Naruto vs bleach?
Nektek a naruto vagy a bleach tetszik jobban?
érvekkel alátámasztva.
Mind 2 közepes , Nem szeretem különösebben a shounen fightokat , de ebben a műfajban a LEGJOBB! a One Piece.
Ha csak ezt a 2-t kérdezed akkor szerintem egyformán közepes .
E 2 közül a Naruto
Azért, mert a Bleach története kb az mint a Yu Yu Hakushoé és vannak dolgok amik egyáltalán nem tetszenek, pl Ichigoval kapcsolatban:
1)megjelenik egy shinigami ő is az lesz
2)ezután hollowkkal harcol, neki is lesz oylan ereje
3)feltűnnek a vaizardok, ő is kb az lesz
4)mikor az espadával harcolnak,ő is teljesen hollowá alakul
5)feltűnnek a fullbringerek, ő is az lesz
6) SPOILER!!! megjelenik a quincy "hadsereg", ő is az lesz SPOILER VÉGE
Szal Ichigo minden lehető erőt megszerez a történetben.
Továbbá az esetek 98%-ában soha senki se hal meg a "jók" közül. Eddig összvissz SPOILER!!! Yamamoto, valszeg Kira és Ichimaru haltak meg. Byakuyának meg voltak az utolsó szavai és a rajzoló beharangozta h meghalt, erre nem is... SPOILER VÉGE
SPOILER!!! Yamamotót 2szer láttuk harcolni és a rajzoló hülyét csinált belőle:
1)Aizen ellen felrobbantotta a karját és ennyi
2)az ál Juha Bach ellen a Bankai összes techinkáját használta, majd az igazi Juha előusztította... SPOILER VÉGE
Lehetne még sorolni bőven. Csak azt bánom,h a Narutoban a háború elég tré lett. SPOILER!!! Ugye az ismertek közül senki se halt meg, aztán hirtelen 1 rész alatt meghalt Neji, Ao, Shikaku, Inoichi, meg akik a központban voltak. Sok harc nem volt megrajzolva pl. a 7 kardforgatóé és az ott lévő 2 kekkei genkai-os ninjáé stb. SPOILER VÉGE
És persze minden az Uchihák körül forog
Az #1-es vagyok , a legjobbat kérdezted , ebben a műfajban a One Piece .
Viszont ha mint animét kérdezed , van jópár olyan történetű seinen anime , ami messze jobb ezeknél az elcsépelt sablon történeteknél (csak 1-2 példa : Code Geass , Death Note ,Mirai Nikki , Hellsing Ultimate, Mnemosyne , TTGL , Madoka Magica , általában thrillerek , de lehetne még sorolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!