Melyiket kezdjem el nézni a Naruto, Bleach és One Piece hármas közül és miért?
Lehet, hogy a Bleachben sok a filler, de a Narutoban még több és a Narutoban sokkal unalmasabbak a fillerek.
Igen, a Bleachben a rossz fiukon kivül kb. nem hal meg senki legalábbis eddig nem halt meg, de az elmult félévben megjelent részekben már meghaltak jó páran, gondolom így akartak "újítani" a storyn. Amugy a története most kezd izgalmas lenni (manga), de valoszeg fojtatni fogják, ami azért is jó lesz, mert kevés lesz benne a filler.
Narutoban is vannak fillerek szép számban, de azok rém unalmasak és általában csak baromságokról szolnak.
Válasz egyértelmű : One Piece .
Másik kettő egy unalmas gyerekes sablon.
Hát szerintem, a Fairy Tail agyonra erőltetett és nézhetetlenül pocsék. Az One Piece-t sokan dicsérik, holott sztoriban sehol sincsen, ahhoz képest, hogy ennyire hosszú. A Bleach az úgy baromság, ahogy van.
A Naruto Shippuuden sztorija igen király, és a karakterek is jól el lettek találva, viszont a sok fillertől már tényleg agyhalált lehet kapni.
Valaki említette a Yu Yu Hakusho-t, no igen szerintem a Dragon Ball után ez a legjobb.
Az Fullmetal Alchemist Testvériség pedig az összeset keresztbe veri, minden szempontból.
"35# Az igen, a Naruto storyja király de a One Piece nem? Az komoly... te se láttál végig 1 OP story arcot sem xd"
Hát haver szerintem pedig többet, mint Te. Az OP sztoriban messze alul marad a Narutoétól. Tény, hogy az OP népszerűbb és nincs annyi elcs*szett filler benne, de ahhoz képest, hogy lassan 1000 részes lesz, a sztori nem is javult és nem is bonyolódott, ugyanolyan egysíkú. Én is szeretem az OP-t, de attól még így gondolom. És ha a többihez hasonlítom össze akkor ezt látom.
Ezen most lehet bedurcizni kedves OP fanok, de attól még ez van, sztoriban nem túl erős.
Hát pedig mégse úgy látszik hogy láttál, egyrészt jó 7 év van még az 1000részig, másrészt egysíkú történet? Az tény hogy a főstory nem halad, csak baromi lassan, de a story arcok magában sokkal mélyebbre nyúlnak mint az egész naruto 500részen tartó szenvedése. Azt meg ne mond nekem hogy olyan sok története van a narutoban, összesen talán 2 szál van, a naruto nézetes, meg az emoking(sasuke) nézetes. Míg a One Pieceben amellé hogy tény hogy tartalmazza a shounen kliséket, de a világa miatt nagyon sok olyan dologba is bepillantást nyerünk ami miatt tart ott a One Piece ahol tart, nem véletlen hogy olyan ba**ott jól kitalált világa van. Ugyan úgy van egy főstoryja mint a narutonak, és ha nem halad? A külön arcok (amiknek így is összekötik egymást), sokkal jobbak, erre rátesz hogy a karakterek történetét is normálisan kidolgozzák, a naruto pl sasuke történeténél 35x flashbackelte vissza itachi-t, rohadt vontatott volt.
Not flame, nem szeretném megbántani se a Naruto illetve a One Piece fanokat, egyik sem vagyok, egyikért sem vagyok oda, az egész shounen fight műfaj nálam 3 jó animéből áll és azok közül egyik sem ez a 3.
A különbség annyi, hogy a One Piece és Hunter x Hunter (2011) az a 2 shounen anime amit el bírok nézni, mert heti 1 rész belefér, nálam a naruto meghalt az Itachi-s szál végén lévő epic fail sorozatokkal.
Én sem vagyok se OP,se Naruto fan. Mindkettőt nézem, én sztoriban a Naruto-t erősebbnek tartom, de már a sok filler végett kezdem unni, az OP-t meg már lassan erőltetettnek tartom, holott volt olyan időszakom, mikor az OP-t szívesebben néztem.
Az FMA nálam a number one, viszont azt már láttam egy csomószor. A Dragon Ball-ból pedig kinő az ember. A Fairy Tail-től pedig hányok, a Bleach-től pedig még jobban.
Shonen műfaj már nem köt le úgy annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!