábban az animaxon néztem tehát végig akartam nézni) A Naruto nekem nagyon tetszett azóta már 3 szor visszanéztem ellenben az OP-vel ami valami nagyon unalmas... belenéztem a 200. részig és majd elaludtam, nembirtam . Majd a Bleach jött ami 30 rész után lett félbehagyva.. Tehát nekem a Naruto a csúcs.. A FT az meg hát kétes, ezt sem birtam végig nézni de jobb volt mint a másik kettò. Tehát kinek mi. ;)
2015. máj. 2. 18:36
56/61 anonim válasza:
Előző vagyok.
Persze a fillereket nem néztem egyikbe se tehát a story alapján értékeltem;)
2015. máj. 2. 18:38
57/61 anonim válasza:
Én amikor elkezdett futni a Naruto azóta a kedvenc animém volt de megismertem a Fairy Tailt és az lett a kedvencem :)
a One Piecet néztem de nem nagyon tetszett a Bleachről megmindenki azt mondta hogy unalmas.
(Ez csak az én véleményem nem akartam senkinek a kedvenc animéjét fikázni ha véletlenül azt tettem)
2015. aug. 8. 21:22
58/61 cshunor válasza:
Szerintem a Naruto, nagyon jo a története a Bleach-éhez képest. A One Piecet nem láttam ugyhogy arrol nem tudok mit mondani.
2017. febr. 23. 19:30
59/61 anonim válasza:
One Piece. Két napja nézem de már a 30-ig résznél tartok. Nagyon jó.
2017. nov. 24. 09:39
60/61 gokuimre válasza:
one piece mert egy összetett anime sok kaland érzelmek harcok vannak benne. nem azért mert narutoban nem lenne nekem legjobb anime amit régebben láttam az a naruto volt de sajnos mint sokan irták a shippuden több mint a fele résszének nincsen értelme hogy megcsinálták , ez a háboru nagyon szörnyü volt, mivel kedvencem volt megprobáltam hátha egyszerre nézem meg a részeket megfog majd , de nagyon tévedtem akárhányszor is néztem volna meg egyre csak rosszabb lett volna.. one pieceben nekem mondjunk mindegyik rész tettszett de ahogy beértem az animét ujra elkeztem nézni és mégjobban megtetszett még azok a részek ami nem volt ojan jo de másodjára jobb lett mert több mindenre tudtam oda figyelni.. szoval a one piece nekem ezért lett az elsö helyen. jah és dragon ball megalkotoja csinálta ezt az animét is ;) csak ezzel többet foglalkozott eddig :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!