Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyiket kezdjem el nézni a...

Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?

Figyelt kérdés
Most végeztem a Dragon Ballal és valami hasonló műfajút akartam. Ezt a hármat írták a műfaj legjobbjainak. Mindegyik tetszett ránézésre és mindegyiket meg akarom nézni, de a legjobbal szeretném kezdeni. Szóval ezek közül melyik a legjobb és miért?

2013. máj. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a Bleachben sok a filler, de a Narutoban még több és a Narutoban sokkal unalmasabbak a fillerek.

Igen, a Bleachben a rossz fiukon kivül kb. nem hal meg senki legalábbis eddig nem halt meg, de az elmult félévben megjelent részekben már meghaltak jó páran, gondolom így akartak "újítani" a storyn. Amugy a története most kezd izgalmas lenni (manga), de valoszeg fojtatni fogják, ami azért is jó lesz, mert kevés lesz benne a filler.

Narutoban is vannak fillerek szép számban, de azok rém unalmasak és általában csak baromságokról szolnak.

2013. jún. 16. 03:21
 32/61 A kérdező kommentje:
A fillereket úgyis kihagyom.
2013. jún. 16. 08:07
 33/61 anonim ***** válasza:

Válasz egyértelmű : One Piece .

Másik kettő egy unalmas gyerekes sablon.

2013. jún. 16. 09:15
 34/61 anonim ***** válasza:
bleach
2013. jún. 16. 11:21
 35/61 anonim ***** válasza:

Hát szerintem, a Fairy Tail agyonra erőltetett és nézhetetlenül pocsék. Az One Piece-t sokan dicsérik, holott sztoriban sehol sincsen, ahhoz képest, hogy ennyire hosszú. A Bleach az úgy baromság, ahogy van.

A Naruto Shippuuden sztorija igen király, és a karakterek is jól el lettek találva, viszont a sok fillertől már tényleg agyhalált lehet kapni.

Valaki említette a Yu Yu Hakusho-t, no igen szerintem a Dragon Ball után ez a legjobb.

Az Fullmetal Alchemist Testvériség pedig az összeset keresztbe veri, minden szempontból.

2013. júl. 19. 10:15
 36/61 anonim ***** válasza:
35# Az igen, a Naruto storyja király de a One Piece nem? Az komoly... te se láttál végig 1 OP story arcot sem xd
2013. júl. 19. 11:12
 37/61 anonim ***** válasza:

"35# Az igen, a Naruto storyja király de a One Piece nem? Az komoly... te se láttál végig 1 OP story arcot sem xd"

Hát haver szerintem pedig többet, mint Te. Az OP sztoriban messze alul marad a Narutoétól. Tény, hogy az OP népszerűbb és nincs annyi elcs*szett filler benne, de ahhoz képest, hogy lassan 1000 részes lesz, a sztori nem is javult és nem is bonyolódott, ugyanolyan egysíkú. Én is szeretem az OP-t, de attól még így gondolom. És ha a többihez hasonlítom össze akkor ezt látom.

Ezen most lehet bedurcizni kedves OP fanok, de attól még ez van, sztoriban nem túl erős.

2013. júl. 21. 16:58
 38/61 anonim ***** válasza:

Hát pedig mégse úgy látszik hogy láttál, egyrészt jó 7 év van még az 1000részig, másrészt egysíkú történet? Az tény hogy a főstory nem halad, csak baromi lassan, de a story arcok magában sokkal mélyebbre nyúlnak mint az egész naruto 500részen tartó szenvedése. Azt meg ne mond nekem hogy olyan sok története van a narutoban, összesen talán 2 szál van, a naruto nézetes, meg az emoking(sasuke) nézetes. Míg a One Pieceben amellé hogy tény hogy tartalmazza a shounen kliséket, de a világa miatt nagyon sok olyan dologba is bepillantást nyerünk ami miatt tart ott a One Piece ahol tart, nem véletlen hogy olyan ba**ott jól kitalált világa van. Ugyan úgy van egy főstoryja mint a narutonak, és ha nem halad? A külön arcok (amiknek így is összekötik egymást), sokkal jobbak, erre rátesz hogy a karakterek történetét is normálisan kidolgozzák, a naruto pl sasuke történeténél 35x flashbackelte vissza itachi-t, rohadt vontatott volt.

Not flame, nem szeretném megbántani se a Naruto illetve a One Piece fanokat, egyik sem vagyok, egyikért sem vagyok oda, az egész shounen fight műfaj nálam 3 jó animéből áll és azok közül egyik sem ez a 3.

A különbség annyi, hogy a One Piece és Hunter x Hunter (2011) az a 2 shounen anime amit el bírok nézni, mert heti 1 rész belefér, nálam a naruto meghalt az Itachi-s szál végén lévő epic fail sorozatokkal.

2013. júl. 21. 17:08
 39/61 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok se OP,se Naruto fan. Mindkettőt nézem, én sztoriban a Naruto-t erősebbnek tartom, de már a sok filler végett kezdem unni, az OP-t meg már lassan erőltetettnek tartom, holott volt olyan időszakom, mikor az OP-t szívesebben néztem.

Az FMA nálam a number one, viszont azt már láttam egy csomószor. A Dragon Ball-ból pedig kinő az ember. A Fairy Tail-től pedig hányok, a Bleach-től pedig még jobban.

Shonen műfaj már nem köt le úgy annyira.

2013. júl. 21. 17:43
 40/61 anonim ***** válasza:
*shounen
2013. júl. 21. 17:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!