Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?
Narutó jó, de sok a felesleges rész.
Bleach tényleg uncsi
inkább:
Dragonball vagy Yu Yu Hakusot nézz.
Én a Narutot ajánlom (7éve nézem és nem tudom megunni)
A Bleach szerintem is uncsi,csak 5 részig bírtam
Igaz nem írtad,de én még a fullmetal alchemist testvériség-et ajánlom... Nekem az annyira tetszett mint a Naruto
Egyértelműen One Piece .
A legjobb világa , a legjobb karakterei és a legjobb harcok vannak benne e 3 anime közül .
Naruto egész jó volt kb a shipuuden 180.részéig , utánna szenvedés , kb 10 résznyi story haladt 3 év alatt , többi rakat filler . A másik dolog meg , a Naruto-ban és a Bleachben egy deka eredeti ötlet nincs , az egész egy DB copy ..
Egyeseknek nem ártana jobban elolvasni a kérdést, nem kötekedésből.
Néztem mindegyikből pár jelenetet és a Narutoból nagyon nem szimpatikusak a főszereplők :S
Szóval a végső kérdés, hogy One piece vagy Bleach, abból a pár videóból mindkettő egyformán bejön, hétvégén már kezdeném.
Ha leszűkítetted 2-re (One Piece és Bleach) akk azt döntsd el,h mit akarsz inkább:
a) jobban megrajzolt harcokat, egy tonna értelmetlen filler részt (100-ból kb 40 filler) és folyamatosan ismétlődő történetet, ahol a főszereplő a sztori összes valaha létezett erejét csak úgy egyik pillanatról a másikra megkapja=Bleach
b) kissé unalmas kezdeti epizódokat, "gyengébb" rajzolást, sokkal izgalmasabb és egyedi sztorit, 100-ból kb 3 filler részt, ahol a karakterek folyamatosan fejlődnek erőben és személyiségben is=One Piece
Am a One Piece rajzolása azért tűnik szegényesebbnek, mert a mangája kb 4 évvel, az anime kb 6 évvel hamarabb indult mint a Bleach és ilyen a mangaka stílusa.
Utolsó előttit inkább nem is kommentálom, utolsó, a te írásodból az one piece jobbnak tűnik, bár a rajz stílusával nincsen bajom, bár nem hétköznapi az biztos. A grafikája tényleg annak a leggyengébb az elején amit láttam, de láttam már az újabb részekből is, amit egész jónak mondanák.
Annak ellenére, hogy a kedves utolsó előtti szerint nincs értelme a kérdésnek, még jöhetnek a válaszok holnapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!