Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Naruto vs bleach?

Naruto vs bleach?

Figyelt kérdés

Nektek a naruto vagy a bleach tetszik jobban?

érvekkel alátámasztva.

2013. febr. 1. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mind 2 közepes , Nem szeretem különösebben a shounen fightokat , de ebben a műfajban a LEGJOBB! a One Piece.

Ha csak ezt a 2-t kérdezed akkor szerintem egyformán közepes .

2013. febr. 1. 14:27
 2/13 A kérdező kommentje:
és véleményed szerint mi a legjobb?a csúcsok csúcsa...
2013. febr. 1. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:

E 2 közül a Naruto

Azért, mert a Bleach története kb az mint a Yu Yu Hakushoé és vannak dolgok amik egyáltalán nem tetszenek, pl Ichigoval kapcsolatban:

1)megjelenik egy shinigami ő is az lesz

2)ezután hollowkkal harcol, neki is lesz oylan ereje

3)feltűnnek a vaizardok, ő is kb az lesz

4)mikor az espadával harcolnak,ő is teljesen hollowá alakul

5)feltűnnek a fullbringerek, ő is az lesz

6) SPOILER!!! megjelenik a quincy "hadsereg", ő is az lesz SPOILER VÉGE

Szal Ichigo minden lehető erőt megszerez a történetben.

Továbbá az esetek 98%-ában soha senki se hal meg a "jók" közül. Eddig összvissz SPOILER!!! Yamamoto, valszeg Kira és Ichimaru haltak meg. Byakuyának meg voltak az utolsó szavai és a rajzoló beharangozta h meghalt, erre nem is... SPOILER VÉGE

SPOILER!!! Yamamotót 2szer láttuk harcolni és a rajzoló hülyét csinált belőle:

1)Aizen ellen felrobbantotta a karját és ennyi

2)az ál Juha Bach ellen a Bankai összes techinkáját használta, majd az igazi Juha előusztította... SPOILER VÉGE

Lehetne még sorolni bőven. Csak azt bánom,h a Narutoban a háború elég tré lett. SPOILER!!! Ugye az ismertek közül senki se halt meg, aztán hirtelen 1 rész alatt meghalt Neji, Ao, Shikaku, Inoichi, meg akik a központban voltak. Sok harc nem volt megrajzolva pl. a 7 kardforgatóé és az ott lévő 2 kekkei genkai-os ninjáé stb. SPOILER VÉGE

És persze minden az Uchihák körül forog

2013. febr. 1. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
*elpusztította
2013. febr. 1. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Az #1-es vagyok , a legjobbat kérdezted , ebben a műfajban a One Piece .

Viszont ha mint animét kérdezed , van jópár olyan történetű seinen anime , ami messze jobb ezeknél az elcsépelt sablon történeteknél (csak 1-2 példa : Code Geass , Death Note ,Mirai Nikki , Hellsing Ultimate, Mnemosyne , TTGL , Madoka Magica , általában thrillerek , de lehetne még sorolni)

2013. febr. 1. 15:20
 6/13 A kérdező kommentje:
A narutoban nem osztom a véleményed de a bleach-ben igazad van.Amúgy úgy értettem ami nem shounen-fight, egy kedvenc.
2013. febr. 1. 15:22
 7/13 A kérdező kommentje:
hoppá közben válaszoltál:)
2013. febr. 1. 15:23
 8/13 anonim válasza:
Szerintem azt mind a 2ben elcs...ték, hogy már 6szor agyrázkódása volt,eltört 2 bordája, de nem még ugyanúgy feláll és tovább harcol...
2013. febr. 10. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez minden shounenben így van ... Son Goku meg a halálból tért vissza , amúgy ha a OP-t veszed alapul Luffynak nem törik semmije mert gumiból van :D
2013. febr. 10. 00:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Fullmetal Alchemist
2013. febr. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!